Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok cnm belirti. Cok arada sirada kasik agrim oluyo. Ama hemen geciyo. Atesimde sabah olctum. 36.3 e kadar dusmus. Zaten akintim da basladi sivi baya. Adet geliyor canim
Ateşin düşmesi kötü canım ,bebek yerleşirkende düşebiliyormuş formların birinde okumuştum.Benim hala 36.6 ama adet günü birden düşmüştü geçen sefer.Akıntı aksine olmaması gerekmezmi genelde adet önce kuruluk oluyor

Ya valla anlamadim bende canim. Sabah akintim vardi suan yok. Gouslerim cok sis. Damarlar gogus ucuma dogru cikti ve belirginlestiler. Hatta gogus uclarimin rengi de degisti. Ama testler hep negatif. Adetimin gelmesini bekliyorum.

İyi geceler arkadaslar yoğunluktan takip edemiyorum güzel haber vardır insallah bizleri soracak olursanız teyzeleri doktor erkeğe benziyor demişti bu kontrol de kız dedi :)))) sağlıklı olsun yeter çok şükür herşey yolunda cinsiyet değişimi olunca doğal olarak alışverişe korkuyoruz

Cnm iğne vurulduğumuz günden itibaren sayıyorduk galiba kafam karıştı şimdi birden sorunca iğne vurulduğun günden itibaren kaçıncı günündesin :)

Kizlar bu catlatma ignesi devlet hastanesindeki doktorlar yazabiliyormu ben ikiaydir klomen kullaniyorum ama hic catlatma ignesinden bahsetmiyo kacinci klomenden sonra verildi size acaba?

Merhaba kizlar. Burada yeniyim. Bu gun catlatma ignemin 3 cu gunu ve bi kac saat once asilama oldum. Dua edin benim icin de . Allah sizleri de sevindirsin insallah.
Aaa senle aynı gündeyiz biz.. Benim de bugün iğneden sonra 4. günüm.. Hadi inşallah Rabbim hayıslısıyla nasip etsin..

Olsun sonu güzel olsun da zor gecsede geciyor günler bak dün gibi burda gün saydığımız 15 haftalık olduk :)

Aynen canım sen de haklısın.. İşte saymayı bırakayım diyorum sonra dönüp dolaşıp yine kendimi sayarken buluyorum :) Bu bayram tatili de iyi gelecek belki yoğun geçer aklımdan çıkar.. Bir de benim oğlum aşırı kucakçı. 16,5 kilo ara ara kucağıma da çok alıyorum. Umarım olumsuz bir etkisi olmaz..
Kizlar bu catlatma ignesi devlet hastanesindeki doktorlar yazabiliyormu ben ikiaydir klomen kullaniyorum ama hic catlatma ignesinden bahsetmiyo kacinci klomenden sonra verildi size acaba?
Sanırım her kadın doğumcu yazabiliyor canım. Benim ilk tedavimdi verdi ama bende farklı bir durum var canım ondan. Olmazsa sor bi doktoruna sen. Endokrin bölümünden rapor yazdırmazsan parasını kendin ödüyorsun. Onun dışında bişiyi yok.

yarın bir kez daha deneyeceğim, eğer sonuç yine aynı olursa kan veririm garantilemiş olurum. şimdiden heves etmek istemiyorum 11.gün erken bir vakit, belki iğnenin etkisi geçmiştir diye denedim dün.

yarın bir kez daha deneyeceğim, eğer sonuç yine aynı olursa kan veririm garantilemiş olurum. şimdiden heves etmek istemiyorum 11.gün erken bir vakit, belki iğnenin etkisi geçmiştir diye denedim dün.
Canım ben de iğneden sonraki 11.gün aşırı silik bir çizgi gördüm, ertesi gün evde testi tekrarladım ve azıcık koyulaştığını gördüm. Koşarak kan vermeye gittik (haftasonuydu şansımıza, eşim yanımdaydı) ve sonucu birlikte öğrendik. Elhamdulillah 15 haftalık olduk bile İstersen testlerimin resmini atayım, karşılaştırırsın?

maşallah ne güzel ya :) aslında olabilir atma imkanın varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…