Bak sen bu adamda kararlısın çünkü boşandığında onunla evlenip nihayet o kadar yalnızlıktan sonra tam ideal adamı buldugunu ve artık evli biri olacağını hayal ediyorsun...
Sen bu yolda yürümeye kararlıysan yürü ama bu sadece hayal...Kadın ben boşanmak istemiyorum, eşimi seviyorum derse ve adam ortaya çok çok geçerli bi sebep sunamazsa, hakim boşanma davasını reddeder...Ki seninki sunabilseydi zaten 3 sene sürmezdi...Bu dava 1-2 sene sonra reddedilecek...Kadın Uzlaşmazsa ve istemezse hakim boşamıyor kesinlikle... Sen bu sürede sonuç bekleyeceksin, daha da bağlanmış olacaksın, sex yaşayacaksın, artık bu davaya sen de baş koyacak işin içinde olacaksın..Yaşın gelecek 30-31...
Dava reddedildiği için 3 sene dava açılamayacak tekrar aynı sebeple...Sen diyeceksin ki bu kadar bekledim geldim 31'e..3 sene daha beklerim en azından beklediğimin karşılığını alırım, tekrar kimi bulucam...3 sene bekledin...3 sene sonra davayı açtı diyelim pat boşanmıycak, şahitler dinlenecek önce tekrar biraraya gelip gelmedikleri ispatlanacak falan..1 sene sürer o da 2 dava olsa...etti sana 4 sene...Yaş oldu 35...Sen bu süreçte tabi yıpranmış olacaksın, kimseyle tanıştıramayacaksın falan...O sürecin sonunda belki tartışmalar olacak bekle bekle yılacaksın...vs...
Ama şimdi vazgecersen 28 yaşındasın daha...Değer mi? Bir adama ne kadar çaba harcarsan o kadar bağlanırsın. Bu kadar yıl harcamaya değer mi 4 aylık adam acaba