Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım Cnm hayırlı haberlerle gelirsin insallah buraya hemen yaz olurmu aslında bende daha önce kaybım olduğu icin endişe ediyorum ama
Korkma canım inşallah sımsıkı tutunmuştur kuzun. Benim lekelenmem var filan. Kist de yumruk kadar olmuştu en son. Artık boyuna ölçmüyor doktor, çok şükür yerini değiştirdi. Yazarım inşallah güzel haberleri..

Korkma canım inşallah sımsıkı tutunmuştur kuzun. Benim lekelenmem var filan. Kist de yumruk kadar olmuştu en son. Artık boyuna ölçmüyor doktor, çok şükür yerini değiştirdi. Yazarım inşallah güzel haberleri..
Lekelenme benimde oldu fazlalaştı Cnm dusuk riski bende de var iğne vurdular progestan kullanıyorum uzun zamandır ama çok şükür kistim Yok inss seninde kistin kaybolmustur bekliyorum haberini ve resmini bebisin

Lekelenme benimde oldu fazlalaştı Cnm dusuk riski bende de var iğne vurdular progestan kullanıyorum uzun zamandır ama çok şükür kistim Yok inss seninde kistin kaybolmustur bekliyorum haberini ve resmini bebisin
İnşallah canım :KK200:
Size de çok geçmiş olsun. Sizin fotoğrafınız yok mu, biz de isteriz :KK36:

Selam kizlar yarin yada persembe aadet olmam lazim belirti olarak sadece belimde agri var hide vucut sicakligimun yuksekligini hissediyorum ama akinti vardi bugun hic yok goguslerimde sadece hassasiyet var sisme agirlik falan yok böyle olupta varmi hamile olanacaba adetmi olacam

İnşallah canım :KK200:
Size de çok geçmiş olsun. Sizin fotoğrafınız yok mu, biz de isteriz :KK36:
Cnm acile kanamalı gittiğim icin o stresle görüntü isteyemedim onlarda vermedi :) kalp atışını duyunca zaten ohh çok şükür dedik herşeyi unuttuk inss birdaha ki kontrolümde atarız resim teyzesi :)

Selam kizlar yarin yada persembe aadet olmam lazim belirti olarak sadece belimde agri var hide vucut sicakligimun yuksekligini hissediyorum ama akinti vardi bugun hic yok goguslerimde sadece hassasiyet var sisme agirlik falan yok böyle olupta varmi hamile olanacaba adetmi olacam
Cnm diyorum ya belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor ve İnan bana hamilelik ile adetin çoğu belirtileri ayni o yüzden idrar testi yapsan yada kan versen kesin sonucu. Öğrenirsin stresten kurtulursun cunku beklemek gerçekten çok zor

Cnm benim göğüslerimin ucu acidigi zaman hamileyim yan tarafları acidigi Zaman adet olurum bel agrisi gebelikte de oluyor adette de ekstra kaşıklarımda sancı kramp oluyor hamilelikte birde en belirgin belirti bende ciddi sinir asabiyet ti Cnm hamilelikte
Goguslerimin ucuna dokunamiyorum zaten bugün boyle bacaklariminalt kisimlari agrimaya basladi bilmiyorumpersembe gitmeye karar verdim.doktorA o zamana kadar olur olur olmazsa yapacak bisry yok 4 5 mayis gibi ic camasirinda cok az kahve leke gordum devami gelmedi ama

X