- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.701
Korkma canım inşallah sımsıkı tutunmuştur kuzun. Benim lekelenmem var filan. Kist de yumruk kadar olmuştu en son. Artık boyuna ölçmüyor doktor, çok şükür yerini değiştirdi. Yazarım inşallah güzel haberleri..Anladım Cnm hayırlı haberlerle gelirsin insallah buraya hemen yaz olurmu aslında bende daha önce kaybım olduğu icin endişe ediyorum ama
Lekelenme benimde oldu fazlalaştı Cnm dusuk riski bende de var iğne vurdular progestan kullanıyorum uzun zamandır ama çok şükür kistim Yok inss seninde kistin kaybolmustur bekliyorum haberini ve resmini bebisinKorkma canım inşallah sımsıkı tutunmuştur kuzun. Benim lekelenmem var filan. Kist de yumruk kadar olmuştu en son. Artık boyuna ölçmüyor doktor, çok şükür yerini değiştirdi. Yazarım inşallah güzel haberleri..
İnşallah canımLekelenme benimde oldu fazlalaştı Cnm dusuk riski bende de var iğne vurdular progestan kullanıyorum uzun zamandır ama çok şükür kistim Yok inss seninde kistin kaybolmustur bekliyorum haberini ve resmini bebisin
Cnm acile kanamalı gittiğim icin o stresle görüntü isteyemedim onlarda vermedi :) kalp atışını duyunca zaten ohh çok şükür dedik herşeyi unuttuk inss birdaha ki kontrolümde atarız resim teyzesi :)İnşallah canım
Size de çok geçmiş olsun. Sizin fotoğrafınız yok mu, biz de isteriz
Banada banada cevap nolurrrCnm acile kanamalı gittiğim icin o stresle görüntü isteyemedim onlarda vermedi :) kalp atışını duyunca zaten ohh çok şükür dedik herşeyi unuttuk inss birdaha ki kontrolümde atarız resim teyzesi :)
Cnm diyorum ya belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor ve İnan bana hamilelik ile adetin çoğu belirtileri ayni o yüzden idrar testi yapsan yada kan versen kesin sonucu. Öğrenirsin stresten kurtulursun cunku beklemek gerçekten çok zorSelam kizlar yarin yada persembe aadet olmam lazim belirti olarak sadece belimde agri var hide vucut sicakligimun yuksekligini hissediyorum ama akinti vardi bugun hic yok goguslerimde sadece hassasiyet var sisme agirlik falan yok böyle olupta varmi hamile olanacaba adetmi olacam
İdrar dun yaptim.negatifCnm diyorum ya belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor ve İnan bana hamilelik ile adetin çoğu belirtileri ayni o yüzden idrar testi yapsan yada kan versen kesin sonucu. Öğrenirsin stresten kurtulursun cunku beklemek gerçekten çok zor
Cnm bu gün tekrarla umudunu kesme göğüs hasssjyetj göğüs ucunda mi yoksa üst taraflarda miİ
İdrar dun yaptim.negatif
Cnm benim göğüslerimin ucu acidigi zaman hamileyim yan tarafları acidigi Zaman adet olurum bel agrisi gebelikte de oluyor adette de ekstra kaşıklarımda sancı kramp oluyor hamilelikte birde en belirgin belirti bende ciddi sinir asabiyet ti Cnm hamilelikteİ
İdrar dun yaptim.negatif
Goguslerimin ucuna dokunamiyorum zaten bugün boyle bacaklariminalt kisimlari agrimaya basladi bilmiyorumpersembe gitmeye karar verdim.doktorA o zamana kadar olur olur olmazsa yapacak bisry yok 4 5 mayis gibi ic camasirinda cok az kahve leke gordum devami gelmedi amaCnm benim göğüslerimin ucu acidigi zaman hamileyim yan tarafları acidigi Zaman adet olurum bel agrisi gebelikte de oluyor adette de ekstra kaşıklarımda sancı kramp oluyor hamilelikte birde en belirgin belirti bende ciddi sinir asabiyet ti Cnm hamilelikte
Cnm doktora gittin mi ne yaptınYarın gideceğim canım kontrole
Bizim yaramaz önce tarihinden önde gidiyordu, sonra kendi tarihine geriledi tekrar. Bakalım bu sefer ne diyecek doktorumuznormalde sen benden önce öğrenmiştin bebeğini canım
Canimyarin sabah insallah basim cokagriyor bugün bide idrar kacirdim sandim lavaboya gittigimde ic camasiri da kremsi beyaz yogun bi akinbi aakinti varibelkide yarina regl olacamCnm doktora gittin mi ne yaptın
Gittim canım çok şükür, kist küçülmüş, o ağrı yapıyormuş küçülürken. Elhamdulillah doktor da çok sevindiCnm doktora gittin mi ne yaptın
Darisi bize olsun canim yaaa yarin doktora gidecem dua edin nolurrrGittim canım çok şükür, kist küçülmüş, o ağrı yapıyormuş küçülürken. Elhamdulillah doktor da çok sevindi
İnşallah canımDarisi bize olsun canim yaaa yarin doktora gidecem dua edin nolurrr
Hayırlı olsun canimm bulanmadi benim ama farkli oluyoKızlar bende bugün oldum iğnemi bu iğne bulantı yapar mı
Kızlar bende bugün oldum iğnemi bu iğne bulantı yapar mı
Bence sen hamilesin Cnm boş yere Ümit vermek isteniyorum ama :)C
Canimyarin sabah insallah basim cokagriyor bugün bide idrar kacirdim sandim lavaboya gittigimde ic camasiri da kremsi beyaz yogun bi akinbi aakinti varibelkide yarina regl olacam