Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet Cnm o şekilde ilk ay sadece çatlatma iğnesi ama olmadı ikinci ay klomen ve çatlatma iğnesi çok şükür çift çizgiyi gördük rabbim tamamına erdirir insallah :)
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah minik kuzuyu :) darısı ben ve benim gibi bebiş isteyen herkese

Selam kizlar yeni doktordan geldim tahlil yaptirdim yarin cikacak sonuc ama doktor dedi kist olusmus dedi igneden sonra catladi demisti cuma gunu gittigimde simdide diyorki kist olmus diyor insallah yuksek cikar sonuc bebisi kist görmüş olsun

Kist gördüyse kist vardır canım. Bu zamanda bebek görülmez. Kaç yumurtan oluşmuştu?

Kan sonucu gec verince yarina kaldi ama ben e nabizdsn kontrol edecem aksam gegene haber ederim insallah biri kist biri bebek olsum bariiiii

Kizlar bugun doktorda kontrolum vardı klomen kullanmistim adetimin 11. Gunu ve bir yumurta olusmus oda 17mm doktor once istedigim boyuttaysa igbe vurucam demisti muayene sonunda da cuma gunu tekrar gel dedi yani yunurtam cokmu kucukmuski igne vurmadı pek anlamadım moralimde bozuldu zaten

Bozma moralini sakın 11. Gün için çok ideal bir boyut. Ama iğne için 18-22 arasını uygun görüyorlar günde 2mm büyüdüğünü düşünürsek cuma günü ideal boyuta gelir. Sakın kafana takıp yumurtalarını etkileme

Cnm hakkında hayırlısı :) hemen yaz bize sonucu

Hayır Cnm doktorun sacmalamis gayet iyi 17 mm ben 17 ,18 mm iken iğneyi vuruldum gayet iyi moralini bozma sakin umutlu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…