Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar..
Sağlık ocağından geliyorum..
İğnemi oldum.. İçten içe bi gerginlik var sürekli hep bi "acaba"..
Umarım ay sonu yüzümüz güler.. :)
Allah gönlünüze göre versin inşallah.Olmasa bile üzülmeyin,pes etmeyin ki sabrın sonu selamettir bilirsiniz :KK200: benim üçüncü iğnem,11 aydır bekliyoruz

Hakkında hayırlısı olsun canım... Ne diyeceğini bilmiyor insan bu negatif testlerin ardından.
Aynen oyle yok zaten gecenki testten sonra hazirdim negatifi gormeye doktorumlada gorustum rahim filmi icin adet bitiminde gel dedi bayrama denk gelirse bikac gun sonrada olur dedi ama iliski olmayacak dedi anestezili olsa dedim gerek yok dedi fiyatida 500 iyi mi acaba

Aynen oyle yok zaten gecenki testten sonra hazirdim negatifi gormeye doktorumlada gorustum rahim filmi icin adet bitiminde gel dedi bayrama denk gelirse bikac gun sonrada olur dedi ama iliski olmayacak dedi anestezili olsa dedim gerek yok dedi fiyatida 500 iyi mi acaba
Bende iki yere sormuştum cnm 500-570 genelde o civar sanırım

Cnm hatırlarsan hamile kaldığım ay bende de önceleri belirti yoktu hatta iyice umutsuzluğa kapılmıştım tek belirti çok agresif tim :) insallah sende bu ay çift çizgiyi görürsün Cnm :) günler geçmek bilmiyor sanki degilmi :) doktor erkek dedi Cnm önceki kontrolde bakalım önümüzdeki hafta kontrol de kesinlestirecek cinsiyeti :)
Evett canim deyince hatirladimm kesin olmadi diyordun hatta cok moralin bozuktuu... ayy insallah yaaa... gunler gecmek bilmiyorr biran once 12. Gunum gelsin test yapmayı bekliyorum.. sen 11 inci gunde negatifti degil mi oyle hatirliyorim sanki 12. Gunde gormustun silik cizgiyi... oyy masallahh pasa geliyr demek allah saglikla kucagina almayi nasip etsi insallah diger cocugun kiz miydi senin

Ah iyi çok şükür en azından bir ayın boşa gitmemiş olacak canım..

500lira uygun geldi canım bana. Bizim eşimden dolayı çok şükür özel sigortamız var, hsgyi de kapsıyordu bizim sigorta şansımıza... Fakat normalde 750-800 civarı duydum hep. Biz acıbademde ödeme yapmadık ama orada da 1000liraydı anestezisiz.

Canimmm bu arada senin bebisin cinsiyeti ne belli oldu muu :))
Yok canım ya, bizim doktor çok garantici. %70 bir fikrim var ama %30 da yanılma payım var ve bu yüksek bir yanılma payı dedi. Söylemedi yani :-) bayramdan sonra muayenemiz vardı, o zamana kesinleşmiş olur ve söylerim dedi, heyecanla bekliyoruz şimdi, son 10gün muayeneye :-)

Ah iyi çok şükür en azından bir ayın boşa gitmemiş olacak canım..

500lira uygun geldi canım bana. Bizim eşimden dolayı çok şükür özel sigortamız var, hsgyi de kapsıyordu bizim sigorta şansımıza... Fakat normalde 750-800 civarı duydum hep. Biz acıbademde ödeme yapmadık ama orada da 1000liraydı anestezisiz.
Evet canim 16.gun reglide gordum artik insallah rahim filmi temiz cikar

Rahim filminden sonra hamile kalma şansı daha da artıyor cnm benimde bugün 12.günüm test falan yapmadım açıkçası merak etmiyorum karın ağrıları olacağım yönünde,bende bu ay rahim filmi istiyorum doktorumla görüşmem lazım.Anne olmaya,olabilmeye kendim hiç inanmadım evlenmeden öncede hep ya olmazsa korkum vardı.Artık korkumu yenmek,ve inanmak istiyorum.Nasıl olacak bilmiyorum

Yok canım ya, bizim doktor çok garantici. %70 bir fikrim var ama %30 da yanılma payım var ve bu yüksek bir yanılma payı dedi. Söylemedi yani :-) bayramdan sonra muayenemiz vardı, o zamana kesinleşmiş olur ve söylerim dedi, heyecanla bekliyoruz şimdi, son 10gün muayeneye :-)
Ayyy yaaa ben olsam zorlardim doktoruu tamam kesin olmasin ama soyleyin suan gordugunuzu diyeee :))) saglikli olsunn cinsiyetin tabiki hic önemi yokk amaa insan cok merak ediyor

Ben ilk kizima 2 asilama 1 tup bebek negatifi gordukten sonra rahim filmi cektirdim bir ay sonra normal yolla hamile kaldimm... acikti tuplerim ama o basinc dahada ne var ne yok tertemiz yapiyormus spermlerin daha iyi yuzmesini sağlıyormuş. Insallah tüplerin açıktır ve vesile olur sanada canim

Ben ilk kizima 2 asilama 1 tup bebek negatifi gordukten sonra rahim filmi cektirdim bir ay sonra normal yolla hamile kaldimm... acikti tuplerim ama o basinc dahada ne var ne yok tertemiz yapiyormus spermlerin daha iyi yuzmesini sağlıyormuş. Insallah tüplerin açıktır ve vesile olur sanada canim
Maşallah canım, Rabbim size bağışlasın yavrunu. Bunu ben de çok kişiden duydum canım. İnşallah size de şifa olur kızlar rahim filmi. Sonrasındaki ay tertemiz bir başlangıçla yüzünüz güler...

Ayyy yaaa ben olsam zorlardim doktoruu tamam kesin olmasin ama soyleyin suan gordugunuzu diyeee :))) saglikli olsunn cinsiyetin tabiki hic önemi yokk amaa insan cok merak ediyor
Çok ısrar etmedim canım, çünkü %30bana da yüksek bir yanılma payı olarak geldi açıkcası. Garantici doktorun garantici hastaları olarak eşim de ben de hemen boyun eğdik :KK48:
Dediğin gibi sağlıklı olsun, bizimle olsun da cinsiyeti sadece merak ediyoruz işte, yoksa hiçbir önemi yok. Forumdaki arkadaşlardan kayıp yaşayanlar oldu, öyle üzücü şeyler yaşanınca tek duamız sağ salim olsun yeter oldu. Rabbim acılarını yaşatmasın, kimseyi de kucağı boş bırakmasın.

Kızlar günaydın:) Engin bilgilerinize ihtiyacım var.Başına gelen yada okuyup duyan varsa.Progestan ateş yapar mı?Yumurtlamadan sonra 36.7devam eden ateşim son iki gün 36.6 ydı
Bu sabah 36.8 :) içimde bir acaba oluştu.Dün akşam son kez progestan içtim buna bağladım ama bilemiyorum :KK43:

X