nasil hala icimde ona karsi biraz sevgi var, ona aciyorum diyorsunuz. Bu oduna acinmaz ve zerre sevgi duyulmaz. O kadar karaktersiz bir esiniz varki. Arkadaslariniza o… demis siz susmussunuz, ne halkla diyebilir, nasil bir cahil kafa yapisi var adamda. Kuzenlerinizle aranizi acmis. Calismamis sizin üstünüzden gecinmis. Siddet uygulamis ve daha neler neler yapmis..
bunlari nicin kabullendiniz? Bence kabullenmeden kapinin önüne kaymaliydiniz. Yapmamissiniz…. Adamin yaptigi daha neler neler var kapi önpne koymak icin.
Hadi herseyi kabullendiniz babaniz ve kardesinizle kavga etmesine nasil sessiz kaldiniz. Ne demek ya, esimde olsa kalkip benim babam ve kardesimle kavga edemez, ha edersede görür gününü. Birde annenizin yaninda yaptiklari yenilir yutulur cinsten deyil. Benim kizima esi vursa ben görsem veya görmesem koparirim onun parmaklarini. Anneniz ne üzülmüstür yazik kadina. O sizi böyle odunlar dövsün diyemi büyüttü?
Cocugunu bile düsünmeyen bu odunu siz hala düsünüyorsunuz. Lütfen cocugunuzu siz düsünün ve o adamdan ayrilin. Böyle bir insanla o cocuk büyürse asil ozaman cocugunuza yazik olucak.
Simdiye kadar sizin paranizi yemis simdiden sonrada yemeye devam edicek. Sakin mahkeme acma yönünde teredüt etmeyin siz ödiceksiniz diye. Gerekirse siz acin davayi ve ödeyin. Ödemezseniz zaten o adam ömür boyu sizin paranizi yicek. En azindan mahkemeyi ödeyip kurtulursunuz bi sefer ödersiziz sonra rahat edersiniz.