- 30 Mart 2023
- 555
- 357
-
- Konu Sahibi Aybikegokcen
Evet önceki günler sağ yumurtalığımda sızı vardı. Şimdi sadece rahmin ağrıyor. Evet iğne hafif gibi şiş batırıyormuşcasına:))Nasıl bir agrı regl agrısı gibi mi?
Benim de hiç belirtim yoktu bugun rahmime iğne batırıyorlar sanki
Benimde aynı yaaaEvet önceki günler sağ yumurtalığımda sızı vardı. Şimdi sadece rahmin ağrıyor. Evet iğne hafif gibi şiş batırıyormuşcasına:))
Benim kasıklarımda ağrıdan ziyade batmalar var iğne olduğumdan beri. Seninki nasıl bir ağrı ki? Mide bulantısı da yaşıyorum ama olamaz yani bu kadar erken, biliyorum. Midem mi hasta oldu yani anlamıyorum.
Umarım en hamileliktendir ikimizin deBenimde aynı yaaaya hamilelikten ya da iğnenin etkisi
İğneden beri sadece sağ yumurtalığım ağrıyordu. Ama şimdi rahim bölgesinde komple var. Yürüyünce daha da şiddetleniyorBenim kasıklarımda ağrıdan ziyade batmalar var iğne olduğumdan beri. Seninki nasıl bir ağrı ki? Mide bulantısı da yaşıyorum ama olamaz yani bu kadar erken, biliyorum. Midem mi hasta oldu yani anlamıyorum.
Ay hadi inşallah.İğneden beri sadece sağ yumurtalığım ağrıyordu. Ama şimdi rahim bölgesinde komple var. Yürüyünce daha da şiddetleniyor
Sanırım benim de öyleydi solda hiç ağrı olmadı. Pazar günü test yapacağım. Zaten gebelik yoksa 15. Ya da 16. Gün adet olunuyormuş. Aşırı sabırsızımAy hadi inşallah.benim ortada değil ağrı. Sağ tarafta. Zaten yumurtam da o taraftaydı.
Sabırsızlık bende de var. Zaman da geçmek bilmiyorSanırım benim de öyleydi solda hiç ağrı olmadı. Pazar günü test yapacağım. Zaten gebelik yoksa 15. Ya da 16. Gün adet olunuyormuş. Aşırı sabırsızım
Ben sanki görüyorum yaa bekledikçe koyulastı mı cızgıEki Görüntüle 3312442
Hamile değilim demeyelim de vücudum ilacı atmış diyelim14. Gün tekrar yapacağım zuzu3838 Juventass
Yok beklemedi. Fotoğrafta hayalet çizgi var gibi çıkmış ama çok dikkatli baktım. Hiç çizgi göremedim. Şimdi kuruyunca kuruma çizgisi belirdiBen sanki görüyorum yaa bekledikçe koyulastı mı cızgı
Üst kapagını cıkartıp tekrar resım atar mısınızYok beklemedi. Fotoğrafta hayalet çizgi var gibi çıkmış ama çok dikkatli baktım. Hiç çizgi göremedim. Şimdi kuruyunca kuruma çizgisi belirdi
Üst kapagını cıkartıp tekrar resım atar mısınız
Kaçıncı gündü bugün???Eki Görüntüle 3312442
Hamile değilim demeyelim de vücudum ilacı atmış diyelim14. Gün tekrar yapacağım zuzu3838 Juventass
25 Eylül'de vurdum iğneyi 10. Gün bitmiş oluyor. Test için erken tabi ama en azından ilacın vücudumdan atılmış olduğundan emin oldum. 4 gün sonra yine yapacağımKaçıncı gündü bugün???
Evet bunda göremedim iğneyi atmıssınız bundan sınra pozitife döner inşallah
Ben de dün ve bugün test yaptım:) Dün silikti, bugün daha silikti. Yarın yapmayacağım. Bugün 8. gün.25 Eylül'de vurdum iğneyi 10. Gün bitmiş oluyor. Test için erken tabi ama en azından ilacın vücudumdan atılmış olduğundan emin oldum. 4 gün sonra yine yapacağım
İnsan kendine hakim olmakta zorlanıyor:) birkaç gün yapmayın sonda yine yaparsınız. İnşallah sonrakinde de pozitif çıkarBen de dün ve bugün test yaptım:) Dün silikti, bugün daha silikti. Yarın yapmayacağım. Bugün 8. gün.
Amin inşallah inşallahhhhİnsan kendine hakim olmakta zorlanıyor:) birkaç gün yapmayın sonda yine yaparsınız. İnşallah sonrakinde de pozitif çıkar
İnan iğneden sonraki her gün burda okumadığım konu kalmadıAmin inşallah inşallahhhhhepimizinki inşallah. Evde 1 kaset testim var, internetten de 3 tane erken gebelik testi sipariş etmiştim onlar henüz gelmedi. Ben pazartesi günü yani iğnemin 12. gününde kesin sonuç çıkar diye düşünüyorum.