Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende bugün oldum iğnemi bu iğne bulantı yapar mı
Hadi hayırlısı insallah Cnm güzel haberi bizlere verirsin insallah rabbim gönlüne göre versin :)
Canım hayırlı olsun diyelim. Yarın da benim için büyük gün :) bakalım bulantı yapcak mı
Cnm sen yarın iğne mi yapılacaksın hadi hakkında hayırlısı insallah bol bol hamis haberi alırız burdan :)

Evet canım benim yarın öğlen iğnemi olucam şimdiden heyecan bastı bana yarın 12 gibi giderim 36 saati anca o zaman ayarlıcam. İlk denemem umarım güzel haberlerle gelirim

Evet canım benim yarın öğlen iğnemi olucam şimdiden heyecan bastı bana yarın 12 gibi giderim 36 saati anca o zaman ayarlıcam. İlk denemem umarım güzel haberlerle gelirim
:) hadi hakkında hayırlısı stres yapma değerlendir Cnm bu arada doktorlar genelde 36 saat sonrA iliski öneriyor ama sen 12 saat sonrayı değerlendir :)

Cnm benim ilk çocuğum değil o yüzden psikolojik olduğunu sanmıyorum anlık pıt pıt öyle tekme vs değil :) oğlum u erken hissetmiştim kızımı geç :)
O zaman bilemiyorum canım, sen benden daha iyi bilirsin
Ben kilolu gebe kaldığım için kendimi geç hissetmeye şartladım belki de.

O zaman bilemiyorum canım, sen benden daha iyi bilirsin
Ben kilolu gebe kaldığım için kendimi geç hissetmeye şartladım belki de.
:) rüyamda dün gece hareket ediyor hatta gözle bile görünecek şekildeydi tekmeleri :) tüm gün pıt pıt yaptı kuzum :) belkide beni mutlu etmek icin :) insallah o günleri de görürüz :)

Aslında idrar testini tekrarlasaydın keşke bu gün ama artık direk kan ver :) bu gece acile gidip kan verme imkanın varmi hadi insallah abi olur oğlun çok mutlu olur :)
Benim.bilmiyorum olurmu olmazmi ya carsamba igne vurdurdum muhtemelen persembe gece dedi esim rahasizdi cuma sabah yaptik cuma gunude gittim catlamis dedi tutarsa o gun tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…