İnşallah olmazsın ve bebektir o ağrıKasiklarima felaket bir ağrı girdi oluncam sanırım akşama tüh bilseydim erken gebelikten alirimdim arasındaki farkı bilmiyordum
Aynen işte bendede sıkıntı yok tek benim testosteron seviyem yüksek kıllanma var bu engelmidir doktorlar engel olarak görmüyor başkada hiç bişey yokEvet haklısın mantıken baktığında yol bu olmalı ama doktor şöyle izah etti, hem rahim kalınlığım hem yumurta rezervim hem de değerlerim çok iyi çıktı. Eşimden sperm testi iste o yüzden sadece ama eşim ilk ay gidemedi. Şimdi eğer bu ay regl olursam o süreçte eşimin test yaptırmasını tekrar istedi, çünkü sende hiçbir sıkıntı görünmüyyor dedi. Hsg yi 3. Ay istiyorum çünkü boşuna sizi yıpratmak istemiyorum , 3 ay bakalım ki ben bu süreçte gebelik olacağını düşünüyorum eşinizde sorun yoksa, eğer olmazsa da o zaman hsg isteyeceğim dedi
Küçük bi ihtimal ama olabilir devam ederse erken git muayene ol bence kafan rahatlarÇatlatma iğnesi işe yaramadıda yumurtammı kist oldu diyosunuz. Çünkü normalde hep kontroldeydim kist olsa çıkardı yani. Hiç bahsetmedi doktorum. Bakalım yaa yine bekliycem normalde 12 martta adet olmam lazım çatlatma iğnesine göre bekliycem. Sonra tam bir sökülme adet olmazsam o zaman normal bir kadın doğuma gidip rutin kontrol ettircem. Bir baksın
Canım bununla ilgili bir bilgim yok ama doktorun genel görüşü engel değil yönündeyse değildir zaten öyle düşünüyorum. Senin sürecin nasıl peki?Aynen işte bendede sıkıntı yok tek benim testosteron seviyem yüksek kıllanma var bu engelmidir doktorlar engel olarak görmüyor başkada hiç bişey yok
İnşallah olmam ama bilmiyorum içimden bir ses olurum diyor bilmiyorum inan çok yoruldum bu ilaç günü geciktiriyor ya arica bi agresiflik yapıyor. Pazartesiye kadar olmazsam test yapicam hastaneye gidip 4 gün gecikmiş olacak bakalım artıkİnşallah olmazsın ve bebektir o ağrı
Canım benim sürecim şu şekil ben ilk doktora gitmeye karar verdim o zamanlar dokuz aydır falan korunmuyorduk dedim hani bir sene oldu derim iki ay dedim hani şey yapmayayım zaman kaybetmemeyim belki tedavi süreci falan olur geç kalmayayim dedim doktora gittim her şeyim normal çıktı testosteron yüksek çıktı doktora kadın doğum hapı yazdı daha sonra ben başka doktora gittim kullanmak istemedim hani sadece testesteron için onu kullanmak istemedim başka doktora gittim o sırada AMH değerimi sıfır sekiz çıktığını gördüm ve korktum ki burada zaten insanlar sıfır sekiz düşük ama tüp bebek falan demektiCanım bununla ilgili bir bilgim yok ama doktorun genel görüşü engel değil yönündeyse değildir zaten öyle düşünüyorum. Senin sürecin nasıl peki?
Daha sonra gittiğim yeni doktor erkek doktorda öyle söylüyor benden tekrardan kan almak istediğini söyledi benden tekrardan diğer ay yani adetli gel dedi ben hemen akabinde şekilde gittim orada da kan değerlerimin hepsi normal çıktı ami ha iki geldi bildiğimiz iki geldi daha sonra Vajinal muayeneye girdim sağda solda dokuz işte bir defa daha girdim bir ay sonra ya toplam üç aydır hani tedavi görüyorum bunu anlatıyorum bir ay sonra bir daha girdim bu sağda sekiz solda dokuz yumurta çıktı doktorum da bu Amh değerinin hani ikilerle bağlantılı olduğunu asla sıfır sekiz olmadığını söyledi çünkü sıfır sekiz olsaydı 4.5 tane yumurta anca çıkardı ama senin sadece sağda ya da solda 8.,9 tane çıkıyor dedi daha sonra bana dedi ki yumurtaların yalnız küçük kalıyor dedi hani Klomen başlayalım dedi ama bana hiç eşimin sperm testinin vermem gerektiğini falan söylemişti ama ben vermemiştim yani Klemen kullanırken bilmiyordum gerçekten klomen falan ne olduğunu bilmiyordumCanım bununla ilgili bir bilgim yok ama doktorun genel görüşü engel değil yönündeyse değildir zaten öyle düşünüyorum. Senin sürecin nasıl peki?
Daha sonra ben kontrole gittim yumurtam 22 milim olmuş solda sağdaysa 13 milim kalmış bu arada tam döngümün 11. günü gittim 14. gün çatlıyor ya çünkü benim adetim düzenlidir yani 26 güne bir adet görüp şu an adeti ve üç gün var bana çatlama yine söyledi ya da dedi biz aşılama yapalım hangisini istersin dedi birden hani doktorum da haksız değil miyim hani ben bilgisizim ben sormadım belki Ondan kaynaklıdır ben dedim ki yeşim sperm testi vermedi yani aşılama yapmamız nasıl olacak hani adam hiç test vermiyor muş hayatında o zaman dedi kendini kendiniz deneyeceksiniz ben de sonra düşündüm ki burada falan okudum ya belki tüpleri kapalı evet belki kapalı belki yumurtam bazı aylar büyüyor ama gerçekten tüplerim kapalı bazı aylar çatlıyor tüplerim kapalı dedim ki iki ay içinde Emeni işim sperm teperse hem ben rahim filmi çekildim ya bu çok uzaklaşmasın ama kurban sonuna kadar bunların hepsini halletmeye çalışalım neden kurban derseniz biz tayin ciyiz ve memlekete izne o zaman gidebiliriz kusura bakmayın biraz uzun oldu yani benim kan kullanmam tek başına Bir işlev değil belki rahim filminden sonra tek başına hamile kalabileceğim diye düşündüm veya eşimin bir değeri eksikse istediğim kadar ben Komen kullanayım hiçbir faydası olmazDaha sonra gittiğim yeni doktor erkek doktorda öyle söylüyor benden tekrardan kan almak istediğini söyledi benden tekrardan diğer ay yani adetli gel dedi ben hemen akabinde şekilde gittim orada da kan değerlerimin hepsi normal çıktı ami ha iki geldi bildiğimiz iki geldi daha sonra Vajinal muayeneye girdim sağda solda dokuz işte bir defa daha girdim bir ay sonra ya toplam üç aydır hani tedavi görüyorum bunu anlatıyorum bir ay sonra bir daha girdim bu sağda sekiz solda dokuz yumurta çıktı doktorum da bu Amh değerinin hani ikilerle bağlantılı olduğunu asla sıfır sekiz olmadığını söyledi çünkü sıfır sekiz olsaydı 4.5 tane yumurta anca çıkardı ama senin sadece sağda ya da solda 8.,9 tane çıkıyor dedi daha sonra bana dedi ki yumurtaların yalnız küçük kalıyor dedi hani Klomen başlayalım dedi ama bana hiç eşimin sperm testinin vermem gerektiğini falan söylemişti ama ben vermemiştim yani Klemen kullanırken bilmiyordum gerçekten klomen falan ne olduğunu bilmiyordum
O agresiflik bende de var 1 haftadır. Hem çok agresifleşiyorum birden, hem de her şeye gözüm doluyor duygusalım bir yandan. Garip bir ruh haliİnşallah olmam ama bilmiyorum içimden bir ses olurum diyor bilmiyorum inan çok yoruldum bu ilaç günü geciktiriyor ya arica bi agresiflik yapıyor. Pazartesiye kadar olmazsam test yapicam hastaneye gidip 4 gün gecikmiş olacak bakalım artık
Benimde bugün 14. Gün negatif acaba dönebilir miEki Görüntüle 3555229 Bugün 13. Gün ve benim test negatif halaPozitife dönme ihtimali var mı acaba ?
Evet haklısın tüp kapalıysa zaten ne aşılama ne çatlatma işnesi hiçbir şey fayda etmez. Eşinin spermini yıkıyorlar aşılamada en uygunlarını bırakıyorşar ve onu entegre ediyorlar sana ama tüp kapalıysa bu işlem yine ile yaramayacaktır tabiki. Benim doktorum aslında çok başarılı bir doktor bu işlerde ama neden bilmiyorum hsg yi 3 ay sonunda istiyorum ben dedi, değerler normal çıktığında. O yüzden 3 ay böyle deneyeceğiz dediDaha sonra ben kontrole gittim yumurtam 22 milim olmuş solda sağdaysa 13 milim kalmış bu arada tam döngümün 11. günü gittim 14. gün çatlıyor ya çünkü benim adetim düzenlidir yani 26 güne bir adet görüp şu an adeti ve üç gün var bana çatlama yine söyledi ya da dedi biz aşılama yapalım hangisini istersin dedi birden hani doktorum da haksız değil miyim hani ben bilgisizim ben sormadım belki Ondan kaynaklıdır ben dedim ki yeşim sperm testi vermedi yani aşılama yapmamız nasıl olacak hani adam hiç test vermiyor muş hayatında o zaman dedi kendini kendiniz deneyeceksiniz ben de sonra düşündüm ki burada falan okudum ya belki tüpleri kapalı evet belki kapalı belki yumurtam bazı aylar büyüyor ama gerçekten tüplerim kapalı bazı aylar çatlıyor tüplerim kapalı dedim ki iki ay içinde Emeni işim sperm teperse hem ben rahim filmi çekildim ya bu çok uzaklaşmasın ama kurban sonuna kadar bunların hepsini halletmeye çalışalım neden kurban derseniz biz tayin ciyiz ve memlekete izne o zaman gidebiliriz kusura bakmayın biraz uzun oldu yani benim kan kullanmam tek başına Bir işlev değil belki rahim filminden sonra tek başına hamile kalabileceğim diye düşündüm veya eşimin bir değeri eksikse istediğim kadar ben Komen kullanayım hiçbir faydası olmaz
Evet markayı sordum canımGebelik testi markasını mi soruyorsun canm anlamadim
Valla canım sen biliyorsun bazı doktorlarkini yedi defa kullandırıyormuş hemen aşılama istiyormuş artık hani daha sonra ya da diyormuş ki artık tüp bebeğe geçmeniz lazım çünkü devlette bunlar sayılı ya yani o hakkimizi neden eşimizi bakılmadan kullanıyoruz atıyorum berke şimdi sperm azda olacak ama 2.03 defa aşılama deneyeceksin ama şu an sen hiç eşine bakılmadan bu haklarını deneyip bu vücuduna hormon almak emin ol bak zararını olur ya olaki işimizle bir şey çıkmasın ben de isterim bak ben o kadar istiyorum ki o kadar çocuk istiyorum ki ama bir düşündüm neden tek ben diyorum eşim kalksın versin ya vermemek için bir sebebi yok çekiniyor utanıyor ama yapacak bir şey yok yani ben gidiyorsam o da gidecek yani o gittik gittikten sonra devam edeceğim tedavi eğer gitmezsen ben de gitmeyeceğim sen de de ki ilk başta sen neden bu kadar gittin ya ben amh değerimi düşük olduğu için zaman kaybederim sorun bende diye panikledim sorun bende değil ama gördüm ki ama değerimle ilgili bir sıkıntım yok zaman kaybedecek bir durum yokEvet haklısın tüp kapalıysa zaten ne aşılama ne çatlatma işnesi hiçbir şey fayda etmez. Eşinin spermini yıkıyorlar aşılamada en uygunlarını bırakıyorşar ve onu entegre ediyorlar sana ama tüp kapalıysa bu işlem yine ile yaramayacaktır tabiki. Benim doktorum aslında çok başarılı bir doktor bu işlerde ama neden bilmiyorum hsg yi 3 ay sonunda istiyorum ben dedi, değerler normal çıktığında. O yüzden 3 ay böyle deneyeceğiz dedi
14. Gün ise aslında en güzeli kan testi vermen. Bana öyle söyledi doktor, 14. Gün kan ver dediBenimde bugün 14. Gün negatif acaba dönebilir mi
Benim doktor devlette değil özel olarak gidiyorum o yüzden bilmiyorum ne kadar hakkımız var o konulara hakim değilim. Eşimden aslında ilk ayımda istedi bu ay ama eşim gidemedi hasta olmuştu, o iyileşene kadar da benim yumurtalarım büyümüş oldu, doktor da artık ilişki vereceğim size şimdi gitmesin reg olursan eğer o dönemde gitsin dedi, sperm istedi aslında eşimden tedaviye başlar başlamaz. Gitmemek bizimle ilgili gelişti. Ama benim eşim de hiç istekli değil çekiniyor bu testten , nasıl olacak öyle gel deyince gelen birşey değil ki diyor ve çok da haklı tabi. Ama bu ay deneyecek bakalım regl olduğum dönemde gidecek inşallahValla canım sen biliyorsun bazı doktorlarkini yedi defa kullandırıyormuş hemen aşılama istiyormuş artık hani daha sonra ya da diyormuş ki artık tüp bebeğe geçmeniz lazım çünkü devlette bunlar sayılı ya yani o hakkimizi neden eşimizi bakılmadan kullanıyoruz atıyorum berke şimdi sperm azda olacak ama 2.03 defa aşılama deneyeceksin ama şu an sen hiç eşine bakılmadan bu haklarını deneyip bu vücuduna hormon almak emin ol bak zararını olur ya olaki işimizle bir şey çıkmasın ben de isterim bak ben o kadar istiyorum ki o kadar çocuk istiyorum ki ama bir düşündüm neden tek ben diyorum eşim kalksın versin ya vermemek için bir sebebi yok çekiniyor utanıyor ama yapacak bir şey yok yani ben gidiyorsam o da gidecek yani o gittik gittikten sonra devam edeceğim tedavi eğer gitmezsen ben de gitmeyeceğim sen de de ki ilk başta sen neden bu kadar gittin ya ben amh değerimi düşük olduğu için zaman kaybederim sorun bende diye panikledim sorun bende değil ama gördüm ki ama değerimle ilgili bir sıkıntım yok zaman kaybedecek bir durum yok
Ya canım ben böyle düşünüyorum o yüzden bu ay kullandığımken baktım ki yumurtam 22 milim olmuş şimdi rahim filmi çekildikten sonra iki ay daha beklerim o zamana kadar da eşim bir tek eşimin spermi kaldı sonra diyorum ki tekrardan bir hormonu veririm çünkü altı ay olmuş olacak hormon vermiyor ve 6.07 ay olmuş olacak tekrardan bir hormon veririm çok da zaman kaybetmek istemiyorum çünkü hani hormonların değişir kötüye gider bir şey olur diye daha sonra eşimle birlikte bir olarak hastaneye gideriz bu super testimiz alın bu rahim filmi bu da hormonlar ne var bizde en azından bunu hak ederiz Yani şu an hiçbir şey yapamıyorum deriz ama ya bir savunmamız olur ben gidiyom gidiyom bakıyor bakıyor bakıyor bakıyor yok eşim eşim yapıyor hani bebeği sonuçtaEvet haklısın tüp kapalıysa zaten ne aşılama ne çatlatma işnesi hiçbir şey fayda etmez. Eşinin spermini yıkıyorlar aşılamada en uygunlarını bırakıyorşar ve onu entegre ediyorlar sana ama tüp kapalıysa bu işlem yine ile yaramayacaktır tabiki. Benim doktorum aslında çok başarılı bir doktor bu işlerde ama neden bilmiyorum hsg yi 3 ay sonunda istiyorum ben dedi, değerler normal çıktığında. O yüzden 3 ay böyle deneyeceğiz dedi
3 gün gecikmede sabah yapmana da gerek yok artık. Varsa silik de olsa çıkacaktır. Oruç olduğun için sıvı da almıyorsun ya , 2-3 saat birikmiş idrarınla yapabilirsin testiBen bugün test alıcm 3 gün gecikme var akşama yapsam çıkar mı orucum yada sabaha mı yapsam hala olmazsam nasıl beklerım artık bilemiyorum
İ’m ilk başta hani ben gidiyordum bir şey yok götürüyor beni falan filan işte sen de bir şey yok falan filan de çünkü onun kendine geleceğini biliyor ya sonra eşime söyledim artık dedim sıra sende hani doktor bana baktı hani büyük bir sorun olsa atıyorum hormonu falan yüksek olsa süt hormonu var ya hap kullanayım tiroitimde sıkıntı olsa hap kullanayım veya polislik dese doktor bana hani ben de polislik cover var diyip ki böyle varken de eşinde bir şey olabilir Eşime geldi sıra dedim doktor dedim sana da bakmaBenim doktor devlette değil özel olarak gidiyorum o yüzden bilmiyorum ne kadar hakkımız var o konulara hakim değilim. Eşimden aslında ilk ayımda istedi bu ay ama eşim gidemedi hasta olmuştu, o iyileşene kadar da benim yumurtalarım büyümüş oldu, doktor da artık ilişki vereceğim size şimdi gitmesin reg olursan eğer o dönemde gitsin dedi, sperm istedi aslında eşimden tedaviye başlar başlamaz. Gitmemek bizimle ilgili gelişti. Ama benim eşim de hiç istekli değil çekiniyor bu testten , nasıl olacak öyle gel deyince gelen birşey değil ki diyor ve çok da haklı tabi. Ama bu ay deneyecek bakalım regl olduğum dönemde gidecek inşallah
14. Gün ise aslında en güzeli kan testi vermen. Bana öyle söyledi doktor, 14. Gün kan ver ded
14. Gün ise aslında en güzeli kan testi vermen. Bana öyle söyledi doktor, 14. Gün kan ver dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?