- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.401
Kizlar igne kacinci gunde vuruluyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde iğne vurulduğum tarih 31 mayıs. arefe günü 14.gün olacağı için test yaparım belki. hayırlısı :)merhaba hadi hakkımızda hayırlısı.tam 31 mayıs perşembe iğne vuruldum. bugün 21.gün progesteron testi yapılacak.
Onu doktor yumurtaları takip ediyor canım, yumurtaların büyümesine göre sana belli bir gün veriyor. Bende öyle oldu yani..Kizlar igne kacinci gunde vuruluyor?
O zaman benim de 11-12 güne belli olur mu yani canımmmmİğne günü hariç 12 veya 13.gün çıkar gebelik varsa. Ben 11.gün çok çok hayalet bir çizgi gördüm, ertesi gün 12.günde biraz koyulaşmaya başlayınca kan verdim ve sonuç 21,5çıktı... Darısı başınıza inşallah
Belli bir günü yok. Yumurtanın boyutuna göre doktor gün belirliyor. Gerekli boyuta ulaşana kadar iki günde bir muayeneye çağırıyor, gerekli boyuta gelince de iğne günü ve saati veriyor.Kizlar igne kacinci gunde vuruluyor?
Hmm anladım canım.. Yani yine kesin 15. gün regl olacaksın diye bi kaide yok o zaman.. Bakalım.. Sabredebilirsem 23-24 haziran gibi yaparım testi regl olmazsam. Of bu ay tedavi oldum ya daha farklı bi heyecan içindeyim. Senin iğneden sonra kaç gün daha böyle kasık bel ağrısı felan sürdü? Benim bugün sanki hiiiç bişiyim yok ne kasık ağrısı ne bel.. Çook arada bir vuruyor..İğne bat'ı değiştirir. İğneden sonraki 15.gün yeni bat oluyor. Fakat benim 11.günde adet olduğum da oldu, daha erken veya geç de olabiliyor. Kişiden kişiye, aydan aya değişiyor.. Gebeliği öğrendiğim ayda iğneden sonra 11.günden itibaren yaptığım testlerin fotoğrafını atayım isterseniz. Test yaparsanız karşılaştırırsınız...
Malesef hatırlamıyorum kaç gün sürmüştü. Her iğne olduğumda ağrı oluyordu ama. Gebelik olmadığında da, olduğunda da. Ağrı yumurtanın çatladığına işaret ama malesef tutuğ tutmadığının göstergesi değil canım..Hmm anladım canım.. Yani yine kesin 15. gün regl olacaksın diye bi kaide yok o zaman.. Bakalım.. Sabredebilirsem 23-24 haziran gibi yaparım testi regl olmazsam. Of bu ay tedavi oldum ya daha farklı bi heyecan içindeyim. Senin iğneden sonra kaç gün daha böyle kasık bel ağrısı felan sürdü? Benim bugün sanki hiiiç bişiyim yok ne kasık ağrısı ne bel.. Çook arada bir vuruyor..
Teşekkürler. Peki normal boyutu nedirBelli bir günü yok. Yumurtanın boyutuna göre doktor gün belirliyor. Gerekli boyuta ulaşana kadar iki günde bir muayeneye çağırıyor, gerekli boyuta gelince de iğne günü ve saati veriyor.
Değişiyor o da. Doktor ne zaman uygun görürse o zaman yaptırıyor. Kaç yumurta geliştiğiyle de alakalı olarak. Genelde 18mm-22mm arasında yapıyorlar diye biliyorum.Teşekkürler. Peki normal boyutu nedir
Değişiyor o da. Doktor ne zaman uygun görürse o zaman yaptırıyor. Kaç yumurta geliştiğiyle de alakalı olarak. Genelde 18mm-22mm arasında yapıyorlar diye biliyorum.
Doktorunuz çağırdıysa gidin tabi. Görmeden bilemeyiz buradan canım. Dediğim gibi eğer yumurta yoksa veya gerekli boyda değilse doktor iki günde bir çağırır, araya pazar günü girdiği için pazartesiye çağırması çok normal.Anladim. Yordum sizi ama son bir sorum daha olacak. Cuma günü daha yumurta yoktu su an yumurta boyutunun normale ulasmis olmasi olasi mi
ben de netten 10lu gebelik testi sipariş ettim arefe günü yaparım inşallah. Progesteron testi yapıldı 21.gün değerim 18 çıktı.benimde iğne vurulduğum tarih 31 mayıs. arefe günü 14.gün olacağı için test yaparım belki. hayırlısı :)
Allah razı olsun cnm benim :) Allah hepimizin gönlüne göre versin,kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.bugün 13.günüm genelde 15.gün oluyorum,belirtin falan var mı cnm hiç
Benim genelde sabah akşam ağrılarım yok ama öğlenden sonra karın ağrım başlıyo geçiyo.Her ay farklı tepki gösteriyor vucüt sanırım artık bende kendimi tanıyamaz oldum
bu değer iyi mi yani? ben öyle bir test yaptırmadığım için ne anlama geldiğini bilmiyorumdaben de netten 10lu gebelik testi sipariş ettim arefe günü yaparım inşallah. Progesteron testi yapıldı 21.gün değerim 18 çıktı.
progesteron 21.gün yapılan bir test yumurtlama olup olmadığını gösteriyor. 10'un üzerinde olması iyymiş. sağlıklı yumurtlama olduğunu gösteriyormuş. İnşallah öyle olmuştur ve döllenmiştir.bu değer iyi mi yani? ben öyle bir test yaptırmadığım için ne anlama geldiğini bilmiyorumda
inşallah güzel haberi alırsın hatta alırız:)progesteron 21.gün yapılan bir test yumurtlama olup olmadığını gösteriyor. 10'un üzerinde olması iyymiş. sağlıklı yumurtlama olduğunu gösteriyormuş. İnşallah öyle olmuştur ve döllenmiştir.
yumurta büyüse de çatlasa da döllenme olmayabiliyor bazen. İnşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz isteğimize :)inşallah güzel haberi alırsın hatta alırız:)