- 2 Mayıs 2015
- 989
- 493
-
- Konu Sahibi Aybikegokcen
Ben iğnenin negatifini görmüştüm 10. gündeİğnenin etkisi de olabilir ama olmaya da bilir sen yine test yap canım
Sizinki iğneden dolayı silikleşip artmaya başladı muhtemelen. Benim dünden beri koyulaşmıyor.hadi ya benimde silikleşir gibi oldu sonra arttı sizinde artar inşallah
Hayal kırıklığınızı o kadar iyi anlıyorum kiBen iğnenin negatifini görmüştüm 10. günde
Sizinki iğneden dolayı silikleşip artmaya başladı muhtemelen. Benim dünden beri koyulaşmıyor.
Öyle üzgünüm kiiçim acıyor... çok umutlanmıştım, hayal kırıklığı yaşıyorum.
Kan verdin mi ? :)Akşam gidebilirsem kan vericem canım
Hayır vazgectım beklemeye karar verdim lekelenmem var bakalım kırmızıya dönecek miKan verdin mi ? :)
İnşallah yerleşme lekesidirHayır vazgectım beklemeye karar verdim lekelenmem var bakalım kırmızıya dönecek mi
Canım sonuç ne olduSlm kızlar. Benimde bugün adetimin 12. Günü. Letu kullandım. Bugün doktora gittiğimde yumurta. 18 mm olgunlaşmış dedi. Çatlatma iğnesı vurdum saat 12 gibi. İğneden 12 saat sonra ve iğneden 32 saat sonra ilişki olcak dedi. Bakalım. Rabbim bu çabamızı boşa çıkarmasın inşallah
Bugun kan verdim ben 60 cıktı beta
Gözün aydın canım çok sevindim. Sağlıkla devam eder inşallahBugun kan verdim ben 60 cıktı beta
İnşallah Rabbim sizlere de nasip etsin inşallahGözün aydın canım çok sevindim. Sağlıkla devam eder inşallah
Canım ben hamileyim sanırım. Ama henüz bir şey göremedik ultrasonda. Görmeden bir şey diyemiyorum. Sende haberler ne?
Değerin kaç çıktı cnmCanım ben hamileyim sanırım. Ama henüz bir şey göremedik ultrasonda. Görmeden bir şey diyemiyorum. Sende haberler ne?
Gözün aydın canım çok sevindim inşallah sağlıkla devam ederCanım ben hamileyim sanırım. Ama henüz bir şey göremedik ultrasonda. Görmeden bir şey diyemiyorum. Sende haberler ne?
Amin tatlım inşallah. Allah sağlıkla kolaylıkla inşallah tez zamanda nasip etsin sana daGözün aydın canım çok sevindim inşallah sağlıkla devam ederBen 3 gün önce regl oldum. Bir sonraki tedavilerde inşallah tutar benim de:)