Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla moralim bozuldu hastanede beklerken hanimlarla sohbet ettik millet 3lü 5li yumurtlamis bende 1 tane

Hayır Cnm doktorun sacmalamis gayet iyi 17 mm ben 17 ,18 mm iken iğneyi vuruldum gayet iyi moralini bozma sakin umutlu ol
Hic umut birakmadi ki bakti tek yumurta var istedigim boyutta degil 2gun sonra gel dedi sanki adetin bu doneminde sanki daha buyuk olmasi gerekiyorduda benimki olmamis gibi konustu yaaa

Cnm ben ilk denemede hamile kaldım ama boş gebelik dediler kalp ayisi durdu dediler kürtaj oldum ama 3 ay sonrA ikinci denememizde hamile kaldım
Maşallah canım iğneden sonra neler yaptınız yani yattınız mı iş filan yaptınız mı ben yatmak istiyorum ama evin işleri de oluyor korkuyorum bişi olur mu diye

Valla moralim bozuldu hastanede beklerken hanimlarla sohbet ettik millet 3lü 5li yumurtlamis bende 1 tane
İnanır mısın 2 gün önce aynı senin gibiydim bende. Ne kdar taktım kafama düşün biran doktorla tüp bebek konuşurken buldum kendimi. Nolur takma kfana o yumoşlar büyücek spermle buluşcak sağlıcakla bir bebiş olacak

Bende klomenin yanında bir sürü daha ilaç kullanmama rağmen hiç yumurta oluşmadığı bile olmuştu canım. Emin ol bir yumurta da yeter... Sen başkalarına bakma, herkesin bünyesi farklı. İlaçlara verdiği tepkiler farklı.. Rabbam güldürsün yüzünüzü..

Ayrıca doktorun 11.gün çağırması çok normal, olur da erken gelişir diye önden bi çağırıyorlar. Genelde 13.gün kontrolde yeterli boyuta yaklaşmış olur, 13.-14.gün vurular iğneyi. Benim yumurtam 17.gün anca istenen boyuta gelmişti. İğnemi öyle oldum. Bunlar tedavi sürecinde çok normal. İki günde bir doktora gittik eşimle iki hafta gelişti mi gelişmedi mi diye...

Bana yardmcı olurmsnz ayın 7sinde çatlatma iğnesi yaptım ama 24sonra ilişki oldu 36saat sonrasında olmadı illaki 36 saat sonrasında mı olmalı

Sagol canım ya bu ilk yumurta takibim oyuzdrn hicbir bilgim yok tesekkurler icimi rahatlsttin sen suan hamilemisin peki

Sagol canim soylediklerin moral oldu valla yoksa bugun hastaneden nasil ciktim nasil eve geldim inanirmisin hic bilememistim

Sagol canim soylediklerin moral oldu valla yoksa bugun hastaneden nasil ciktim nasil eve geldim inanirmisin hic bilememistim

Ah bilmez miyim yaşadıklarını benimde o an dünya başıma yıkıldı saatlerce araştırdım. İnan ki o boyutta bir sıkıntı yok. Ama doktor seçimi çok önemli bizim en hassas olduğumuz konuda en çokta doktorun motivasyonuna ihtiyacımız var. Onlardan o negatifi alınca ne kadar etkilendiğimizi bi bilseler

Kizlar beta hcg 1.3 olmadi malesef doktorumn hatasi 24.5 oldugunda igne vurmusgecikmis yani anlayacaginiz kusura bakma dedi bide telefonda
Bu ne sacmalikya bunun kusurabakmasimi okur tum umutlarimizi hayallerimizi veriyoruz biz bu ise cocuk oyuncagimi doktotun bir felaketmis neyse erken gosterdi bilgisizligini ki ilerde hamile oldugundada ona devam ederdin ve belki daha buyuk bir hataya sebep olurdu her serde var bir hayir canini sikma

Onlarin odagi sadece teoride canim ya duygu kismi pek umurlarinda degil bugun iyice Anladim

Sacmalikkine sacmalikk cokuzuldum inan ama yapacak bisey yok simdi kit eritmeye ugrascaz gitti bosa 1 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…