Çatlatma iğnesi ve ovulasyon ile takip sureci

Nasıl bir agrı regl agrısı gibi mi?
Benim de hiç belirtim yoktu bugun rahmime iğne batırıyorlar sanki
Evet önceki günler sağ yumurtalığımda sızı vardı. Şimdi sadece rahmin ağrıyor. Evet iğne hafif gibi şiş batırıyormuşcasına:))

Benim kasıklarımda ağrıdan ziyade batmalar var iğne olduğumdan beri. Seninki nasıl bir ağrı ki? Mide bulantısı da yaşıyorum ama olamaz yani bu kadar erken, biliyorum. Midem mi hasta oldu yani anlamıyorum.

Benim kasıklarımda ağrıdan ziyade batmalar var iğne olduğumdan beri. Seninki nasıl bir ağrı ki? Mide bulantısı da yaşıyorum ama olamaz yani bu kadar erken, biliyorum. Midem mi hasta oldu yani anlamıyorum.
İğneden beri sadece sağ yumurtalığım ağrıyordu. Ama şimdi rahim bölgesinde komple var. Yürüyünce daha da şiddetleniyor

Ay hadi inşallah. benim ortada değil ağrı. Sağ tarafta. Zaten yumurtam da o taraftaydı.
Sanırım benim de öyleydi solda hiç ağrı olmadı. Pazar günü test yapacağım. Zaten gebelik yoksa 15. Ya da 16. Gün adet olunuyormuş. Aşırı sabırsızım

Ben sanki görüyorum yaa bekledikçe koyulastı mı cızgı
Yok beklemedi. Fotoğrafta hayalet çizgi var gibi çıkmış ama çok dikkatli baktım. Hiç çizgi göremedim. Şimdi kuruyunca kuruma çizgisi belirdi

25 Eylül'de vurdum iğneyi 10. Gün bitmiş oluyor. Test için erken tabi ama en azından ilacın vücudumdan atılmış olduğundan emin oldum. 4 gün sonra yine yapacağım
Ben de dün ve bugün test yaptım:) Dün silikti, bugün daha silikti. Yarın yapmayacağım. Bugün 8. gün.

Ben de dün ve bugün test yaptım:) Dün silikti, bugün daha silikti. Yarın yapmayacağım. Bugün 8. gün.
İnsan kendine hakim olmakta zorlanıyor:) birkaç gün yapmayın sonda yine yaparsınız. İnşallah sonrakinde de pozitif çıkar

İnsan kendine hakim olmakta zorlanıyor:) birkaç gün yapmayın sonda yine yaparsınız. İnşallah sonrakinde de pozitif çıkar
Amin inşallah inşallahhhhhepimizinki inşallah. Evde 1 kaset testim var, internetten de 3 tane erken gebelik testi sipariş etmiştim onlar henüz gelmedi. Ben pazartesi günü yani iğnemin 12. gününde kesin sonuç çıkar diye düşünüyorum.

İnan iğneden sonraki her gün burda okumadığım konu kalmadı en net sonuç 14. Gün çıkanmış. 12. Gün için de net çıkmayabilir diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…