Canm ben klomen kullanmadım letu kullandım muadiliymis 5. Gün kullandım sabah akşam 5 gün kullandım bıraktıktan 5 Gün sonra gittim kontrolleKızlar yarın adetımın 3 günü normalde klomene 3 günde başlardım ama 5. Günde başlayan da var o şekilde mi ilerlesem 5 günde içen varmı aranızda yarın gidemicem çünkü anca çarşamba gidebilirim
Canm Bende bu ay seni. Gibi yapmayı düşünüyorum umarım önümüzdeki ay güzel haberler alırız çok yikandin mi uzatır ama kanamayı azaltirKızlar selam, yine döndüm aranızaReglim bitti sayılır artık bu ay doktor kontrolüne gitmeyeceğim. Ovulasyon testi ile takip edecegim. Bir sorum olacak size Reglim 4 gün sürüyor sizce çok mu kısa yoksa normal mi
Bende letu yu çok duyar oldum kaç yumurta oldu canım doktorumu aradım sordum 5 günü başlayabiliriz dedi ilk defa 5 günde icicem hayır olsun bakalım adet gününü uzatır mı acaba bu şekilde senin ilk kullanımınsa bu ayda başla bırakmaCanm ben klomen kullanmadım letu kullandım muadiliymis 5. Gün kullandım sabah akşam 5 gün kullandım bıraktıktan 5 Gün sonra gittim kontrolle
Canm benim 1 tane yumurtam 18 mm olmuştu. Benim adet gunumu uzatmadı ama çok kanama oldum. Bilmiyorum oruç bi geçsin vücudum dinlensin önümüzdeki ay doktorumu değiştiricem zaten yeni doktorla sifirdan bi baslangic yapmak istiyorum . Soğan körüne başlıca aktivide kullanicamBende letu yu çok duyar oldum kaç yumurta oldu canım doktorumu aradım sordum 5 günü başlayabiliriz dedi ilk defa 5 günde icicem hayır olsun bakalım adet gününü uzatır mı acaba bu şekilde senin ilk kullanımınsa bu ayda başla bırakma
Canm sen procertin women nasıl kullanıyorsun sipariş vericemde sana sormak istedimPeki iğnede kaçıncı gündü?
Günde 1 adet suda eritip kullanıyorsun canım. Ama bence eczaneden al , internetten almaCanm sen procertin women nasıl kullanıyorsun sipariş vericemde sana sormak istedim
Canım ben zaten ilk defa kullandım bu ay, doktor 3. Gün başlattı beni klomene, 5 gün sabah akşam içtim. Reglimin 14. Günü kontrole gittiğimde 17,19,21 3 yumurta vardı ve iğneyi yaptı.Kızlar yarın adetımın 3 günü normalde klomene 3 günde başlardım ama 5. Günde başlayan da var o şekilde mi ilerlesem 5 günde içen varmı aranızda yarın gidemicem çünkü anca çarşamba gidebilirim
Peki kaç ay kullanılmaliGünde 1 adet suda eritip kullanıyorsun canım. Ama bence eczaneden al , internetten alma
Bence adet günü bekle 2 gün geciksin hala olmazsan öyle kan ver belki adetini geciktirdi. Birde üzülme hani üzülmek yoktu daha ilk denememiz insanlar senetlerini veriyor umudumuz yüksek olabilir ilkin günahı olmaz bak bahar geliyor enerjimiz yükseliyor daha kıpır kıpıriz vucut bile kendini yeniliyorArkadaşlar bugün 13. Günüm iğneden, bugünkü testim tertemiz negatif çıktı. Düne kadar ailik çizgi çıkıyordu, artık buradan sonra pozitife söneceğini düşünmüyorum. Biraz canım sıkıldı teste. Hadi 8-9 gün sonra negatife dönseydi acaba bir daha pozitif olur mu diye umudum kalırdı ama , 13. gün negatife sönüp sonra pozitif olacağını hiç sanmıyorum artık. Doktor 14. Gün kan ver demişti ya vereyim mi sizce? Pek de gerek var gibi durmuyor ama
Acaba fazla gün kullansak daha buyur muCanım ben zaten ilk defa kullandım bu ay, doktor 3. Gün başlattı beni klomene, 5 gün sabah akşam içtim. Reglimin 14. Günü kontrole gittiğimde 17,19,21 3 yumurta vardı ve iğneyi yaptı.
Devamlı kullanacaksın dedi sorduğumda. Zaten etkisi 1-2 ay sonra iyice artıyormuşPeki kaç ay kullanılmali
Şu testleri hergün yaparak yeterince strese soktum kendimi. 2 gündür rüyalarımda testlerle uğraşıyorum ama rüyamda hep pozitif çıkıyorduBence adet günü bekle 2 gün geciksin hala olmazsan öyle kan ver belki adetini geciktirdi. Birde üzülme hani üzülmek yoktu daha ilk denememiz insanlar senetlerini veriyor umudumuz yüksek olabilir ilkin günahı olmaz bak bahar geliyor enerjimiz yükseliyor daha kıpır kıpıriz vucut bile kendini yeniliyorolacak belki öyle düşünme adet olana kadar umutlar yüksek
Daha çok büyümesi iyi birşey değil canım. Zaten ideal olan 17-24 mm arası bir büyüme. Daha büyüğünü de istemiyor doktorlar, hatta daha büyükse iğne bile yapmıyor kiste dönebilir diyeAcaba fazla gün kullansak daha buyur mu
Haklısın yap kurtul bu kadar streste iyi degil ki yumurtaliklari çok etkiliyor fsh testi var stres hormonu ile alakalı onun yukselmemesi gerek o sebeple sakin belkide çok vücudumuzu dinledik stresle beraber her ay olması gereken belirtiler hem daha sert hemde iğne etkisiyle ayrıca daha erken başlayıp daha uzun oldu. İnşallah önümüzdeki ay olacak ben çok inanıyorumŞu testleri hergün yaparak yeterince strese soktum kendimi. 2 gündür rüyalarımda testlerle uğraşıyorum ama rüyamda hep pozitif çıkıyorduyıkıldım gibi bir durum yok tabi ama biraz canım sıkıldı canım. Çünlü özellikle şu 3-4 gündür acayip karın ağrılarım var, memelerim kesiyorlar gibi sancılar giriyor. Tekrar tekrar bunları yaşayacak olmak can sıkıyor. Zaten iğneden beridir ksıklarımda ağrılar ve gaz var ama 3-4 gündür baya ağrılı bir hal aldı, sürekli adet olucam ama olamıyorım gibiyim hatta daha şiddetlisi. Bu stresi daha fazla çekmek de istemiyorum en iyisi yarın kan verip kurtulayım, sonra da reglimi bekleyeyim. Umarım bu kadar ağrılı sızılı devam etmez
Surda yazılanlar takip ediyorum 15 gündür neredeyse şuna kanat getirdim ben ignemi boşa harcamışım bir tek yumurtam 18Daha çok büyümesi iyi birşey değil canım. Zaten ideal olan 17-24 mm arası bir büyüme. Daha büyüğünü de istemiyor doktorlar, hatta daha büyükse iğne bile yapmıyor kiste dönebilir diye
İllaki olacak bende buna çok inanıyorum ama keşke çabucak olsaydı da kurtulsaydık şu strestenHaklısın yap kurtul bu kadar streste iyi degil ki yumurtaliklari çok etkiliyor fsh testi var stres hormonu ile alakalı onun yukselmemesi gerek o sebeple sakin belkide çok vücudumuzu dinledik stresle beraber her ay olması gereken belirtiler hem daha sert hemde iğne etkisiyle ayrıca daha erken başlayıp daha uzun oldu. İnşallah önümüzdeki ay olacak ben çok inanıyorumbu süreçte esimizide düşünmek zorundayız adamlar kendini sadece üretmekten ibaret görmemeli onlar daha çabuk sıkılıyorlar rahat relaxs
Ama tek yumurtası gelişip iğne ile hamile kalan da çok okudum ben bu sitede. Bence kendi kendine kullanmasan iyi olur aslında klomeni. Doktor kontrolünde kullanılması gereken bir hap.Surda yazılanlar takip ediyorum 15 gündür neredeyse şuna kanat getirdim ben ignemi boşa harcamışım bir tek yumurtam 18
Mm olmuştu olasılık düştü haliyle o sebeple dedim acaba 1 gün fazla kullansam etkisi buyurmu die . İğne bulamayıp kiste donusmesindende korkuyorum
Canm biz devlete gittik üroloji şansa o gün hastanenin sistemi gitii eşim doktorla konuşmuş doktorda biz sana perhiz vericez seni bir bölüme yonlendiricez artık orda ne zaman sıra gelirse o zaman perhiz uygulayıp gideceksin demişti ama biz buyuksehirdeyiz kalabalıktan dolayı böyle dedi belkide eşimde söylenmeye başladı bende hemen ona özel laboratuvar vardı ondan sıra aldım gitti yaptı yani olanakların kısıtlı olmasida insanı zorluyor seni çok iyi anlıyorum yapmam demesin die aklım çıktı tup bebek merkezi ile bi görüş belki orda parasi karşılığında yaparlarİllaki olacak bende buna çok inanıyorum ama keşke çabucak olsaydı da kurtulsaydık şu stresteneşimin sperm testi vermesi gerekiyor, benim regl olmamı bekliyoruz o zaman verecek ama o da bu işe çok stres oldu. Yaşadığımız şehirde özel hastane yok şuan, mecbur devlete gitmek zorunda ve hemen orada istiyorlar ya spermi ona çok gerildi leş gibi bir ortam. Bakalım verebilecek mi bilmiyorum. Gerçi 3 ay olmazsa aşılamaya geçeceğiz, onda da her ay vermek zorunda kalacak, tüp bebek olsa o da öyle. Ki çok haklı garip bir iş yani hafi deyince olan birşey değil, stres de etkiler paikolojisini bakalım verebilecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?