Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

İnşallah hsg filmine kalmadan hamile kalırsın ama öncelikle ikinizden emin olsanız sen boşuna ilac alıp kendini yormasın belki tüplerin tikali ilaçlar hormon neticede doktor neden öyle bir yol izledi ki acaba çünkü yanlış yani emin değil ki senin tuplerinden esinin sperm canliligindan ama inşallah tabi ki bunlara gerek kalmadan gebe kalırsın hsg berbat bisey Allah kimseyi o masaya oturtmasin korkutmak istemem seni ama çok kötü

Canım benim bugün 10. Günüm ya test yaptım şimdi, silik çizgi hala devam ediyorbaya silik şekilde. Hemen çıktı yine testi yapınca. Ekliyorum
İnşallah hamilesindjr ya çok heyecanlı az kaldı geliyorlar İnşallah

Hsg ne kadar sürüyor? Kimileri anestezili yaptırmış o kadar çok mu can yakıyor

Canım 10. Gün iğne etkisi devam edebiliyor zaten ya o yüzden pek umutlanmıyorum. Ben bu ayı gözden çıkardım
Neden gözden çıkarıyorsun ki sen benden daha iyi günlerini degerlendirdjn benimde 10. Günde o test yeni değil şimdi yapıyorum yeni olanı belki hep cift çizgi gidicek onsallah

12. Gün etkisi sıfırlanmış artık kasiklarimda ağırı hafif akindim dune göre birazdaha fazla goguslerimde hala agrimiyor adet olmadım normalde bu gündü

Eki Görüntüle 3555217
12. Gün etkisi sıfırlanmış artık kasiklarimda ağırı hafif akindim dune göre birazdaha fazla goguslerimde hala agrimiyor adet olmadım normalde bu gündü
Canım zaten kasette çok geç çıkıyor, ben erken gebelikle birlikte kasette yaptım birkaç gün sonra kaset tamamen negatife döndü, onun üstüne 4 gündğr daha erken gebelikte silik çizgi devam ediyor

Neden gözden çıkarıyorsun ki sen benden daha iyi günlerini degerlendirdjn benimde 10. Günde o test yeni değil şimdi yapıyorum yeni olanı belki hep cift çizgi gidicek onsallah
Kuşum değerlendirdim ama , tesavi öncesi de hep lh testi ile yumurtlamayı görüp takip etmiştim ve değerlendirmiştim. Doktor zaten ilk ay için %15 ihtimal dedi ya, baya düşük yani. Bende akıntı da hiç yok neredeyse

Ben anestezi yapmamıştım acı eksiğim de düşük belki ondan ama saçlarımı yoldum o kadar canm yandi
Ayyy o zaman iyi ki 3. Ay istedi hsg yi. Bu kadar can acıtıyorsa niye azıcık anestezi vermiyorlar ki yani saçmalık

Anladım canm benim artık hayırlısı olsun ay geçtikçe ihtimal artacak nasıl olsa

Ayyy o zaman iyi ki 3. Ay istedi hsg yi. Bu kadar can acıtıyorsa niye azıcık anestezi vermiyorlar ki yani saçmalık
Benim devlet hastanesinde cektirmistim özelde cektirseydim verirlerdi o sebeple gözün korkmasin

Anladım canm benim artık hayırlısı olsun ay geçtikçe ihtimal artacak nasıl olsa
Evet çok üzülecek birşey yok insan bir umut bekliyor tabi gününü ama olmazsada çok üzülmeyeceğim bu ay. Keşke en azından birimiz güzel haberi alsak da motive olsa hepimize

Canım zaten kasette çok geç çıkıyor, ben erken gebelikle birlikte kasette yaptım birkaç gün sonra kaset tamamen negatife döndü, onun üstüne 4 gündğr daha erken gebelikte silik çizgi devam ediyor
Kasiklarima felaket bir ağrı girdi oluncam sanırım akşama tüh bilseydim erken gebelikten alirimdim arasındaki farkı bilmiyordum

O zaman asla devlette çektirmemmm. Özelde çektiririm , o travmaya gerek yok
Bencede ben bu kadar düşünmemiştim yorumları okudum herkes adet ağırı gibi diyip gecistirmis hiçte öyle değil ayrıca kendimi kasinca çok daha zorlandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…