Çatlatma iğnesi ve ovulasyon ile takip sureci

Sabredebilirsenşz en iyisi o şekilde yapmak
Evet çünkü 2 günde bir kan verip yükselişi takip etmek falan beni çok strese sokacak biliyorum. Hatta şimdi kan versem çok düşük çıkacak, belki 1 hafta sonra tekrar ver diyecek doktor. Şimdi vermiyorum o yüzden. Çünkü kanda çıksa da çok düşüktür henüz.

Evet suan o strese hiç gerek yok dün test yaptım bugünki test düne göre bir tık silik cıktı hemen olumsuz düşünceler uçuşmaya başladı moral gitti

Evet suan o strese hiç gerek yok dün test yaptım bugünki test düne göre bir tık silik cıktı hemen olumsuz düşünceler uçuşmaya başladı moral gitti
Ben 2 gün üst üste test yaptım 7 ve 8. günde. 7. günde silik çıktı, 8. günde daha silik,9. günde yapmadım. 10. günde yani dün tamamen negatifti erken gebelik testi. Bu sabah ise pozitif olduğunu düşünüyorum. Yani genellikle önce tamamen negatif olup sonra artmaya başlıyor. Olumsuz düşünmeyin. Belki sizin vücudunuz henüz atmadı iğneyi.

Yaaa negatifi gördüyseniz bebiş var o zamaan keske bende takip yapsaydım ya

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Bana da yeni yaptığın daha belirgin gibi geldi. Ben sanırım kimyasal geçiriyorum kızlar, silik çizgi iyice silikleşti
İğnenin etkisi de olabilir ama olmaya da bilir sen yine test yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…