Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy bugun olsam bile arefe gunune denk geliyor bu ay kaldi yani tüh ya

Teşekkür ederim canım polip duruyor yumurta toplanırken bakacak doktor Embryo dondurulacak polipin yeri iyileşince transfer olacak
Polipin iyileşmesi ne kadar sürermiş hiç ortalama bir süre verdi mi doktorun?
Dondurulmus embriyolarda şans daha yüksek diyorlar, geç olsun güç olmasın

Kizlaar nasilsiniz ? Bende hic bi belirti falan yok adet olcak gibi agrim da yok.

Ben bu kadar regl agrisi cekmezdim ya kiste mi dondu ki hala olamadim
Yani ağrı gebelik belirtisi olarak da görülüyor, kist belirtisi olarak da, adet belirtisi olarak da.. Buradan bir şey demek çok yanıltıcı olur canım. Yumurta çatlamış mı diye kontrole gitmemiş miydin? Bazı doktorlar çatladı mı diye bakıyormuş iğneden birkaç gün sonra

Eski doktorum cagirmisti bu doktorum cagirmadi, sadece 13gun sonra test yap negatifse progestani birak dedi ama benim igneden iki gun sonra cok agrim oldu ovulasyon testimde siliklesti anlamadim ki cok bunalttim bu ay sizide evdekileri de valla hakkinizi helal edin

Igneden sonraki 11. Gundu bugun. Dr um test ysp belli olur 11.gun dedi sma negatif. Hic adet olcak gibi de degilim. Hic agri yok
Benim dun ve bugun basladi adet agrilarim 14,15 canim 13.gun bende test yaptim yoktu ama gecen klomen kullandigimda 11.gun silik gormustum en azindan ignenin etkisi gecmis 14.gun tekrar bi test yaparsin

Estağfurullah canım, insanın aklında kırk tane soru işareti oluyor, çok iyi anlıyorum.
Yapacak mısın bugün test tekrarı? Bir de doktorun dediği gibi progestanı bıraktın mı?

Polipin iyileşmesi ne kadar sürermiş hiç ortalama bir süre verdi mi doktorun?
Dondurulmus embriyolarda şans daha yüksek diyorlar, geç olsun güç olmasın
Simdi doktordan geldim canim normalde igne vurulmaya bugun baslayacaktim ama once polipi almasini rica ettim haftaya polip amelyati olucam maksimum iki ay bekleniyor iyilesmesi icin gelecek duruma bakacak Ona gore baslicaz tup bebek islemine bakalim hayirlisi

Kizlar gunaydin ben umidi kestim. 5 tane yumurtam vardi bu sefer bile tutmadiysa ne zaman tutar bilmiyorum. Moralim cok bozuldu. Ruyamda gebelik testi var elimde ve pozitif gosteriyodu. Ama testin idrar damlatilan kismi yoktu. Sadece gosterge kisminda cift cizgi vardi. Sabah kalkip direkt test yaptim.. yine tertemiz.. hayalet cizgi bile gormuyorum

Günaydın arkadaşlar.. Ben de bugün ilk defa iğnemi olucam ve kendimi tuhaf tedirgin hissediyorum. Resmen "acaba olacak mı?" diye bi psikolojiye girdim ne kötüymüş.. Rabbim aratmasın inşallah isteyen herkese nasip etsin bebiş..
Regl mi oldun canım? Benim de 5 yumurtam var bakalım ne olacak.. Ben de umutsuzlandım şimdi :/
Yine de olumlu düşünelim canım.

Yok canim adet olmadim daha. Igneden sonraki 12. Gunum bugun. Sen guzel dusun guzel olsun . Insallah sizlerden guzel haberler gelir

Günaydın canım,yapmaya devam et bence adet günü pozitif çıkanlar var. Ateşinde düşme var mı yoksa hala sabit mi

Estağfurullah canım, insanın aklında kırk tane soru işareti oluyor, çok iyi anlıyorum.
Yapacak mısın bugün test tekrarı? Bir de doktorun dediği gibi progestanı bıraktın mı?
Evet canim 13.gun biraktim progestani, test yaptim maalesef negatif bugun yarin regl olurum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…