- 2 Mayıs 2015
- 989
- 493
-
- Konu Sahibi Aybikegokcen
Ben 27'sinde iğne oldum, bugün 10. Günüm ve bugün negatifti benim testim. Sizin ilk testiniz mi iğneden sonra?İğne sonrası 12. Günüm
Evet iğneden beri hiç yapmamıştımBen 27'sinde iğne oldum, bugün 10. Günüm ve bugün negatifti benim testim. Sizin ilk testiniz mi iğneden sonra?
Yok yere umutlandırmak istemem ama 12. güne kadar iğne atılmış oluyor genelde:) yarın tekrar test yapıp koyulaşıp koyulaşmadığına bakmanız lazım.Evet iğneden beri hiç yapmamıştım
Sabah yapacağım inşallahYok yere umutlandırmak istemem ama 12. güne kadar iğne atılmış oluyor genelde:) yarın tekrar test yapıp koyulaşıp koyulaşmadığına bakmanız lazım.
Canım evet belli belirsiz bir çizgi var ama ben de seninle aynı gün iğne vurdum 10. Gün vücudumda kalmamıştı ama her vücut aynı değil. Bence pazartesi sabah ilk idrarla yap. Ben de o gün yine yapacamsed2 25 eylülde catlatma iğnesi olmustum sizce iğne etkisi olabilir mi?
Testte gayet belli pembe sekılde canım bu kadar belirgin iğne etkisi oldugunu zannetmıyorum yarın sabah tekrarlayacagım koyulaşma olur inşallahCanım evet belli belirsiz bir çizgi var ama ben de seninle aynı gün iğne vurdum 10. Gün vücudumda kalmamıştı ama her vücut aynı değil. Bence pazartesi sabah ilk idrarla yap. Ben de o gün yine yapacam
Valla bebişim ben o kadar ikna oldum ki gebe olmadığıma alkol filan aldım dünKızlar bir gelişme var mı sizde???
Evet fotoğraf ile kişinin kendisi bakması aynı olmuyor doğru diyorsun Ay hadi İnşallah Güzel haberler verTestte gayet belli pembe sekılde canım bu kadar belirgin iğne etkisi oldugunu zannetmıyorum yarın sabah tekrarlayacagım koyulaşma olur inşallah
Yaptım canımEvet fotoğraf ile kişinin kendisi bakması aynı olmuyor doğru diyorsun Ay hadi İnşallah Güzel haberler veryarın sabah mesajını bekliyorum
Günaydın , bugün sizin kaçıncı gündü? Testlerde gölge gibi gördüm ikinci çizgiyi ama siz çıplak gözle nasıl görüyosunuz önemli olan o.Yaptım canım
İğne hariç 13. Günüm teste pembe çizgi ama düne göre silik gibiGünaydın , bugün sizin kaçıncı gündü? Testlerde gölge gibi gördüm ikinci çizgiyi ama siz çıplak gözle nasıl görüyosunuz önemli olan o.
Vücudunda ilaç kalmadığından eminiz artık. Ve çizgi görünüyor. Var bence :) ama sonraki günler de test yap ya da yarın direkt kan ver :) gözün aydın canımYaptım canım
Düne göre daha silik çizgi akşam tekrar yapıcam inşallah koyulasırVücudunda ilaç kalmadığından eminiz artık. Ve çizgi görünüyor. Var bence :) ama sonraki günler de test yap ya da yarın direkt kan ver :) gözün aydın canım
Resim atar mısınKızlar ben sabah test yaptım, iki çizgi çıktı.
Fotoğrafta belli olmuyor, çıplak gözle zar zor gördüm. Fotoğraflarını çektim ama görünmedi.Resim atar mısın
Sizin 11. Gününüz heraldeFotoğrafta belli olmuyor, çıplak gözle zar zor gördüm. Fotoğraflarını çektim ama görünmedi.
EvetSizin 11. Gününüz heralde
İnşallah koyulaşır
Ben birkaç gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum. Veya regl günümdeİnşallah koyulaşır