- 30 Nisan 2018
- 60
- 32
- 34
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.681
İğnedendir büyük ihtimalle canım. Leke kırmızıya dönmediyse o da bir umut. Hadi inşallah seninledir mucizen..Bende klomen kullandim 5 gün ondansonra ovitrelle vuruldum beklemedeyim bi dedigomgibi dun degil ondan onceki gun hafif lekenlenme oldu kasiklarimde sislik gaz varama ignedendir diyrm ben
İnsallah leke kirmiziya dönmedi bakalim normalde doktorun dedigi 10 11 mayis gibi olmamlazjmİğnedendir büyük ihtimalle canım. Leke kırmızıya dönmediyse o da bir umut. Hadi inşallah seninledir mucizen..
5 Mayıs erken olmuş bence canım, bugün de tekrarlasaydın testi..Kızlar benim de sorum var.
Bat 4 mayıs’tı, hala kırmızıları görmedim.
Ovu testinden takip ettigim üzere 24 nisanda yumurtlamıştım. O nedenle adetimin gecikmesi normal. 5 mayısta test yapmıştım negatif cıkmıştı. 24 nisanda tuttuysa, 5 mayıs’ta ki testte cıkar mıydı?
Bugun testte alamadım5 Mayıs erken olmuş bence canım, bugün de tekrarlasaydın testi..
Dualarım seninle canım. İnşallah inşallah güzel haberleri vermeye gelirsin yarın. Beklemesi çok zor biliyorum, inşallah sonu güzel olur...Bugun testte alamadımbana şans dileyin. Hiç umudum yok ve her an adet olacak gibiyim. Ama gecikince insan işte hep arada kalıyor. Eger yarın sabaha kırmızılarla uyanmazsam hemen test yapıp haber vericem size
Evet evet hatırlıyorum, testte gercekten yok gibiydi senin çizgi. Ama sonu güzel oldu :)Dualarım seninle canım. İnşallah inşallah güzel haberleri vermeye gelirsin yarın. Beklemesi çok zor biliyorum, inşallah sonu güzel olur...
Bu arada benim de bat 29 Marttı ama yumurtlama geç olduğu için 31 Martta anca öğrenebildik ki çok erken tespit edebilmiştik. Eşime kalsa kan vermeye gitmeyecektik, testt çizgi görmemişti o. O kadar silikti, hatırlıyorsundur.
Elhamdulillah canım, yolunda. Hala devam ediyorum progestana, düşük riski hala devam ediyor. Pek ayakta duramıyorum filan ama olsun, çok şükür minnoş sağlıklı olsun da, gerisi hiç önemli değil. Allah'ın izniyle daha iyiye gidecek inşallahEvet evet hatırlıyorum, testte gercekten yok gibiydi senin çizgi. Ama sonu güzel oldu :)
Simdi nasıl gidiyor hamilelik? Yolunda mı hersey?
Banada yardim bugün 12.gün ovitrelle catlatma ignesinin idrar testi yaptim negatif acabadet mi olacamkiyoksaidraricindaha erkenmiElhamdulillah canım, yolunda. Hala devam ediyorum progestana, düşük riski hala devam ediyor. Pek ayakta duramıyorum filan ama olsun, çok şükür minnoş sağlıklı olsun da, gerisi hiç önemli değil. Allah'ın izniyle daha iyiye gidecek inşallah
İğne günü dahil mi, hariç mi canım? Sana atmıştım ya fotoğrafı bende iğne günü hariç 12.gün çıktı.Banada yardim bugün 12.gün ovitrelle catlatma ignesinin idrar testi yaptim negatif acabadet mi olacamkiyoksaidraricindaha erkenmi
10 cu haftada olman lazım 9 haftalık gorunuyorGeri kalmış derken canım?
Bende 25 nisanda catlatma ignesi oldum cuma iliski oldu sabah arkasina hrmen gittim doktora catlais yumurta vardi simdi gozukmuyir dedi persembe gece muhtemelen catlamistir dedi 27sinde ilişki oldu anlayacaginİğne günü dahil mi, hariç mi canım? Sana atmıştım ya fotoğrafı bende iğne günü hariç 12.gün çıktı.
Şimdi anladım canım10 cu haftada olman lazım 9 haftalık gorunuyor
12.günün bugün canım evet. Eğer kırmızılar gelmezse yarın veya sonraki gün tekrar evde test yap istersen canım... Dönemin başlayana kadar o ay bitmiş sayılmaz canım :)Bende 25 nisanda catlatma ignesi oldum cuma iliski oldu sabah arkasina hrmen gittim doktora catlais yumurta vardi simdi gozukmuyir dedi persembe gece muhtemelen catlamistir dedi 27sinde ilişki oldu anlayacagin
Anladım CnmŞimdi anladım canımyarın 10.haftamıza gireceğiz iğneye göre ama doktor henüz tam tahmini doğum tarihi veremedi canım. Bir dahaki geldiğinde daha net bir tarih veririm diyordu. Yarın gideceğiz bakalım ne diyecek
Yârin neden gideceksin bana bir ay sonrA kontrol dedi bende gitsem mi acaba :) çok merak ediyorum ne kadar oldu nasıl sekil aldı cinsiyeti ne :)Şimdi anladım canımyarın 10.haftamıza gireceğiz iğneye göre ama doktor henüz tam tahmini doğum tarihi veremedi canım. Bir dahaki geldiğinde daha net bir tarih veririm diyordu. Yarın gideceğiz bakalım ne diyecek
Yarın gideceğim canım kontroleAnladım Cnmkusura bakma benden önce idi takvimin önden dikkatimi cekti :) hadi hayırlısı ile bir tarih de cinsiyet tahmini de alirsin insallah birdahaki kontrolün ne. Zaman
Bizim düşük riski var canım. İki haftada bir çağırıyor doktor kontrole o yüzden. Rabbim esirgesin, hiç sorun olmasın da ayda bir gitmeye razıyım ben canım...Yârin neden gideceksin bana bir ay sonrA kontrol dedi bende gitsem mi acaba :) çok merak ediyorum ne kadar oldu nasıl sekil aldı cinsiyeti ne :)
Anladım Cnm hayırlı haberlerle gelirsin insallah buraya hemen yaz olurmu aslında bende daha önce kaybım olduğu icin endişe ediyorum amaBizim düşük riski var canım. İki haftada bir çağırıyor doktor kontrole o yüzden. Rabbim esirgesin, hiç sorun olmasın da ayda bir gitmeye razıyım ben canım...