- 2 Mayıs 2015
- 989
- 493
-
- Konu Sahibi Aybikegokcen
Ben şimdiye kadar 2 kere hamile kaldım. İkisinde de cildim anında pürüzsüzleşti, tek bir sivilce kalmadı, aydınlandı resmen yüzüm. Ama şu iğneden beri sivilce bastı suratımı. O kadar çok sivilve yaptı kiİnan iğneden sonraki her gün burda okumadığım konu kalmadıen net sonuç 14. Gün çıkanmış. 12. Gün için de net çıkmayabilir diyorlar
Ben de hiçbir değişiklik yok. Artık kasık ağrım sızım da yok. Adete yakın göğüsler büyür ya sadece göğüslerim şiş ve ağrı var. Off bilmiyorum iğne olduğum gün çok umutlanmıştım bu sefer olacak demiştim ama şu an hamile olmadığımı düşünmüyorum.Ben şimdiye kadar 2 kere hamile kaldım. İkisinde de cildim anında pürüzsüzleşti, tek bir sivilce kalmadı, aydınlandı resmen yüzüm. Ama şu iğneden beri sivilce bastı suratımı. O kadar çok sivilve yaptı ki
Ben de aynı durumdayım. Ben de 1 haftadır umutluydum ama şimdi hamile değilim gibi hissediyorum. Benim de ağrılarım geçti. Hiç belirtim yok şu an. 1 tane bile yokBen de hiçbir değişiklik yok. Artık kasık ağrım sızım da yok. Adete yakın göğüsler büyür ya sadece göğüslerim şiş ve ağrı var. Off bilmiyorum iğne olduğum gün çok umutlanmıştım bu sefer olacak demiştim ama şu an hamile olmadığımı düşünmüyorum.
Bende de yok. İğne olduğum günde yoktu hiç olmadı da..Ben de aynı durumdayım. Ben de 1 haftadır umutluydum ama şimdi hamile değilim gibi hissediyorum. Benim de ağrılarım geçti. Hiç belirtim yok şu an. 1 tane bile yok
İğneyi kendiniz mi uyguladınız?Bende de yok. İğne olduğum günde yoktu hiç olmadı da..
Hayır daha önce deneyimim olmadığı için korktum hastanede yaptırdımİğneyi kendiniz mi uyguladınız?
hiç test yaptınız mı?Hayır daha önce deneyimim olmadığı için korktum hastanede yaptırdım
Yapmadım daha iğnenin 6. günü ama olmayacak gibi bi his var içimdehiç test yaptınız mı?
Yani hiç belirtim olmadı dediniz ya, iğnenin hormonu testte çıkacak mı diye demiştim. Yumurtanız kaç mm'di? Doktor çağırdı mı tekrar çatlayıp çatlamadığını kontrol etmek için? Bazılarını çağırıyolarmışYapmadım daha iğnenin 6. günü ama olmayacak gibi bi his var içimde
Biz konuşmuştuk şimdi eski mesajlardan hatırladım. :) Size 2 iğne yazmıştıYapmadım daha iğnenin 6. günü ama olmayacak gibi bi his var içimde
Tek yumurta vardı sağda 21 mm, evet gittim çatlamıştı yumurtam. Adet olursan 3 4. gününde gel dedi olmazsan 5 gün gecikince gel dedi hayırlısı bakalımYani hiç belirtim olmadı dediniz ya, iğnenin hormonu testte çıkacak mı diye demiştim. Yumurtanız kaç mm'di? Doktor çağırdı mı tekrar çatlayıp çatlamadığını kontrol etmek için? Bazılarını çağırıyolarmış
Evet evet o benim 2 tane vuruldum etki yok düşünBiz konuşmuştuk şimdi eski mesajlardan hatırladım. :) Size 2 iğne yazmıştı
Belki ağrı eşiğin yüksektir. Burda okuduğuma göre her iğne yaptıran belirti yaşamıyormuş. Benim de ikinci iğnem mesela ama ilkinden farklı belirtilerim. Kimi ağrıdan kıvranıyomuş kiminde hiç belirti yokEvet evet o benim 2 tane vuruldum etki yok düşün
Evet bazılarında da 10. günden sonra başlıyormuş sizin kaçıncı gününüz bugünBelki ağrı eşiğin yüksektir. Burda okuduğuma göre her iğne yaptıran belirti yaşamıyormuş. Benim de ikinci iğnem mesela ama ilkinden farklı belirtilerim. Kimi ağrıdan kıvranıyomuş kiminde hiç belirti yok
Benim bugün 9. İlk iğnemde iğnenin etkisi 10. gün sıfırlanmıştı.Evet bazılarında da 10. günden sonra başlıyormuş sizin kaçıncı gününüz bugün
Herkeste farklı seyrediyor işte Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahBenim bugün 9. İlk iğnemde iğnenin etkisi 10. gün sıfırlanmıştı.
Amin inşallahHerkeste farklı seyrediyor işte Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
İğne sonrası 12. GünümKızlar bir gelişme var mı sizde???