- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.381
Canım bu düşünceler insanı daha çok yıpratıyor. İstersen bir test yap 13.günündesin zaten. Gebelik varda çıkar büyük ihtimalle. Çünkü psikolojik de olabilir bu ateş...Kızlar günaydın:) Engin bilgilerinize ihtiyacım var.Başına gelen yada okuyup duyan varsa.Progestan ateş yapar mı?Yumurtlamadan sonra 36.7devam eden ateşim son iki gün 36.6 ydı
Bu sabah 36.8 :) içimde bir acaba oluştu.Dün akşam son kez progestan içtim buna bağladım ama bilemiyorum
Ateşi hiç psikolojik olarak düşünmedim canım.Aslında hiç test yapmayı düşünmüyodum ama yapıcam öğlen sonucu paylaşırım :)Canım bu düşünceler insanı daha çok yıpratıyor. İstersen bir test yap 13.günündesin zaten. Gebelik varda çıkar büyük ihtimalle. Çünkü psikolojik de olabilir bu ateş...
aynen günler geçmek bilmiyor çabucak geçsin istiyorsun günlerEvett canim deyince hatirladimm kesin olmadi diyordun hatta cok moralin bozuktuu... ayy insallah yaaa... gunler gecmek bilmiyorr biran once 12. Gunum gelsin test yapmayı bekliyorum.. sen 11 inci gunde negatifti degil mi oyle hatirliyorim sanki 12. Gunde gormustun silik cizgiyi... oyy masallahh pasa geliyr demek allah saglikla kucagina almayi nasip etsi insallah diger cocugun kiz miydi senin
cnn 11gunu çok aşırı zor belli olan silik çizgiyi gördüm ertesi gün tekrarladım bi tık daha belirginleşti zaten kan verdim pozitif çıktı insallah rabbim bu ay senin testinde de çift çizgiyi görmeyi nasip eder :) Cnm ben artık umudum u kesmiştim Bebek kararını o ay çıkaracaktım hayatımdan o kadar umutsuzdum ama çok agresif tim . Ama evde testin varsa 9,10 günler de test yap ki iğnenin etkisi geçmiş mi kontrol etmiş olursun Cnm en azından 11,12 günü çift cigiyi görünce iğnenin etkisi mi diye düşünmezsin :)Evett canim deyince hatirladimm kesin olmadi diyordun hatta cok moralin bozuktuu... ayy insallah yaaa... gunler gecmek bilmiyorr biran once 12. Gunum gelsin test yapmayı bekliyorum.. sen 11 inci gunde negatifti degil mi oyle hatirliyorim sanki 12. Gunde gormustun silik cizgiyi... oyy masallahh pasa geliyr demek allah saglikla kucagina almayi nasip etsi insallah diger cocugun kiz miydi senin
Bu beklemenin psikolojisi öyle bir şey ki her şeyi yapabilir yani vücutta. Belirti takip etmek, aramaktansa direkt olumlu olumsuz sonucu görmek daha az yıpratıcı oluyor... Hadi inşallah sen bize güzel haber verirsin de ateş fiziksel bir belirtidir...Ateşi hiç psikolojik olarak düşünmedim canım.Aslında hiç test yapmayı düşünmüyodum ama yapıcam öğlen sonucu paylaşırım :)
Normal canım. Hatta iğne yumurtayı çatlatırken sancı yapar diyen doktorlar varMerhaba arkadaşlar. Ben iğnemi dün 13 gibi olmuştum ya. Dün akşamdan beri bel ve kasık ağrılarım var ve otururken ayağa kalktım mı kasıklarımda müthiş bi baskı dolgunluk hissediyorum öyle ki refleks olarak ağır ağır hareket ediyorum. Sürekli bi ağırlık dolgunluk hissi. Normal mi bu? İlk kez iğne olduğum için her şeyi merak ediyorum.
Ateşi hiç psikolojik olarak düşünmedim canım.Aslında hiç test yapmayı düşünmüyodum ama yapıcam öğlen sonucu paylaşırım :)
Canim yaa 11. Gunu derken catlatma ignesinden sonraki 11. Mi yoksa iliskiden mi... birde ben ignemi aksam oldum ertesi gun degil ondan sonraki gun sabaha geldiya 36 saat yani gecen hafta cumartesi sabahiydi kacinci gun olarak sayayim persembe catlatma ignemi oldum cumartesi iliski olduaynen günler geçmek bilmiyor çabucak geçsin istiyorsun günler
cnn 11gunu çok aşırı zor belli olan silik çizgiyi gördüm ertesi gün tekrarladım bi tık daha belirginleşti zaten kan verdim pozitif çıktı insallah rabbim bu ay senin testinde de çift çizgiyi görmeyi nasip eder :) Cnm ben artık umudum u kesmiştim Bebek kararını o ay çıkaracaktım hayatımdan o kadar umutsuzdum ama çok agresif tim . Ama evde testin varsa 9,10 günler de test yap ki iğnenin etkisi geçmiş mi kontrol etmiş olursun Cnm en azından 11,12 günü çift cigiyi görünce iğnenin etkisi mi diye düşünmezsin :)
Canım günaydınn..Normal canım. Hatta iğne yumurtayı çatlatırken sancı yapar diyen doktorlar var
Canım günaydınn..Normal canım. Hatta iğne yumurtayı çatlatırken sancı yapar diyen doktorlar var
Bugün çatladığını düşünüyorsan bugün de değerlendirin.Canım günaydınn..
Senle beraber herkese sormak istiyorum. Şimdi gece ilişkiden sonra benim tüm o kasık ve bel ağrım resmen kayboldu. Dedim acaba gününü mü kaçırdık erken mi çatladı diye. Şimdi uyandım dünden daha şiddetli bel ve kasık ağrılarım var. Bir de afedersiniz şeffaf akıntı. Şunu sorucam yumurtam şimdilerde çatlıyorsa geceki ilişkinin bi faydası olur mu? Gün aşırı olduğu için bir dahaki ilişki yarın akşam olacak ya acaba kaçırmış olur muyuz şu an bunu düşünüyorum. Bugün çatlamış da olsa spermler gerçekten 2 gün yaşar mı yaşarsa kurtarırız:/
Yarın yapsak bugünü kaçırırız di mi.Bugün çatladığını düşünüyorsan bugün de değerlendirin.
Yanlış yönlendirmek istemem canım, bilemiyorum kiYarın yapsak bugünü kaçırırız di mi.
Ne bilim kafam karman çorman
Yapamadım canım vakit bulamadım ya bu sabah ateşim düşmüştü,karın ağrımda var.Kesin adet olcam modundayım :) senden var mı bi haberCanim naptin test yaptin mi ? Hadi guzel hbri ver
Yapamadım canım vakit bulamadım ya bu sabah ateşim düşmüştü,karın ağrımda var.Kesin adet olcam modundayım :) senden var mı bi haber
Allah razı olsun cnm benim :) Allah hepimizin gönlüne göre versin,kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.bugün 13.günüm genelde 15.gün oluyorum,belirtin falan var mı cnm hiçYok canim bende adetimi bekliyorum zaten artik. Annemle kuran okuyorduk hepimiz icin dua ettim. Ozellikle seni aklimdan gecirerek dua ettim. Allah hepimize saglikli sihhatli bizlere hayirli evlat allaha hayirli kul devletimize hayirli vatandas olacak evlat nasip etsin.
Merhaba benim de 11.günüm bugün :) sorunun cevabını bende merak ediyorum.takipteyim :)iğnenin 11.günü. bata 8 gün var. ne zaman test yapmalıyım.
merhaba hadi hakkımızda hayırlısı.tam 31 mayıs perşembe iğne vuruldum. bugün 21.gün progesteron testi yapılacak.Merhaba benim de 11.günüm bugün :) sorunun cevabını bende merak ediyorum.takipteyim :)