- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.741
Evet Cnm klomen + ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldim Cnm polistik over var bendeİğne mi yaptırmıştın canım sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Cnm klomen + ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldim Cnm polistik over var bendeİğne mi yaptırmıştın canım sende
Akıntın olur muhakkakÇatlarken hissdiliyor mu acaba
Evet Cnm klomen + ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldim Cnm polistik over var bende
Evet Cnm o şekilde ilk ay sadece çatlatma iğnesi ama olmadı ikinci ay klomen ve çatlatma iğnesi çok şükür çift çizgiyi gördük rabbim tamamına erdirir insallah :)O şekilde mi hamile kaldın kuzum?
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah minik kuzuyu :) darısı ben ve benim gibi bebiş isteyen herkeseEvet Cnm o şekilde ilk ay sadece çatlatma iğnesi ama olmadı ikinci ay klomen ve çatlatma iğnesi çok şükür çift çizgiyi gördük rabbim tamamına erdirir insallah :)
Benimde aynı böyle canım kaçıncı seferde hamile kaldın sağlıkla kucağına al bebeğiniEvet Cnm klomen + ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldim Cnm polistik over var bende
Kist gördüyse kist vardır canım. Bu zamanda bebek görülmez. Kaç yumurtan oluşmuştu?Selam kizlar yeni doktordan geldim tahlil yaptirdim yarin cikacak sonuc ama doktor dedi kist olusmus dedi igneden sonra catladi demisti cuma gunu gittigimde simdide diyorki kist olmus diyor insallah yuksek cikar sonuc bebisi kist görmüş olsun
Allah Allah.. Çünkü benim iki yumurtam olmuştu biri bebek olunca diğeri kist olmuş. Olabiliyor demişti doktorum. Fakat bir yumurtadan iki kisti bilemeyeceğim.. Kan sonucunu erken öğrenme şansın yok mu? 2-3saate çıkıyor normalde.Tek yumurta idi simdi diyor iki kist olmus
Yok hiç birşey hissetmedim canım sadece göbekte iğne vurulan yerde hafif bi sızı oldu o kadarÇatlarken hissdiliyor mu acaba
Bu aşamada görülmez canım ultrasonda, 5.haftalıkken filan görünüyor bebek kesesi...Kan sonucu gec verince yarina kaldi ama ben e nabizdsn kontrol edecem aksam gegene haber ederim insallah biri kist biri bebek olsum bariiiii
Hamile misin şimdi canımYok hiç birşey hissetmedim canım sadece göbekte iğne vurulan yerde hafif bi sızı oldu o kadar
Yok canım daha pazar günü iğne vururdum değerlendirmeleri yaptık bekliycez artikHamile misin şimdi canım
Bozma moralini sakın 11. Gün için çok ideal bir boyut. Ama iğne için 18-22 arasını uygun görüyorlar günde 2mm büyüdüğünü düşünürsek cuma günü ideal boyuta gelir. Sakın kafana takıp yumurtalarını etkilemeKizlar bugun doktorda kontrolum vardı klomen kullanmistim adetimin 11. Gunu ve bir yumurta olusmus oda 17mm doktor once istedigim boyuttaysa igbe vurucam demisti muayene sonunda da cuma gunu tekrar gel dedi yani yunurtam cokmu kucukmuski igne vurmadı pek anlamadım moralimde bozuldu zaten
Amin Cnm sağol :) rabbim tüm isteyenlere kısmet eder insallahSağlıcakla kucağına alırsın inşallah minik kuzuyu :) darısı ben ve benim gibi bebiş isteyen herkese
Cnm hakkında hayırlısı :) hemen yaz bize sonucuSelam kizlar yeni doktordan geldim tahlil yaptirdim yarin cikacak sonuc ama doktor dedi kist olusmus dedi igneden sonra catladi demisti cuma gunu gittigimde simdide diyorki kist olmus diyor insallah yuksek cikar sonuc bebisi kist görmüş olsun
Hayır Cnm doktorun sacmalamis gayet iyi 17 mm ben 17 ,18 mm iken iğneyi vuruldum gayet iyi moralini bozma sakin umutlu olKizlar bugun doktorda kontrolum vardı klomen kullanmistim adetimin 11. Gunu ve bir yumurta olusmus oda 17mm doktor once istedigim boyuttaysa igbe vurucam demisti muayene sonunda da cuma gunu tekrar gel dedi yani yunurtam cokmu kucukmuski igne vurmadı pek anlamadım moralimde bozuldu zaten