Çatlatma iğnesi ve ovulasyon ile takip sureci

İğnenin etkisi de olabilir ama olmaya da bilir sen yine test yap canım
Ben iğnenin negatifini görmüştüm 10. günde
hadi ya benimde silikleşir gibi oldu sonra arttı sizinde artar inşallah
Sizinki iğneden dolayı silikleşip artmaya başladı muhtemelen. Benim dünden beri koyulaşmıyor.
Öyle üzgünüm ki😔 içim acıyor... çok umutlanmıştım, hayal kırıklığı yaşıyorum.

Ben iğnenin negatifini görmüştüm 10. günde

Sizinki iğneden dolayı silikleşip artmaya başladı muhtemelen. Benim dünden beri koyulaşmıyor.
Öyle üzgünüm ki😔 içim acıyor... çok umutlanmıştım, hayal kırıklığı yaşıyorum.
Hayal kırıklığınızı o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 negatif de de insan üzülüyor ama böyle pozitifden negatife dönünce daha kötü oluyor 😞

Slm kızlar. Benimde bugün adetimin 12. Günü. Letu kullandım. Bugün doktora gittiğimde yumurta. 18 mm olgunlaşmış dedi. Çatlatma iğnesı vurdum saat 12 gibi. İğneden 12 saat sonra ve iğneden 32 saat sonra ilişki olcak dedi. Bakalım. Rabbim bu çabamızı boşa çıkarmasın inşallah🥹
Canım sonuç ne oldu

Kızlar merhaba bugün 11. Günüm klomen sonrası kontrole gittim ve 12mm ile 8mm yumurtam vardı çatlatma için istenilen boyutta olmadığı için 4 gün sonra yani pazartesi günü tekrar çağırdı dr. Acaba o güne kadar büyür mü ya en azından 12 mm olan ? Siz kaçıncı gün çatlatma iğnesi vurmuştunuz ?

Merhaba ben de klomen kullandım bu ay beşinci gün başladım günde iki tane adetin on birinci günü yani dün doktora gittim sekiz tane gelişmiş biri 15 diğerleri baya küçük cumartesi yeniden gel dedi ama bugün ovulasyon testi yaptım yarın pik olacak şekilde gibi geldi bana cumartesiye çatlar bu yumurta diye düşünüyorum iğne vs de vermedi gitsem ve çatlasa diğerleri kist olsa çok sıkıntı cumartesi gel dedi kendisi yokmuş doktor o gün sizce napmaliyim

Merhaba kizlar ben Perşembe günü saat 10.00da ignemi vuruldum yumurtam 18mm iken iğneden sonra saat 14.00da ilişki oldu cuma günü akşam 22.20de 36saar sonra ilişki oldu hiç kasık ağrım yoktu ama bugün sabah kalktım kasıklarımda ağrı var bugün mü catlafi acaba yumurta dün akşam ilişki oldu boşa mı yada böyle kasık ağrısı olduğunda yumurta çatlaması belirtisi mi

Canım ben hamileyim sanırım. Ama henüz bir şey göremedik ultrasonda. Görmeden bir şey diyemiyorum. Sende haberler ne?
Gözün aydın canım çok sevindim inşallah sağlıkla devam eder 🤲 Ben 3 gün önce regl oldum. Bir sonraki tedavilerde inşallah tutar benim de:)

Bir dış gebelik gecirdim,2 tane de kimyasal gebelik gecirdim. Dış gebelik gecirdigimde üstüne görme olayını yaşadım. Yarın (cmtesi) iğne vurulmamın 14. Günü olacak bugün idrar testi yaptım negatifti bir kaç saat öncesinde yerleşme kanaması gibi peçeteye pembe kan geldi. Böyle yaşayan biri oldu mu regl mi olacagım yerleşme kanaması mı

X