- 10 Eylül 2023
- 170
- 73
- 29
- Konu Sahibi krizantem010
Ben bugün kan verdim 12. Gündeyim negatif nanay bende bu ayNe durumdasın canım nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün kan verdim 12. Gündeyim negatif nanay bende bu ayNe durumdasın canım nasıl gidiyor
Öyle düşünme canım umudunu kaybetme Bn çok gördüm bu sitede yazanlar 12 . 13. Negatif görüp sonradan pozitife dönen bnm dokturumda bana 15 gün bekle demişti.. adet günün ne zaman seninBen bugün kan verdim 12. Gündeyim negatif nanay bende bu ay
Merhaba çatlatma iğnesini siz evde kendiniz mi yaptınız?Merhaba ben tüp bebek tedavisi gördüm. çatlatma iğnesi adet sancısı gibi ağrı yapabiliyor benimde öyle olmuştu. Çatlatma iğnesi yumurta toplama işlemi öncesi yapılıyor. Eğer sizde tüp bebek tedavisi alacaksanız toplama işlemi için iğne yapmışsanız adet döngünüze denk gelmemeli dr yöntemi farklıysa bir şey diyemiyorum.
Haydi bakalım bekleyelim o zaman hayırlısı olur inşallah adetime 4 gün varÖyle düşünme canım umudunu kaybetme Bn çok gördüm bu sitede yazanlar 12 . 13. Negatif görüp sonradan pozitife dönen bnm dokturumda bana 15 gün bekle demişti.. adet günün ne zaman senin
Ben kendim yaptım kolumdan insülin iğnesi gibi çok küçük can bile yakmıyorMerhaba çatlatma iğnesini siz evde kendiniz mi yaptınız?
Kolundan yapmanı doktor mu söyledi cnm sanaBen kendim yaptım kolumdan insülin iğnesi gibi çok küçük can bile yakmıyor
Benimde adetime 4 gün var canım bekleyelim hayırlısıylaHaydi bakalım bekleyelim o zaman hayırlısı olur inşallah adetime 4 gün var
İğne yumuşak dokuya uygulanabildiği söyledi. Kol göbek hiç farketmiyorKolundan yapmanı doktor mu söyledi cnm sana
Anladım cnm ben karından vuruldum rahme daha yakın diyeİğne yumuşak dokuya uygulanabildiği söyledi. Kol göbek hiç farketmiyor
Belki doğru olan senindir canım şimdi ben bişey diyemem her doktor farklı inan ne doğru anlamakta güçlük çekiyorumAnladım cnm ben karından vuruldum rahme daha yakın diye
Kesinlikle öyle canım herkes farklı söylüyorBelki doğru olan senindir canım şimdi ben bişey diyemem her doktor farklı inan ne doğru anlamakta güçlük çekiyorum
Siz sağlık kuruluşunda yaptırdınız sanırım. Doktorum da dün kendim yapabileceğimi söyledi ama endişeliyim. Acaba diyorum bende mi gidip hastaneye yaptırsamKesinlikle öyle canım herkes farklı söylüyor
Acil yapiyor iğneyi . Bana doktorum acilde yaptır demiştiSiz sağlık kuruluşunda yaptırdınız sanırım. Doktorum da dün kendim yapabileceğimi söyledi ama endişeliyim. Acaba diyorum bende mi gidip hastaneye yaptırsam
Kendim yaptım canım evde hemşireyim o yüzden sıkıntı yaşamadımSiz sağlık kuruluşunda yaptırdınız sanırım. Doktorum da dün kendim yapabileceğimi söyledi ama endişeliyim. Acaba diyorum bende mi gidip hastaneye yaptırsam
Teşekkür ederim kızlar bende gidip yaptirim o zamanKendim yaptım canım evde hemşireyim o yüzden sıkıntı yaşamadım
Siz sağlık kuruluşunda yaptırdınız sanırım. Doktorum da dün kendim yapabileceğimi söyledi ama endişeliyim. Acaba diyorum bende mi gidip hastaneye yaptırsam
Sen nezman yaptırdın cnm igneyiAcil yapiyor iğneyi . Bana doktorum acilde yaptır demişti
8 Kasım daSen nezman yaptırdın cnm igneyi
İnşallah herşey gönlünce olur bir belirti bir değişiklik oldu mı ilaçtan sonra8 Kasım da
Yumurtanın catladigini hissettim diyebilirim kasık ağrısı oldu . Ben iğneyi vurulduğumdan beri yatiyorum ev işi falan yapmıyorum tuvalete kalkıyorum arada ev içinde yürüyüş yapıyorum bol meyve kefir vs kabak çekirdeği falan tüketiyorum sağlıklı ve dengeli beslenme bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız . Siz oldunuz mu ?İnşallah herşey gönlünce olur bir belirti bir değişiklik oldu mı ilaçtan sonra