cekirdegime yorum yapar mısınız :)

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu 10 kilo verdim ama 3 kilo aldım bırakınca. Simdi tekrardan 7 kilo vermem gerekiyor. Yine çabalayacağım anlayacağınız. Ama alıştım tuzlu çekirdeğe. Bırakamıyorum. Acaba ekmeği falan kessem bol su hareket falan derken çekirdeği bırakmasam olur mu yaa. Bi tek ona dikkat etsem acaba verebilir miyim bu 7-8 kiloyu . Yorumlariniz neler hanımlar.

Önünüze paketi almak yerine bir kaseye alsanız.
Bende en işe yarayan yöntem bu.
Kendime diyorum ki; tamam kızım ye ama ölçülü ye. Abartma.
Yiyebileceğimi bilmek beni rahatlatıyor.
Ne kadar kaldığını görmek de psikolojik olarak bitişe hazırlanmama yarıyor.

Bu arada tabi ki spor ve az karbonhidrat

Not: Bu da mı dert diyeceklere sesleniyorum, demeyin. Vallahi dert.
Feci bir bağımlılık.
Ben anlıyorum. Yaşamayan bilemez :KK70:

Arkadaşlar harbi beni bilen bilir . Sıkıntılarım var daha da bu iyi günlerim. Ama bari bunlara kafa yoruyum dedim ya. Bide harbiden tuzlu çekirdek aşırı bağımlılık yapıyor. İnan yemeyen bilmez

Eskiden çok fazla yerdim ama bayağı eskiden :110: şimdi yarım kase anca yiyebiliyorum insanların damak tadı herşeyi değişiyor sizde alışabilirsiniz bol su herzaman için zaten ;)

Önünüze paketi almak yerine bir kaseye alsanız.
Bende en işe yarayan yöntem bu.
Kendime diyorum ki; tamam kızım ye ama ölçülü ye. Abartma.
Yiyebileceğimi bilmek beni rahatlatıyor.
Ne kadar kaldığını görmek de psikolojik olarak bitişe hazırlanmama yarıyor.

Bu arada tabi ki spor ve az karbonhidrat

Not: Bu da mı dert diyeceklere sesleniyorum, demeyin. Vallahi dert.
Feci bir bağımlılık.
Ben anlıyorum. Yaşamayan bilemez :KK70:
Ay valla beni anladığında sevindim . Damdan düşenim benim. Hoşgeldin

Bende bağımlıyım şu sıralar almıyorum da göz görmeyince gönül katlanıyor :110::KK53:Bol su içmek gerek bir de sınır koymalısınız bir avuç alın her akşam en azından dengelersiniz bende koca paket bitiyor yetmiyor sivilceler de yetti artık dedi bende almadım:işsiz::ıslık:

Bir avuç alın,günlük yeme miktarınız bunu aşmasın,hemde tuzluymuş ( çok tehlikeli:kk77:)sizi kandırmasına izin vermeyin:)

Zaten o kadar dikkat edip spor yapıp bir kase çekirdek yemekle kilo veremiceksen verme :KK53: ömür boyu çekirdek yemicekmisin
Demi ya. Troid var bende o yüzden kolay kilo veremiyorum. Ama bir kase yiyim demi. 4 litre de su içerim. Yoğurt ney yerim.:deli:

Arkadaşlar harbi beni bilen bilir . Sıkıntılarım var daha da bu iyi günlerim. Ama bari bunlara kafa yoruyum dedim ya. Bide harbiden tuzlu çekirdek aşırı bağımlılık yapıyor. İnan yemeyen bilmez
Biliyorum. Daha geçen gün diyetteyken misafirlikte çekirdek görünce dayanamadım yedim koca bir avuç. Eve gelince çok pişman oldum. Sanırım diyet bitene kadar misafirlige gitmicem. En iyisi evde bulundurmamak. Onun yerine azar azar fındık ya da ceviz yiyin bence. Daha sağlıklı. İlla yiyecekseniz de bir avucu geçmesin. Yediğiniz kadar kaloriyi yakmak içinde o kadr spor yapın.

Back
X