- 21 Ocak 2018
- 167
- 130
- 32
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.361
Allah gönlünüze göre versin inşallah.Olmasa bile üzülmeyin,pes etmeyin ki sabrın sonu selamettir bilirsinizMerhaba arkadaşlar..
Sağlık ocağından geliyorum..
İğnemi oldum.. İçten içe bi gerginlik var sürekli hep bi "acaba"..
Umarım ay sonu yüzümüz güler.. :)
Amin canım her isteyen kadının gönlüne göre bi mucize nasip etsin Rabbim..Allah gönlünüze göre versin inşallah.Olmasa bile üzülmeyin,pes etmeyin ki sabrın sonu selamettir bilirsinizbenim üçüncü iğnem,11 aydır bekliyoruz
Amin canım her isteyen kadının gönlüne göre bi mucize nasip etsin Rabbim..
Benim bat ay sonu işte bakalım
Canım bugün iğne oldun ya +14 ekle 22-23 haziran gibi gebelik oluşmadıysa adet olursun.İğne olmasaydın belki ay sonu olurdun
Aynen oyle yok zaten gecenki testten sonra hazirdim negatifi gormeye doktorumlada gorustum rahim filmi icin adet bitiminde gel dedi bayrama denk gelirse bikac gun sonrada olur dedi ama iliski olmayacak dedi anestezili olsa dedim gerek yok dedi fiyatida 500 iyi mi acabaHakkında hayırlısı olsun canım... Ne diyeceğini bilmiyor insan bu negatif testlerin ardından.
Bende iki yere sormuştum cnm 500-570 genelde o civar sanırımAynen oyle yok zaten gecenki testten sonra hazirdim negatifi gormeye doktorumlada gorustum rahim filmi icin adet bitiminde gel dedi bayrama denk gelirse bikac gun sonrada olur dedi ama iliski olmayacak dedi anestezili olsa dedim gerek yok dedi fiyatida 500 iyi mi acaba
Evet daha yakın :) ama zaman sonlara doğru duruyo gibi geliyo insana canım :)B Birmelekdiliyorumm aa gerçekten mi.. Onu bilmiyordum canım ben.. Aaaa daha yakın o zaman :)))) Heyecan yaptımm :)))
Evett canim deyince hatirladimm kesin olmadi diyordun hatta cok moralin bozuktuu... ayy insallah yaaa... gunler gecmek bilmiyorr biran once 12. Gunum gelsin test yapmayı bekliyorum.. sen 11 inci gunde negatifti degil mi oyle hatirliyorim sanki 12. Gunde gormustun silik cizgiyi... oyy masallahh pasa geliyr demek allah saglikla kucagina almayi nasip etsi insallah diger cocugun kiz miydi seninCnm hatırlarsan hamile kaldığım ay bende de önceleri belirti yoktu hatta iyice umutsuzluğa kapılmıştım tek belirti çok agresif tim :) insallah sende bu ay çift çizgiyi görürsün Cnm :) günler geçmek bilmiyor sanki degilmi :) doktor erkek dedi Cnm önceki kontrolde bakalım önümüzdeki hafta kontrol de kesinlestirecek cinsiyeti :)
Canimmm bu arada senin bebisin cinsiyeti ne belli oldu muu :))Hakkında hayırlısı olsun canım... Ne diyeceğini bilmiyor insan bu negatif testlerin ardından.
Şimdi zaman geçmiyor da ayy..Evet daha yakın :) ama zaman sonlara doğru duruyo gibi geliyo insana canım :)
Ah iyi çok şükür en azından bir ayın boşa gitmemiş olacak canım..Aynen oyle yok zaten gecenki testten sonra hazirdim negatifi gormeye doktorumlada gorustum rahim filmi icin adet bitiminde gel dedi bayrama denk gelirse bikac gun sonrada olur dedi ama iliski olmayacak dedi anestezili olsa dedim gerek yok dedi fiyatida 500 iyi mi acaba
Yok canım ya, bizim doktor çok garantici. %70 bir fikrim var ama %30 da yanılma payım var ve bu yüksek bir yanılma payı dedi. Söylemedi yaniCanimmm bu arada senin bebisin cinsiyeti ne belli oldu muu :))
Günaydın canım,yapmaya devam et bence adet günü pozitif çıkanlar var. Ateşinde düşme var mı yoksa hala sabit mi
Evet canim 16.gun reglide gordum artik insallah rahim filmi temiz cikarAh iyi çok şükür en azından bir ayın boşa gitmemiş olacak canım..
500lira uygun geldi canım bana. Bizim eşimden dolayı çok şükür özel sigortamız var, hsgyi de kapsıyordu bizim sigorta şansımıza... Fakat normalde 750-800 civarı duydum hep. Biz acıbademde ödeme yapmadık ama orada da 1000liraydı anestezisiz.
Rahim filminden sonra hamile kalma şansı daha da artıyor cnm benimde bugün 12.günüm test falan yapmadım açıkçası merak etmiyorum karın ağrıları olacağım yönünde,bende bu ay rahim filmi istiyorum doktorumla görüşmem lazım.Anne olmaya,olabilmeye kendim hiç inanmadım evlenmeden öncede hep ya olmazsa korkum vardı.Artık korkumu yenmek,ve inanmak istiyorum.Nasıl olacak bilmiyorumEvet canim 16.gun reglide gordum artik insallah rahim filmi temiz cikar
Ayyy yaaa ben olsam zorlardim doktoruu tamam kesin olmasin ama soyleyin suan gordugunuzu diyeee :))) saglikli olsunn cinsiyetin tabiki hic önemi yokk amaa insan cok merak ediyorYok canım ya, bizim doktor çok garantici. %70 bir fikrim var ama %30 da yanılma payım var ve bu yüksek bir yanılma payı dedi. Söylemedi yanibayramdan sonra muayenemiz vardı, o zamana kesinleşmiş olur ve söylerim dedi, heyecanla bekliyoruz şimdi, son 10gün muayeneye
Ben ilk kizima 2 asilama 1 tup bebek negatifi gordukten sonra rahim filmi cektirdim bir ay sonra normal yolla hamile kaldimm... acikti tuplerim ama o basinc dahada ne var ne yok tertemiz yapiyormus spermlerin daha iyi yuzmesini sağlıyormuş. Insallah tüplerin açıktır ve vesile olur sanada canimEvet canim 16.gun reglide gordum artik insallah rahim filmi temiz cikar
Maşallah canım, Rabbim size bağışlasın yavrunu. Bunu ben de çok kişiden duydum canım. İnşallah size de şifa olur kızlar rahim filmi. Sonrasındaki ay tertemiz bir başlangıçla yüzünüz güler...Ben ilk kizima 2 asilama 1 tup bebek negatifi gordukten sonra rahim filmi cektirdim bir ay sonra normal yolla hamile kaldimm... acikti tuplerim ama o basinc dahada ne var ne yok tertemiz yapiyormus spermlerin daha iyi yuzmesini sağlıyormuş. Insallah tüplerin açıktır ve vesile olur sanada canim
Çok ısrar etmedim canım, çünkü %30bana da yüksek bir yanılma payı olarak geldi açıkcası. Garantici doktorun garantici hastaları olarak eşim de ben de hemen boyun eğdikAyyy yaaa ben olsam zorlardim doktoruu tamam kesin olmasin ama soyleyin suan gordugunuzu diyeee :))) saglikli olsunn cinsiyetin tabiki hic önemi yokk amaa insan cok merak ediyor