Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Burada tüp bebek merkezi de yok maalesef. Tedavi gerektiğinde buradan istanbula gönderiyorlar sizi. İşyerini bırakıp şehir dışına çıkabilme durumumuz da yok eşime de hak veriyorum, devlette nasıl olacak hiç bilmiyorum. Bence veremeyebilir, nasıl yapıcaz bilmiyorum

Sen hangi sehirdesin etrafında buyuksehirler yok mu

Çanakkale canım. En yakın bursa, istanbul onlarda 3-4 saat mesafe. Burada 1 özel hastane vardı o da kapatıldı geçen ay
Canm sende tam bi uçtasin yani istanbula hafta sonu kaçamak olarak düşünüp gideceksiniz sen işin başında dur esin gitsin yada jkiniz beraber gidin evden biri dursun hafta sonuda açıktır gitmeden önce ayarlayın eşine söyle sen bir kez vereceksin. Eğer problem ondaysa sen kendini parcalasanda olmaz en azından erken çözüme kavuşur

Çanakkale canım. En yakın bursa, istanbul onlarda 3-4 saat mesafe. Burada 1 özel hastane vardı o da kapatıldı geçen ay
Senin için araştırdım aradım acmadilar. Güven tip laboratuvar varmış orda yapilar sperm testini bak sana gönderdim sayfalarında var

Bakalım devlet hastanesini bir denesin baktık olmuyor bir tol bulmaya çalışacağız mecbur. Belki de eşimşe alakalıdor durum, boşuna bu kadar hırmon almış olmak bende istemiyorum

Senin için araştırdım aradım acmadilar. Güven tip laboratuvar varmış orda yapilar sperm testini bak sana gönderdim sayfalarında var
Yaaa çok tatlısın teşekkür ederimmm yolladığın foto baya bulanık göremiyorum. Çanakkale miymiş burası?

Bulanık çıkıyor internet araması yaparsan çıkar canm. Tabi öncelik devlet olsa daha iyi olur orda daha detaylı bakıyorlar

Canm bak Balikesir daha yakın size ordada var. Artık esinle konuşursun nasıl uygun olursa ama erkekler bu süreçte bizden narinler aklında bulunsun

Benimde ilk 2 gün çok kötü gectı kanama bugün 3 gün bi nebze iyi benimde 3 ayım olacak daha nekadar kullandırır bilmiyorum aşılama dermi onuda bilmiyorum yaptıramayız önü sanırım

Yaaaa çok tatlı allahim sana bağışlasın çok çok dikkatli ol ağır tepsi bile kaldırma 3 ay kendine bebekler gibi bak çünkü karnında bi bebek var doğal olarak sende bir bebeksin çok sevindim en azından bu sayfadan biri mutlu ayrildi çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…