- 21 Ocak 2018
- 167
- 130
- 32
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.421
Ateşin düşmesi kötü canım ,bebek yerleşirkende düşebiliyormuş formların birinde okumuştum.Benim hala 36.6 ama adet günü birden düşmüştü geçen sefer.Akıntı aksine olmaması gerekmezmi genelde adet önce kuruluk oluyorYok cnm belirti. Cok arada sirada kasik agrim oluyo. Ama hemen geciyo. Atesimde sabah olctum. 36.3 e kadar dusmus. Zaten akintim da basladi sivi baya. Adet geliyor canim
Ateşin düşmesi kötü canım ,bebek yerleşirkende düşebiliyormuş formların birinde okumuştum.Benim hala 36.6 ama adet günü birden düşmüştü geçen sefer.Akıntı aksine olmaması gerekmezmi genelde adet önce kuruluk oluyor
Cnm testin resmî varmi inss boşuna umutlandırmış olmam ama bizlerde ilk 11 Gününde iğneden sonrA pozitifi gördük hadi insallah hamilesindir :)Bugün 11. günüm iğnede ve pozitif cikti. Dua edin lütfen birkaç gün sonra tekrarlayacam, inşallah yine pozitif çıkar erken yaptım sanırım biraz
Cnm iğne vurulduğumuz günden itibaren sayıyorduk galiba kafam karıştı şimdi birden sorunca iğne vurulduğun günden itibaren kaçıncı günündesin :)Canim yaa 11. Gunu derken catlatma ignesinden sonraki 11. Mi yoksa iliskiden mi... birde ben ignemi aksam oldum ertesi gun degil ondan sonraki gun sabaha geldiya 36 saat yani gecen hafta cumartesi sabahiydi kacinci gun olarak sayayim persembe catlatma ignemi oldum cumartesi iliski oldu
Olsun sonu güzel olsun da zor gecsede geciyor günler bak dün gibi burda gün saydığımız 15 haftalık olduk :)Günaydın kızlar..
İğneden sonra daha 3. günüm. Daha çoook beklemem lazım benim.. :)
Fotoğraf cekemedim ya aceleden:) çok koyu değil ama silik de değil çizgi. İnşallah düşündüğümüz gibi olur sonucu :)Cnm testin resmî varmi inss boşuna umutlandırmış olmam ama bizlerde ilk 11 Gününde iğneden sonrA pozitifi gördük hadi insallah hamilesindir :)
İğne vurulduğumuz gunden itibaren sayıyoruz, buradaki arkadaşlardan öğrendim bende :)Cnm iğne vurulduğumuz günden itibaren sayıyorduk galiba kafam karıştı şimdi birden sorunca iğne vurulduğun günden itibaren kaçıncı günündesin :)
Benim lekelenme oldu canım bugün.Yarına gelmiş olur zatenYa valla anlamadim bende canim. Sabah akintim vardi suan yok. Gouslerim cok sis. Damarlar gogus ucuma dogru cikti ve belirginlestiler. Hatta gogus uclarimin rengi de degisti. Ama testler hep negatif. Adetimin gelmesini bekliyorum.
Aaa senle aynı gündeyiz biz.. Benim de bugün iğneden sonra 4. günüm.. Hadi inşallah Rabbim hayıslısıyla nasip etsin..Merhaba kizlar. Burada yeniyim. Bu gun catlatma ignemin 3 cu gunu ve bi kac saat once asilama oldum. Dua edin benim icin de . Allah sizleri de sevindirsin insallah.
Olsun sonu güzel olsun da zor gecsede geciyor günler bak dün gibi burda gün saydığımız 15 haftalık olduk :)
Sanırım her kadın doğumcu yazabiliyor canım. Benim ilk tedavimdi verdi ama bende farklı bir durum var canım ondan. Olmazsa sor bi doktoruna sen. Endokrin bölümünden rapor yazdırmazsan parasını kendin ödüyorsun. Onun dışında bişiyi yok.Kizlar bu catlatma ignesi devlet hastanesindeki doktorlar yazabiliyormu ben ikiaydir klomen kullaniyorum ama hic catlatma ignesinden bahsetmiyo kacinci klomenden sonra verildi size acaba?
hadi inşallah. ben de yarın test yapmayı düşünüyorum. biz aynı gündeyiz seninle. hiç belirtin var mı?Bugün 11. günüm iğnede ve pozitif cikti. Dua edin lütfen birkaç gün sonra tekrarlayacam, inşallah yine pozitif çıkar erken yaptım sanırım biraz
yaklaşık 5-6 gündür bir mide bulantısı var ama hem ramazan hem iğnenin etkisi diyip çok takmadım açıkçası. onun dışında maşallahım varhadi inşallah. ben de yarın test yapmayı düşünüyorum. biz aynı gündeyiz seninle. hiç belirtin var mı?
Benim lekelenme oldu canım bugün.Yarına gelmiş olur zaten
Canım ben de iğneden sonraki 11.gün aşırı silik bir çizgi gördüm, ertesi gün evde testi tekrarladım ve azıcık koyulaştığını gördüm. Koşarak kan vermeye gittik (haftasonuydu şansımıza, eşim yanımdaydı) ve sonucu birlikte öğrendik. Elhamdulillah 15 haftalık olduk bileyarın bir kez daha deneyeceğim, eğer sonuç yine aynı olursa kan veririm garantilemiş olurum. şimdiden heves etmek istemiyorum 11.gün erken bir vakit, belki iğnenin etkisi geçmiştir diye denedim dün.
maşallah ne güzel ya :) aslında olabilir atma imkanın varsaCanım ben de iğneden sonraki 11.gün aşırı silik bir çizgi gördüm, ertesi gün evde testi tekrarladım ve azıcık koyulaştığını gördüm. Koşarak kan vermeye gittik (haftasonuydu şansımıza, eşim yanımdaydı) ve sonucu birlikte öğrendik. Elhamdulillah 15 haftalık olduk bileİstersen testlerimin resmini atayım, karşılaştırırsın?