Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar iğneden 14 gün sonra regl olunuyor demişti geçen gün bi arkadaş. Bana da mantıklı gelmişti çünkü yumurta çatladıktan 14 dün sonra regl oluyoruz ya.. O yüzden iğnenin 11. gününde iseniz arkadaşın dediğine göre 3-4 gün sonra regl olmanız lazım.. Yad a bu iğne bizim normal bat tarihimizi değiştirmiyor mu acep?
Bilemedim şimdi de..

İğne bat'ı değiştirir. İğneden sonraki 15.gün yeni bat oluyor. Fakat benim 11.günde adet olduğum da oldu, daha erken veya geç de olabiliyor. Kişiden kişiye, aydan aya değişiyor.. Gebeliği öğrendiğim ayda iğneden sonra 11.günden itibaren yaptığım testlerin fotoğrafını atayım isterseniz. Test yaparsanız karşılaştırırsınız...

Hmm anladım canım.. Yani yine kesin 15. gün regl olacaksın diye bi kaide yok o zaman.. Bakalım.. Sabredebilirsem 23-24 haziran gibi yaparım testi regl olmazsam. Of bu ay tedavi oldum ya daha farklı bi heyecan içindeyim. Senin iğneden sonra kaç gün daha böyle kasık bel ağrısı felan sürdü? Benim bugün sanki hiiiç bişiyim yok ne kasık ağrısı ne bel.. Çook arada bir vuruyor..

Malesef hatırlamıyorum kaç gün sürmüştü. Her iğne olduğumda ağrı oluyordu ama. Gebelik olmadığında da, olduğunda da. Ağrı yumurtanın çatladığına işaret ama malesef tutuğ tutmadığının göstergesi değil canım..
Heyecanlanman çok normal, daha ilk iğnen :)

Değişiyor o da. Doktor ne zaman uygun görürse o zaman yaptırıyor. Kaç yumurta geliştiğiyle de alakalı olarak. Genelde 18mm-22mm arasında yapıyorlar diye biliyorum.

Anladim. Yordum sizi ama son bir sorum daha olacak. Cuma günü daha yumurta yoktu su an yumurta boyutunun normale ulasmis olmasi olasi mi

Anladim. Yordum sizi ama son bir sorum daha olacak. Cuma günü daha yumurta yoktu su an yumurta boyutunun normale ulasmis olmasi olasi mi
Doktorunuz çağırdıysa gidin tabi. Görmeden bilemeyiz buradan canım. Dediğim gibi eğer yumurta yoksa veya gerekli boyda değilse doktor iki günde bir çağırır, araya pazar günü girdiği için pazartesiye çağırması çok normal.

Yok cnm belirti. Cok arada sirada kasik agrim oluyo. Ama hemen geciyo. Atesimde sabah olctum. 36.3 e kadar dusmus. Zaten akintim da basladi sivi baya. Adet geliyor canim

bu değer iyi mi yani? ben öyle bir test yaptırmadığım için ne anlama geldiğini bilmiyorumda
progesteron 21.gün yapılan bir test yumurtlama olup olmadığını gösteriyor. 10'un üzerinde olması iyymiş. sağlıklı yumurtlama olduğunu gösteriyormuş. İnşallah öyle olmuştur ve döllenmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…