Çatlatma iğnesi ve ovulasyon ile takip sureci

Kızlar merhabalar bende bir soru sormak istiyorum . Çatlatma iğnesi olalı iğne gününü sayarsak 17 saymazsak 16 gün oluyor ve bende herhangi bir kanama olmadı yani adet olmadım diğer türlü bir belirtim de yok bu ay aşılama olmuştum sadece aşırı sıcak basması oluyor birde iğne vurulduğumda da olmuştu etkisi geçene kadar bacak ve bel ağrım var belirtim sadece bunlar . İğnenin 14. Gününden adet ağrısı gibi bir ağrım oldu dedim tamam adet oldum ama ondan sonra adrt kesildi birde çok özür diliyerek açık sarı renkli bir akıntım var yani sizce adet olmamış olmam normalmi bence hamile değilim ama göz ardı da edemiyorum doktorum kaset testlerde çıkmaz diyor yarın test günüm acaba yumurtam çatlamadı da adetmi olmadım sizce olabilir mi ?

Ovulasyon testime bakarmisiniz kizlar 13.gun
Bugün 2 tane test yaptım en alttaki 2 test. Pik olan sabah diğerini öğlen yapmıştım aynı gün çatlama mi olmuş

Eklentiler

• 2882496-fec4fd019f9b097e38373dd925e6130f.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 110
Neden test yapmıyorsunuz ve neden hamile olmadığınızı düşünüyorsunuz? Ben iğnenin 17. gününde yüksek bir değerle öğrenmiştim hamileliğimi.

Kan tahlili verdim şuan bekliyorum . Çünkü iğnenin 16. Günü ve idrarda negatif çıktı
Anladım, test yapmadınız sanmıştım kusura bakmayın. İğneyi reglinizin ilk gününden itibaren kaçıncı günde yaptırdınız? İnşallah kan sonucunuz istediğiniz gibi gelir

Bende femera kullandım 18gunde gittim 19 16 ve 14 ml yumurtam varmış o günde ovulasyon pik gosterdi hemde estradiol değeri baktirdim 170 çıktı iğne vermedi doktor kistim olduğu için bir tane yarın da progesteron baktıracagim heyacanliyim Rabbim kucağımızi hayırlı sağlıklı evlatlar la doldursun

Yaa hadi hayırlısı en son ne zaman gittin doktora kac mm di yumurtan
Bugün gittim o kadar tedirgindim ki soramadım kaç mm diye. Tam istediğim boyutta hemen iğne vur dedi. Eczaneden alıp arabanın içinde vurdum iğneyi

Bugün gittim o kadar tedirgindim ki soramadım kaç mm diye. Tam istediğim boyutta hemen iğne vur dedi. Eczaneden alıp arabanın içinde vurdum iğneyi
Ben gecen persembe gittim ıkı tane 13 mm var dedı pazartesı öğlen de iğneyi yap dedi. Letu kullandım ben sen ne kullandın?
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun

Ben gecen persembe gittim ıkı tane 13 mm var dedı pazartesı öğlen de iğneyi yap dedi. Letu kullandım ben sen ne kullandın?
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Femara kullandım ben. Yumurtalamadan 15 gün sonra idrar testi yaparım sanırım. Senin ağrın var m? Benim şu an hiç yok

Baktım da göremedim. Ziyaretlerim sekmesinden sadece kadın infertilitesi yazıyor. Üniversite hastanesi olduğu için mi acaba görünmüyor
Radyolojik görüntülerim kısmı var oraya tıkla ilgili tarihi gir ve aç görüntü çıkmıyorr ama sol over sağ over end bilgileri var benimkinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…