Çekişmeli boşanma aşamasındaki biri

Kaç kere eve almamış adamı annesinde kalmış
Birgünn para meselesi olmuş az para vermiş sanırım ev hanımıyım ya dilenci yerine koy hizmetçin yok evde yok yemekde yok diyip yollamış

Kavgalar tek başına olmaz. Dediğim gibi evlilik içinde olan olaylar ne olursa olsun ailelere aksettirilmez.
Ben eşimin babasıyla konuşmuyorum. Küsüm. Bana adım attığında da istemedim. Eşim bu konuda da dahil yanımda oldu.
Ben erkeğin bu konuda dik durmasını doğru buluyorum.
Kaypakça geliyor bana karısıyla olan mevzularını anlatmasını.
Eşimle kavgalarımı annem babam bilmez, annesi babası bilmez. Bilseydi bizim de sonumuz boşanma olurdu. Nu adam eğer böyle annesinde teselli arayan, kavgalarda anneciğine sığınan biriyse o evlilik yürümez.
Ben eşime kapı açmasam eşim gider arabada uyur ama annesine gitmez, duyulmaması için. Çünkü bi barışır unuturuz aileler unutmaz. Bu duruş yoksa evlilik yürütemez.

Birgünn para meselesi olmuş az para vermiş sanırım ev hanımıyım ya dilenci yerine koy hizmetçin yok evde yok yemekde yok diyip yollamış
Allah mübarek etsin ilişkinizi.
Adam gün yüzü görmemiş baksanıza
Ne fena kadına denk gelmiş. Adam pürü pak temiz biri belli ki.
Dua edin de sevgilinizin annesi sizi sevsin onay versin ilişkinize, yoksa işiniz yaş.

Sen ikna olmuşsun zaten. Evli biriyle olduğun da gerçek. Sebebi ne olursa olsun adam evli. Bu çok çirkin. Boşanmasını bekleyebilirsin

Simdi böyle bir durumda olsam ne yapardim diye düşünerek yorum yapmaya calisacagim
Bazen ne kadar duygularimizin pesinden gitmek istesek de mantigi da goz ardi etmemek lazim
Ben "evli bir adamla işim olmaz" diye kestirip atardim diye düşünüyorum
Çünkü kagit ustunde de olsa adam evli
Boşanmış olmasi sorun olmazdi belki ama net olarak bekar olmali, başkasına bagli olmamali diye düşünürüm.
Hala resmi olarak boşanmadan bir kadinla iliskiye başlayip onu kendine bağladıktan sonra bunu soylemis olmasi da ayri bir mevzu bence
Ahlaken sorgulayabilecegim bir sey
Lütfen duygularınızdan cok mantiginizi dinleyin çünkü icinde bulunduğunuz durum sadece size zarar verir uzun vadede. Hak etmediginiz ithamlara maruz kalabilirsiniz ya da ileride bu adam bosansa bile "sen benim evli oldugumu bildiğin halde benimleydin" diyerek sizi rencide etme hakkını kendinde bulabilir.

Bu konuda bennde sizin gibi düşünüyorum hatta dedim benn olsam otelde kalırdım

Ev hanımı olmasını başına kaktırmış demektir bı. Durduk yere ev hanımıyım ben der mi?
Hiç bir ilişkide bir tarsf şeytan bir taraf melek değildir. Tek taraflı dinliyorsunuz.
Belki yemek yapmadığı gün tüm gün evdesin meden yemek yok dedi mesela. Kadın bu tarz muamelede görüyor olabilir. Bana adam yanlış bir tip gibi geldi bilemiyorum.

Bu konuda bennde sizin gibi düşünüyorum hatta dedim benn olsam otelde kalırdım
Tek taraflı dinliyorsunuz.
Eşimin ailesi çok kez denedi bize karışamayı. Yapamadılar. Dediğim gibi çok kavgamız küslüğümüz oldu asla yansıtmadık. Bazen gözüm şiş anneme denk gelirdim mesela gece ağlaj film izledik derdim. Anlatmazdım. Bu duruş yoksa anneciğine hemen sarılıp karım bana yemek yapmadı evden attı anne derse o yuva yıkılır tabii.
Anneci bir adam çok bariz

Ya bu kadar safmısın gerçekten? Evli adam sence seni mi tercih eder? Yoksa karısını mı? Senle oynuyor ne Askından bahsediyorsun... O Ask heves Yaslarını coktan gecmiş evli adam... Sen ise Evli adama gönül bagı kurmus sun...... Yuva yıkanın yuvası olmaz.. Hemen ayrıl kimsenin günahına da girme.... Kendine cok yazık edersin..

Siz yanlış anladınız ortada fiilen bir evlilik yok sonuçlanmamış bir dava var adam 3 yıldır ev arkadaşıyla yaşıyor beni tercih etme etmeme durumu değil yani

Ah almalık bir durum var mı ortada buna bakalım, gerisi önemli değil.

Siz yanlış anladınız ortada fiilen bir evlilik yok sonuçlanmamış bir dava var adam 3 yıldır ev arkadaşıyla yaşıyor beni tercih etme etmeme durumu değil yani
İkinizde resmi nikahta ayrılmadıgınız sürece Evli siniz... Kendinizi kandırmayın. Duygu bosluguna düşmüssünüz.. Neden yeni bir ilişki icin bu kadar acele ediyorsunuz... Baska dertiniz mi yok ya Ask. Falan yalan hikaye 28 den sonra ask evliligine hic inanmam ben ancak mantık evliliği olur. 30 lu yaslar heves yası degildir. Hayattan ne istedigini bilme yasıdır..

yorumlarınz kafamı karıştırdı açıkçası. Benim hiç bakmadığım açılardan baktınız. Bu tarz beklemiyordum yorumları
Olumsuza daha yakınım şu an ama bir anda da bitirevileceğim duygular değil

Hiç bir şey tek taraflı değildir. Evlilik de hele. Bir insanla aynı evde yaşamak hem zor hem keyifli. Ama dışarda sizi yönetmeye kalkan bir eş ailesi varsa işler daha zorlaşıyor. En önemli kriteriniz bu olsun. Hiç bir anne yuva yıkamaz anneci bir oğlu yoksa. Evlendiği halde her sorununu annesine anlatan erkekten korkun. Masum değildir. Dediğim gibi yedi yıllık evliyim, üç yılda sevgililiğimiz var kavga etmemek mümkün mü? Hiç birini duymadılar. Doğru olan budur. Yetiştiren erkekten korkun. Size de yapad karakteri budur

Öncelikle bir hukukçu olarak söylemek istediğim üç yıl önce açılan bir boşanma davasının şu ana kadar henüz üç duruşması olması bana çok mümkün gelmedi. Uyap vatandaş portaldan dosyanın tüm içeriğini, dilekçeler, duruşma tutanakları vs belgelerin tümünü görebilirsiniz. Sadece erkek arkadaşınızın değil, karşı tarafın da dilekçelerini okumanızı öneririm. İddia ettiğiniz yani size aktarılan gibi davalı eşin eşimi seviyorum minvalinde beyanlarını varsa boşanmak da istemiyor demektir ki bu durum eğer kadının boşanmada ağır kusuru olduğu ispatlanmadığı sürece açılan boşanma davası reddedilecek demektir ki bu durum evliliğin hukuken devamı anlamına gelecektir. Burda yapılacak en mantıklı şey eğer davacı eş boşanma da kararlı ise gerçekten önüne bakmak yeni bir hayat kurmak istiyorsa (benim müvekkilim olsaydı önereceğim şey) davalı eş ile maddi koşullarda anlaşıp anlaşmalı olarak boşanmayı sağlamak olacaktır. Bunların haricinde söyleyeceğim evet çekişmeli boşanma davaları uzun süren bir süreç, bu süreçte evlilik gerçekten üç yıl gibi uzun bir süreçte fiilen bitmiş durumdaysa taraflar tercihen hayatına birini sokmak isteyebilir. Bu sizin ‘içine sinen’ bir durumsa ilişkinize devam edebilirsiniz. Ancak erkek arkadaşınız samimiyetini İnanma noktasını biraz daha irdelemenizi tavsiye ederim. Çünkü sizden bir evlilik yaptığını uzunca bir süre saklayarak alenen yalan söylemiş, size dürüst davranmamış. Bu durumda ne derece karşınızdaki erkeğe güvenip, inanabilirsiniz bilemiyorum. Tabi bir de müstakbel kayınvalidenizin evliliğin bitişi noktasındaki müdahale ve telkinlerini düşünmeniz gerekli. Aynı müdahaleleri sizinle kurması muhtemel evlilikte de yaşanacağı kuvvetli bir ihtimal. Zira huylu huyundan vazgeçmez, sizi de oğluna layık görmeyecek bir sebep mutlaka bulacaktır.

yorumunuz o kadar o kadar güzel ki tam da konuyu açarken esas olarak değinilmesini beklediğim konulardı
Teşekkür ediyorum

Muhtemelen dilekçeleri bile görmedin, adam iki ağladı sen de bunu bekler gibi inandın, bi heyecan geldin buraya yazdın. Bütün anlattıkların adamın ağzından; dava dosyası dilekçeler diye diretmemen için yok canıma okudu da, yok annem yuvanı yıkma demedi hep gel oğlum dedi diye intikam yemini içti de tekrar evlenmeyeyim diye herşeyi yapıyo da falan filanla önünü alıvermiş ; maksat o dedi diye dosyada ne görsen yalan san.

Siz kafaya koymuşsunuz, devam edeceksiniz ancak; anlattığınız durumlara bakılırsa o adamın boşanması en iyi ihtimalle 4 seneyi bulacak ve eğer adamın davası reddolursa ki büyük ihtimalle öyle olacak; adam bir daha dava açamayacağından en azından bunun üç senesi, bir boşanma davası bile olmadan evli bir adamla sevgili olacaksınız. Bu saatten sonra size vereceğim tek tavsiye, en azından iyi korunun , zira evli bir adamla sevgili olmak kötü olsa da , evli bir adamdan hamile kalmak ya sizin ya da o masum canın sebebi olur.

Tam olarak karşımdakinin bana anlattığı da bu
Bi taraf intikam alıyor diye benim hayatım olmayacak mı diye isyan ediyor dayanamıyorum kıyamaıyorum
O kıyamadığın adam gün gelecek kalbini kırınca kendine soracağın soru "Değermiydi" Soru olacak
Şuan hala Beraber isen metresi sin haberin olsun..
Yarın öteki gün yüzüne çarparsa zoruna gitmesin
Beklemeseydin yapmasaydın ayrılsaydın diyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…