- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
-
- Konu Sahibi Aybikegokcen
Sabredebilirsenşz en iyisi o şekilde yapmakBen birkaç gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum. Veya regl günümde
Evet çünkü 2 günde bir kan verip yükselişi takip etmek falan beni çok strese sokacak biliyorum. Hatta şimdi kan versem çok düşük çıkacak, belki 1 hafta sonra tekrar ver diyecek doktor. Şimdi vermiyorum o yüzden. Çünkü kanda çıksa da çok düşüktür henüz.Sabredebilirsenşz en iyisi o şekilde yapmak
Evet suan o strese hiç gerek yok dün test yaptım bugünki test düne göre bir tık silik cıktı hemen olumsuz düşünceler uçuşmaya başladı moral gittiEvet çünkü 2 günde bir kan verip yükselişi takip etmek falan beni çok strese sokacak biliyorum. Hatta şimdi kan versem çok düşük çıkacak, belki 1 hafta sonra tekrar ver diyecek doktor. Şimdi vermiyorum o yüzden. Çünkü kanda çıksa da çok düşüktür henüz.
Ben 2 gün üst üste test yaptım 7 ve 8. günde. 7. günde silik çıktı, 8. günde daha silik,9. günde yapmadım. 10. günde yani dün tamamen negatifti erken gebelik testi. Bu sabah ise pozitif olduğunu düşünüyorum. Yani genellikle önce tamamen negatif olup sonra artmaya başlıyor. Olumsuz düşünmeyin. Belki sizin vücudunuz henüz atmadı iğneyi.Evet suan o strese hiç gerek yok dün test yaptım bugünki test düne göre bir tık silik cıktı hemen olumsuz düşünceler uçuşmaya başladı moral gitti
Yaaa negatifi gördüyseniz bebiş var o zamaanBen 2 gün üst üste test yaptım 7 ve 8. günde. 7. günde silik çıktı, 8. günde daha silik,9. günde yapmadım. 10. günde yani dün tamamen negatifti erken gebelik testi. Bu sabah ise pozitif olduğunu düşünüyorum. Yani genellikle önce tamamen negatif olup sonra artmaya başlıyor. Olumsuz düşünmeyin. Belki sizin vücudunuz henüz atmadı iğneyi.
İnşallah hepimizin vardırYaaa negatifi gördüyseniz bebiş var o zamaankeske bende takip yapsaydım ya
Canım çok Sevindimİnşallah hepimizin vardırben de sırf bu ikilemde kalmamak için takip yaptım.
Tabi haber veririm canım. Sen ne yaptın?Canım çok Sevindimdiğer günler de koyulaşır inşallah haberdar et bizi de
Benim dünden yatılı misafirim vardı hiç test yapamadım. Yarın zaten 14. Gün Sabah test yapacağım. Atarım test yapınca :)Tabi haber veririm canım. Sen ne yaptın?
Ayy çok heyecanlı inşallah güzel haber alırızBenim dünden yatılı misafirim vardı hiç test yapamadım. Yarın zaten 14. Gün Sabah test yapacağım. Atarım test yapınca :)
İnşallah canım ama ben pek ümitli değilimAyy çok heyecanlı inşallah güzel haber alırız
Hayırlısı olsun canım. Elbet olacaktır senin için en doğru zamandazuzu3838 Juventass kızlar durmadım test yaptım benim tutmamış kesin bilgi. İnşallah sizinki tutmuştur Eki Görüntüle 3314288
Kolaylıkla nasip olur ınsallahzuzu3838 Juventass kızlar durmadım test yaptım benim tutmamış kesin bilgi. İnşallah sizinki tutmuştur Eki Görüntüle 3314288
Bence de koyulaşma varJuventass sed2
Biraz koyulasma var sanki kızlar
11ö yazan dün öglenEki Görüntüle 3314375 Eki Görüntüle 3314376 Eki Görüntüle 3314377
Akşam gidebilirsem kan vericem canımBence de koyulaşma varbugun 14. Gün oldu yarın beta baktır bence
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Bana da yeni yaptığın daha belirgin gibi geldi. Ben sanırım kimyasal geçiriyorum kızlar, silik çizgi iyice silikleştiJuventass sed2
Biraz koyulasma var sanki kızlar
11ö yazan dün öglenEki Görüntüle 3314375 Eki Görüntüle 3314376 Eki Görüntüle 3314377
İğnenin etkisi de olabilir ama olmaya da bilir sen yine test yap canımİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Bana da yeni yaptığın daha belirgin gibi geldi. Ben sanırım kimyasal geçiriyorum kızlar, silik çizgi iyice silikleşti
hadi ya benimde silikleşir gibi oldu sonra arttı sizinde artar inşallahİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Bana da yeni yaptığın daha belirgin gibi geldi. Ben sanırım kimyasal geçiriyorum kızlar, silik çizgi iyice silikleşti