- 16 Ocak 2021
- 4.197
- 7.641
- 108
- 29
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Kaç kere eve almamış adamı annesinde kalmışAnnesi kavgaları neden duymuş?
Bizim ne kavgalarımız oldu birini bile duymadılar. Annesine arayıp anlatsa annesi tabi gel der. Adam da iş yok kusura bakmayın. Evlilik iki kişinin özelidir. Ne olursa olsun ana babaya açılmaz.
Kavgalar tek başına olmaz. Dediğim gibi evlilik içinde olan olaylar ne olursa olsun ailelere aksettirilmez.Kaç kere eve almamış adamı annesinde kalmış
Allah mübarek etsin ilişkinizi.Kaç kere eve almamış adamı annesinde kalmış
Birgünn para meselesi olmuş az para vermiş sanırım ev hanımıyım ya dilenci yerine koy hizmetçin yok evde yok yemekde yok diyip yollamış
Sen ikna olmuşsun zaten. Evli biriyle olduğun da gerçek. Sebebi ne olursa olsun adam evli. Bu çok çirkin. Boşanmasını bekleyebilirsinEveeett bugun açık açık konuşup kafamda soru işaretleri olduğunu her şeyi açıkça anlatmasını istediğimi devam etmek istiyorsada dilekçeleri görmek istediğimi söyledim. Özetle anlatacağım olayları: Biraz işin özel kısmı olacak ama eşi vajinismus imiş evlendiklerinde . Birlikte zar zor ikna olup tedaviye gitmişler ama cinsel hayatları devamındada hiç bir zaman iyi olmamış. Kadın ev hanımı sevgilimse işkolik ve çevresi geniş bir adam. Çevresindeki kadınları hep sorun etmiş cinsel sorunların varlığıyla beraber kıskançlık krizleri çok fazla artmış süreki arayıp sıkboğaz etmiş. gerçekten aldatmıştır diyeceksiniz ama aldatılsa davayı kendi açması gerekirdi diye düşünüyorum. Diğer okuduğum şeyler ufak tefek meseleler yaşam tarzı, ev hanımıyım diye beni beğenmiyosun tripleri vs. Anne meselesine gelince anne baştan beri eğitim yaşam farkı meslelerinden dolayı kızı istememiş. Madem ısrarcısınız kendiniz evlenin demiş düğün olaylarını bunlara bırakmış. Kızda yıllar geçsede sürekli ailen düğün yapmadı diye ghiçbir zman susmamış. Ailesiyle telefonda bile görüşse kıyamet kopartmış. Anneside kavgalarında barıştırmak yerine bırak gel oğlum modundaymış. Tüm bunlar birleşince kızda beni erken yaşımda dul bıraktın sende yuva kurmayacaksın direnebildiğim kadar direncm annen sevinmeyecek yeni gelin alamayacak toruna hasret kalacak diye diretiyormuş
Bu konuda bennde sizin gibi düşünüyorum hatta dedim benn olsam otelde kalırdımKavgalar tek başına olmaz. Dediğim gibi evlilik içinde olan olaylar ne olursa olsun ailelere aksettirilmez.
Ben eşimin babasıyla konuşmuyorum. Küsüm. Bana adım attığında da istemedim. Eşim bu konuda da dahil yanımda oldu.
Ben erkeğin bu konuda dik durmasını doğru buluyorum.
Kaypakça geliyor bana karısıyla olan mevzularını anlatmasını.
Eşimle kavgalarımı annem babam bilmez, annesi babası bilmez. Bilseydi bizim de sonumuz boşanma olurdu. Nu adam eğer böyle annesinde teselli arayan, kavgalarda anneciğine sığınan biriyse o evlilik yürümez.
Ben eşime kapı açmasam eşim gider arabada uyur ama annesine gitmez, duyulmaması için. Çünkü bi barışır unuturuz aileler unutmaz. Bu duruş yoksa evlilik yürütemez.
Ev hanımı olmasını başına kaktırmış demektir bı. Durduk yere ev hanımıyım ben der mi?Kaç kere eve almamış adamı annesinde kalmış
Birgünn para meselesi olmuş az para vermiş sanırım ev hanımıyım ya dilenci yerine koy hizmetçin yok evde yok yemekde yok diyip yollamış
Tek taraflı dinliyorsunuz.Bu konuda bennde sizin gibi düşünüyorum hatta dedim benn olsam otelde kalırdım
Ya bu kadar safmısın gerçekten? Evli adam sence seni mi tercih eder? Yoksa karısını mı? Senle oynuyor ne Askından bahsediyorsun... O Ask heves Yaslarını coktan gecmiş evli adam... Sen ise Evli adama gönül bagı kurmus sun...... Yuva yıkanın yuvası olmaz.. Hemen ayrıl kimsenin günahına da girme.... Kendine cok yazık edersin..Merhabalar öncelikle bu derdimi kimseyle paylaşamayacağım için buraya yazıyorum. Linçlemeden önce nolur empati yapın
4 ay önce biri girdi hayatıma. Gerçekten görünüşü, mesleği, konuşmalarıyla tam aradığım insandı. Üç yıllık bir yanlızlıktan sonra turnayı gözünden vurdum diyordumki "sana bir şey söylemem lazım ama seni tanımak,doğru zamanı beklemek istiyordum konuşmak için"dedi (tabi ben bağlamak duyduğunda kaçamayacağın zamanı yakalamk olarak buluyorum bunu) " bir evlilik yaptım ve ayrıldık. Çekişmeli boşanma olduğu için uzun sürüyor . Dava açılalı üç yıl bitti ama pandemiden dolayı ertelemele, hakim değişikliği derken daha birkaç dava anca görüldü. Ve uzayacaktırda sonuçlansa bile karşı taraf temyize götürecek. Evli görünsemde değilim aslında yenin ederim yeni bir yuva kuramayım diye intikam için karşı taraf sürekli davayı uzatacak şeyler yapıyor. Kendi başka şehirde annesinin yanında iki yıldır" tarzı bir konuşmaydı. E devletindende gösterdi tarihleriyle. Zaten söylediği doğru iş yerinden biriyle ev arkadaşı pnunla kalıyorlar. Nasıl ağladım nasıl kalktım gittim ordan anlatamam.ama aradan birkaç gün geçip sakin kafayla düşününce hak verdim. Sonra hak verdiğim için kendime kızdım sonuçta evli. O kadar arada kaldımki. Benim gönlüm onunla olmaktan yana gerçekten aşık oldum. vicdanen ben ayırmadım yuva yıkmadım ama bir yandan da toplumdaki algıya göre metreslik bunun adı (bu arada ikimizde 28 yaşındayız)
Siz yanlış anladınız ortada fiilen bir evlilik yok sonuçlanmamış bir dava var adam 3 yıldır ev arkadaşıyla yaşıyor beni tercih etme etmeme durumu değil yaniYa bu kadar safmısın gerçekten? Evli adam sence seni mi tercih eder? Yoksa karısını mı? Senle oynuyor ne Askından bahsediyorsun... O Ask heves Yaslarını coktan gecmiş evli adam... Sen ise Evli adama gönül bagı kurmus sun...... Yuva yıkanın yuvası olmaz.. Hemen ayrıl kimsenin günahına da girme.... Kendine cok yazık edersin..
Ah almalık bir durum var mı ortada buna bakalım, gerisi önemli değil.Tek taraflı dinliyorsunuz.
Eşimin ailesi çok kez denedi bize karışamayı. Yapamadılar. Dediğim gibi çok kavgamız küslüğümüz oldu asla yansıtmadık. Bazen gözüm şiş anneme denk gelirdim mesela gece ağlaj film izledik derdim. Anlatmazdım. Bu duruş yoksa anneciğine hemen sarılıp karım bana yemek yapmadı evden attı anne derse o yuva yıkılır tabii.
Anneci bir adam çok bariz
Evlenmeden anlamıyoruz ne yazık ki.Ah almalıj bir durum var mı ortada buna bakalım, gerisi önemli değil.
İkinizde resmi nikahta ayrılmadıgınız sürece Evli siniz... Kendinizi kandırmayın. Duygu bosluguna düşmüssünüz.. Neden yeni bir ilişki icin bu kadar acele ediyorsunuz... Baska dertiniz mi yok ya Ask. Falan yalan hikaye 28 den sonra ask evliligine hic inanmam ben ancak mantık evliliği olur. 30 lu yaslar heves yası degildir. Hayattan ne istedigini bilme yasıdır..Siz yanlış anladınız ortada fiilen bir evlilik yok sonuçlanmamış bir dava var adam 3 yıldır ev arkadaşıyla yaşıyor beni tercih etme etmeme durumu değil yani
Hiç bir şey tek taraflı değildir. Evlilik de hele. Bir insanla aynı evde yaşamak hem zor hem keyifli. Ama dışarda sizi yönetmeye kalkan bir eş ailesi varsa işler daha zorlaşıyor. En önemli kriteriniz bu olsun. Hiç bir anne yuva yıkamaz anneci bir oğlu yoksa. Evlendiği halde her sorununu annesine anlatan erkekten korkun. Masum değildir. Dediğim gibi yedi yıllık evliyim, üç yılda sevgililiğimiz var kavga etmemek mümkün mü? Hiç birini duymadılar. Doğru olan budur. Yetiştiren erkekten korkun. Size de yapad karakteri buduryorumlarınz kafamı karıştırdı açıkçası. Benim hiç bakmadığım açılardan baktınız. Bu tarz beklemiyordum yorumları
Olumsuza daha yakınım şu an ama bir anda da bitirevileceğim duygular değil
yorumunuz o kadar o kadar güzel ki tam da konuyu açarken esas olarak değinilmesini beklediğim konulardıÖncelikle bir hukukçu olarak söylemek istediğim üç yıl önce açılan bir boşanma davasının şu ana kadar henüz üç duruşması olması bana çok mümkün gelmedi. Uyap vatandaş portaldan dosyanın tüm içeriğini, dilekçeler, duruşma tutanakları vs belgelerin tümünü görebilirsiniz. Sadece erkek arkadaşınızın değil, karşı tarafın da dilekçelerini okumanızı öneririm. İddia ettiğiniz yani size aktarılan gibi davalı eşin eşimi seviyorum minvalinde beyanlarını varsa boşanmak da istemiyor demektir ki bu durum eğer kadının boşanmada ağır kusuru olduğu ispatlanmadığı sürece açılan boşanma davası reddedilecek demektir ki bu durum evliliğin hukuken devamı anlamına gelecektir. Burda yapılacak en mantıklı şey eğer davacı eş boşanma da kararlı ise gerçekten önüne bakmak yeni bir hayat kurmak istiyorsa (benim müvekkilim olsaydı önereceğim şey) davalı eş ile maddi koşullarda anlaşıp anlaşmalı olarak boşanmayı sağlamak olacaktır. Bunların haricinde söyleyeceğim evet çekişmeli boşanma davaları uzun süren bir süreç, bu süreçte evlilik gerçekten üç yıl gibi uzun bir süreçte fiilen bitmiş durumdaysa taraflar tercihen hayatına birini sokmak isteyebilir. Bu sizin ‘içine sinen’ bir durumsa ilişkinize devam edebilirsiniz. Ancak erkek arkadaşınız samimiyetini İnanma noktasını biraz daha irdelemenizi tavsiye ederim. Çünkü sizden bir evlilik yaptığını uzunca bir süre saklayarak alenen yalan söylemiş, size dürüst davranmamış. Bu durumda ne derece karşınızdaki erkeğe güvenip, inanabilirsiniz bilemiyorum. Tabi bir de müstakbel kayınvalidenizin evliliğin bitişi noktasındaki müdahale ve telkinlerini düşünmeniz gerekli. Aynı müdahaleleri sizinle kurması muhtemel evlilikte de yaşanacağı kuvvetli bir ihtimal. Zira huylu huyundan vazgeçmez, sizi de oğluna layık görmeyecek bir sebep mutlaka bulacaktır.
Muhtemelen dilekçeleri bile görmedin, adam iki ağladı sen de bunu bekler gibi inandın, bi heyecan geldin buraya yazdın. Bütün anlattıkların adamın ağzından; dava dosyası dilekçeler diye diretmemen için yok canıma okudu da, yok annem yuvanı yıkma demedi hep gel oğlum dedi diye intikam yemini içti de tekrar evlenmeyeyim diye herşeyi yapıyo da falan filanla önünü alıvermiş ; maksat o dedi diye dosyada ne görsen yalan san.yorumlarınz kafamı karıştırdı açıkçası. Benim hiç bakmadığım açılardan baktınız. Bu tarz beklemiyordum yorumları
Olumsuza daha yakınım şu an ama bir anda da bitirevileceğim duygular değil
O kıyamadığın adam gün gelecek kalbini kırınca kendine soracağın soru "Değermiydi" Soru olacakTam olarak karşımdakinin bana anlattığı da bu
Bi taraf intikam alıyor diye benim hayatım olmayacak mı diye isyan ediyor dayanamıyorum kıyamaıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?