- 1 Kasım 2022
- 52
- 25
- 26
-
- Konu Sahibi Aybikegokcen
Neden test yapmıyorsunuz ve neden hamile olmadığınızı düşünüyorsunuz? Ben iğnenin 17. gününde yüksek bir değerle öğrenmiştim hamileliğimi.Kızlar merhabalar bende bir soru sormak istiyorum . Çatlatma iğnesi olalı iğne gününü sayarsak 17 saymazsak 16 gün oluyor ve bende herhangi bir kanama olmadı yani adet olmadım diğer türlü bir belirtim de yok bu ay aşılama olmuştum sadece aşırı sıcak basması oluyor birde iğne vurulduğumda da olmuştu etkisi geçene kadar bacak ve bel ağrım var belirtim sadece bunlar . İğnenin 14. Gününden adet ağrısı gibi bir ağrım oldu dedim tamam adet oldum ama ondan sonra adrt kesildi birde çok özür diliyerek açık sarı renkli bir akıntım var yani sizce adet olmamış olmam normalmi bence hamile değilim ama göz ardı da edemiyorum doktorum kaset testlerde çıkmaz diyor yarın test günüm acaba yumurtam çatlamadı da adetmi olmadım sizce olabilir mi ?
Kan tahlili verdim şuan bekliyorum . Çünkü iğnenin 16. Günü ve idrarda negatif çıktıNeden test yapmıyorsunuz ve neden hamile olmadığınızı düşünüyorsunuz? Ben iğnenin 17. gününde yüksek bir değerle öğrenmiştim hamileliğimi.
Anladım, test yapmadınız sanmıştım kusura bakmayın. İğneyi reglinizin ilk gününden itibaren kaçıncı günde yaptırdınız? İnşallah kan sonucunuz istediğiniz gibi gelirKan tahlili verdim şuan bekliyorum . Çünkü iğnenin 16. Günü ve idrarda negatif çıktı
Canım bugun vurdun mu ?Bende pcos var o yuzden gunde bir dedi 5 gün kullandım doktora gittim pazartesi çatlatma iğnesi dedi ama pazartesiye kadar letuya devam edecek miyim sormayı unuttum
Evet öğlen vurdumCanım bugun vurdun mu ?
Ben de bugun 15.30'da vurdum. Haberdar edelim birbirimizi olur mu :)Evet öğlen vurdum
Yaa hadi hayırlısıBen de bugun 15.30'da vurdum. Haberdar edelim birbirimizi olur mu :)
Bugün gittim o kadar tedirgindim ki soramadım kaç mm diye. Tam istediğim boyutta hemen iğne vur dedi. Eczaneden alıp arabanın içinde vurdum iğneyiYaa hadi hayırlısıen son ne zaman gittin doktora kac mm di yumurtan
Ben gecen persembe gittim ıkı tane 13 mm var dedı pazartesı öğlen de iğneyi yap dedi. Letu kullandım ben sen ne kullandın?Bugün gittim o kadar tedirgindim ki soramadım kaç mm diye. Tam istediğim boyutta hemen iğne vur dedi. Eczaneden alıp arabanın içinde vurdum iğneyi
E nabizdan bu detaylar çıkıyo boyu vs canımBugün gittim o kadar tedirgindim ki soramadım kaç mm diye. Tam istediğim boyutta hemen iğne vur dedi. Eczaneden alıp arabanın içinde vurdum iğneyi
Femara kullandım ben. Yumurtalamadan 15 gün sonra idrar testi yaparım sanırım. Senin ağrın var m? Benim şu an hiç yokBen gecen persembe gittim ıkı tane 13 mm var dedı pazartesı öğlen de iğneyi yap dedi. Letu kullandım ben sen ne kullandın?
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Baktım da göremedim. Ziyaretlerim sekmesinden sadece kadın infertilitesi yazıyor. Üniversite hastanesi olduğu için mi acaba görünmüyorE nabizdan bu detaylar çıkıyo boyu vs canım
Benım de catlama ağrısı yok henüzFemara kullandım ben. Yumurtalamadan 15 gün sonra idrar testi yaparım sanırım. Senin ağrın var m? Benim şu an hiç yok
Radyolojik görüntülerim kısmı var oraya tıkla ilgili tarihi gir ve aç görüntü çıkmıyorr ama sol over sağ over end bilgileri var benimkindeBaktım da göremedim. Ziyaretlerim sekmesinden sadece kadın infertilitesi yazıyor. Üniversite hastanesi olduğu için mi acaba görünmüyor
Bende çıkmıyor ne yazık kiRadyolojik görüntülerim kısmı var oraya tıkla ilgili tarihi gir ve aç görüntü çıkmıyorr ama sol over sağ over end bilgileri var benimkinde
Merhaba, iğneyi nasıl uyguladınız? Havasını falan boşaltmak gerekiyor mu?Bugün gittim o kadar tedirgindim ki soramadım kaç mm diye. Tam istediğim boyutta hemen iğne vur dedi. Eczaneden alıp arabanın içinde vurdum iğneyi
Havası alınmaya gerek yok diye bilmiyorum göbek deligimin üç dört cm çaprazına vurdum ben Allah'a şükür ilk iğnemdi hamileyimMerhaba, iğneyi nasıl uyguladınız? Havasını falan boşaltmak gerekiyor mu?