Valla benim afedersin hemen küçük tuvaletim geliyorÜzerine uyusaydın. Adet gününe daha varsa kasık ağrısı olusmussa demekki çatlama olmuş demektir. İnşallah güzel haberlerini alırız
Ağrım çok şiddetli olmadı ama kist olan sağ tarafım ara ara ağrı girdi. İlaç kullanmadım. Tekrar kontrole gittiğimde küçülmeye başlamıştı zaten. Letresan yaptı işte 2 yumurtam büyüdü 1 tane de kistlesti. Yinede iğneyi yaptı doktorum ama tutmadı. İlk kez yaşadım bende öyle birşey ama ilaçtan dolayı beklediğimiz birşey yapabiliyor dedi doktorumAğrın çok oldu mu birde olduysa ilaç kullandın mı acaba
kadın doğumamı gitsem acaba ? Omu bakmalı doktorum çok uzakta çünküSeni yanlış yönlendirmek istemem belki yerleşme kanamasidir sen görün bence ama korkma iyiye yor
Kadın doğum uzmanı görmelikadın doğumamı gitsem acaba ? Omu bakmalı doktorum çok uzakta çünkü
Kadın doğum uzmanı görmeli
Hemen randevu al git randevude yoksa sabah erken git durumunu at güzel haberlerine inşallah korkma amma gitVallahi aklım durdu. Bugunle birlikte 3. Gün olacak sildikçe geliyor sadece… yarına randevu alayım olmadı. Tabi varsateşekkür ederim sizede
Bende senin gibiyim kendini zorla rahim ile mesane yakın ondan dolayı iliski öncesi lavaboya git ilişkiden sonra sirtinin altına yastık al ayaklarını dik yukarıya 30 dk bekle bekleye bilirsen 1 saat bekle eşin yardım etsin kalkmadan üzerine biseyler giyin sağına yada soluna don bacaklarını kırarak uyu yada telefonla ugraski düşünme. Çünkü biz kadınlar erkeklerden farklı olarak düşünsek bile lavaboya çıkma ihtiyacı duyuyoruz.Valla benim afedersin hemen küçük tuvaletim geliyorpek sanmam ya 1 yıldır yok öylesine deniyoruz işte
Ay ben de öyleyim ya bugün sürekli gözlerim doldu her şeye zaten duygusalım iyice ağlak oldumCanım bende de kasık ağrısı var hafif hafif yokluyor hala. Birse göğüs ucuma değince hassasiyet var ama o her reglimden 1 hafta önce başlar zaten. Ama garip bir duygusallık var üstümde, dizilerdeki saçma sapan sahnelere gözlerim doluyor, bu iğnede hcg hormonu var ya o yapıyor muhtemelen
HahahahÇok hareketli aktivitelerden kaçın belki şuan yerleşme asamasindasin (diyip benim akşama pazara gidip 30 kilo malzeme taşımaya ne demeli) saka maka kendini çok zorlama az sabır 4 5 gün kaldı
Bugün birde karnım inanılmaz şiş. Alt karnımda koca bir balon var gibiyim. Sizde de oldu mu?Ay ben de öyleyim ya bugün sürekli gözlerim doldu her şeye zaten duygusalım iyice ağlak oldum
Bugün birde karnım inanılmaz şiş. Alt karnımda koca bir balon var gibiyim. Sizde de oldu mu?Çok hareketli aktivitelerden kaçın belki şuan yerleşme asamasindasin (diyip benim akşama pazara gidip 30 kilo malzeme taşımaya ne demeli) saka maka kendini çok zorlama az sabır 4 5 gün kaldı
Davul gibi değil ama sis gaz var gibi sis rahim kismim batar gibi ağrıyor goguslerimde tık yok mübarek önceden olsa dokunamazdim. Akıntı yok gibi bisey bir damla var yada yok yarın adet günüm çok korkuyorum olurum die hassasiyet geldi çünkü karnıma dokununca böyle insanın tüyleri diken diken olur ya garip bi his olur kısacası inşallah hamileyizdir degilsekte üzülmüyorum çünkü ilk denemede hamile kalanların oranı aşırı düşük yani normal bir durum ya aslında hamile kalanlar ayrilmasalardi konuşmadan onlara çok şey sorardıkBugün birde karnım inanılmaz şiş. Alt karnımda koca bir balon var gibiyim. Sizde de oldu mu?
Akıntım çok az, meme uçlarım hassas ve karnım davul gibi oldu. Sende de şişmişmiydi 9-10 günlerde
2 gün gecikme var benımCanım sende durum ne bugün?
Ayyyy bu yaşadıkların inşallah hamileliktendir , adetten değildir. Evet ilk denememiz olmazsa vende çok üzülmeyeceğim, henüz çok yeni başladıkDavul gibi değil ama sis gaz var gibi sis rahim kismim batar gibi ağrıyor goguslerimde tık yok mübarek önceden olsa dokunamazdim. Akıntı yok gibi bisey bir damla var yada yok yarın adet günüm çok korkuyorum olurum die hassasiyet geldi çünkü karnıma dokununca böyle insanın tüyleri diken diken olur ya garip bi his olur kısacası inşallah hamileyizdir degilsekte üzülmüyorum çünkü ilk denemede hamile kalanların oranı aşırı düşük yani normal bir durum ya aslında hamile kalanlar ayrilmasalardi konuşmadan onlara çok şey sorardık
Benim bugün 9. Gün, erken gebelikle takip ediyorum. Bugün artık çok silik çizgi kaldı, bakalım ne zaman silinecek. Ve umarım yine yükselir tabiKızlar bu arada test ile takip edenler 13 günde hıc cızgı görmeyebilirsiniz benim ilk gebeliğimde 14. Günde test yaptım normal kaset negatif diye kenara koymuşum çok çok silik bi bi çizgi ile hamile olduğumu öğrenmiştim
Yok canm çünkü iğne 4 gün etkileme payı var pazartesi olmazsam gidicemAyyyy bu yaşadıkların inşallah hamileliktendir , adetten değildir. Evet ilk denememiz olmazsa vende çok üzülmeyeceğim, henüz çok yeni başladıkyarın kan vermeye gidecek misin canım peki?
Kötü birşey yoktur ya ama yerleşme kanaması gibi değil anlattığın bence. Benim kist olayı gibi aynı bana da doktor birşey vermemişti muayene etti gönderdi öyle birşeyse bile korkulacak bi durum değil yani merak etmeVallahi aklım durdu. Bugunle birlikte 3. Gün olacak sildikçe geliyor sadece… yarına randevu alayım olmadı. Tabi varsateşekkür ederim sizede
Doğru diyosun vallahi dediklerini daha önce de yaptım da tık yokBende senin gibiyim kendini zorla rahim ile mesane yakın ondan dolayı iliski öncesi lavaboya git ilişkiden sonra sirtinin altına yastık al ayaklarını dik yukarıya 30 dk bekle bekleye bilirsen 1 saat bekle eşin yardım etsin kalkmadan üzerine biseyler giyin sağına yada soluna don bacaklarını kırarak uyu yada telefonla ugraski düşünme. Çünkü biz kadınlar erkeklerden farklı olarak düşünsek bile lavaboya çıkma ihtiyacı duduyuyoruz.
Bende regl olacak gibi hissediyorum ara ara. Karnım kocaman, çok arda regl okacak gibi ağrı giriyor ve göğüslerim hassaslaştı baya. Aslında regl günüm mart 12-13 gibi olması lazım, umarım erken regl belirtileri değildir bunlar. Daha 9 gün oldu iğne olalı.Yok canm çünkü iğne 4 gün etkileme payı var pazartesi olmazsam gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?