Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Üzerine uyusaydın. Adet gününe daha varsa kasık ağrısı olusmussa demekki çatlama olmuş demektir. İnşallah güzel haberlerini alırız
Valla benim afedersin hemen küçük tuvaletim geliyor pek sanmam ya 1 yıldır yok öylesine deniyoruz işte

Ağrın çok oldu mu birde olduysa ilaç kullandın mı acaba
Ağrım çok şiddetli olmadı ama kist olan sağ tarafım ara ara ağrı girdi. İlaç kullanmadım. Tekrar kontrole gittiğimde küçülmeye başlamıştı zaten. Letresan yaptı işte 2 yumurtam büyüdü 1 tane de kistlesti. Yinede iğneyi yaptı doktorum ama tutmadı. İlk kez yaşadım bende öyle birşey ama ilaçtan dolayı beklediğimiz birşey yapabiliyor dedi doktorum

Vallahi aklım durdu. Bugunle birlikte 3. Gün olacak sildikçe geliyor sadece… yarına randevu alayım olmadı. Tabi varsa teşekkür ederim sizede
Hemen randevu al git randevude yoksa sabah erken git durumunu at güzel haberlerine inşallah korkma amma git

Valla benim afedersin hemen küçük tuvaletim geliyor pek sanmam ya 1 yıldır yok öylesine deniyoruz işte
Bende senin gibiyim kendini zorla rahim ile mesane yakın ondan dolayı iliski öncesi lavaboya git ilişkiden sonra sirtinin altına yastık al ayaklarını dik yukarıya 30 dk bekle bekleye bilirsen 1 saat bekle eşin yardım etsin kalkmadan üzerine biseyler giyin sağına yada soluna don bacaklarını kırarak uyu yada telefonla ugraski düşünme. Çünkü biz kadınlar erkeklerden farklı olarak düşünsek bile lavaboya çıkma ihtiyacı duyuyoruz.

Ay ben de öyleyim ya bugün sürekli gözlerim doldu her şeye zaten duygusalım iyice ağlak oldum

Çok hareketli aktivitelerden kaçın belki şuan yerleşme asamasindasin (diyip benim akşama pazara gidip 30 kilo malzeme taşımaya ne demeli ) saka maka kendini çok zorlama az sabır 4 5 gün kaldı
Hahahah yok canım yaa ben o kadar stres yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Millet tarlada harıl harık çalışırken 6 kere hamile kalıyor, olacağı varsa olur zaten

Çok hareketli aktivitelerden kaçın belki şuan yerleşme asamasindasin (diyip benim akşama pazara gidip 30 kilo malzeme taşımaya ne demeli ) saka maka kendini çok zorlama az sabır 4 5 gün kaldı
Bugün birde karnım inanılmaz şiş. Alt karnımda koca bir balon var gibiyim. Sizde de oldu mu?
Akıntım çok az, meme uçlarım hassas ve karnım davul gibi oldu. Sende de şişmişmiydi 9-10 günlerde

Bugün birde karnım inanılmaz şiş. Alt karnımda koca bir balon var gibiyim. Sizde de oldu mu?
Akıntım çok az, meme uçlarım hassas ve karnım davul gibi oldu. Sende de şişmişmiydi 9-10 günlerde
Davul gibi değil ama sis gaz var gibi sis rahim kismim batar gibi ağrıyor goguslerimde tık yok mübarek önceden olsa dokunamazdim. Akıntı yok gibi bisey bir damla var yada yok yarın adet günüm çok korkuyorum olurum die hassasiyet geldi çünkü karnıma dokununca böyle insanın tüyleri diken diken olur ya garip bi his olur kısacası inşallah hamileyizdir degilsekte üzülmüyorum çünkü ilk denemede hamile kalanların oranı aşırı düşük yani normal bir durum ya aslında hamile kalanlar ayrilmasalardi konuşmadan onlara çok şey sorardık

Kızlar bu arada test ile takip edenler 13 günde hıc cızgı görmeyebilirsiniz benim ilk gebeliğimde 14. Günde test yaptım normal kaset negatif diye kenara koymuşum çok çok silik bi bi çizgi ile hamile olduğumu öğrenmiştim

Ayyyy bu yaşadıkların inşallah hamileliktendir , adetten değildir. Evet ilk denememiz olmazsa vende çok üzülmeyeceğim, henüz çok yeni başladık yarın kan vermeye gidecek misin canım peki?

Benim bugün 9. Gün, erken gebelikle takip ediyorum. Bugün artık çok silik çizgi kaldı, bakalım ne zaman silinecek. Ve umarım yine yükselir tabi

Ayyyy bu yaşadıkların inşallah hamileliktendir , adetten değildir. Evet ilk denememiz olmazsa vende çok üzülmeyeceğim, henüz çok yeni başladık yarın kan vermeye gidecek misin canım peki?
Yok canm çünkü iğne 4 gün etkileme payı var pazartesi olmazsam gidicem

Vallahi aklım durdu. Bugunle birlikte 3. Gün olacak sildikçe geliyor sadece… yarına randevu alayım olmadı. Tabi varsa teşekkür ederim sizede
Kötü birşey yoktur ya ama yerleşme kanaması gibi değil anlattığın bence. Benim kist olayı gibi aynı bana da doktor birşey vermemişti muayene etti gönderdi öyle birşeyse bile korkulacak bi durum değil yani merak etme

Doğru diyosun vallahi dediklerini daha önce de yaptım da tık yok olacağı varsa olur artık nasip

Yok canm çünkü iğne 4 gün etkileme payı var pazartesi olmazsam gidicem
Bende regl olacak gibi hissediyorum ara ara. Karnım kocaman, çok arda regl okacak gibi ağrı giriyor ve göğüslerim hassaslaştı baya. Aslında regl günüm mart 12-13 gibi olması lazım, umarım erken regl belirtileri değildir bunlar. Daha 9 gün oldu iğne olalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…