Burada tüp bebek merkezi de yok maalesef. Tedavi gerektiğinde buradan istanbula gönderiyorlar sizi. İşyerini bırakıp şehir dışına çıkabilme durumumuz da yokCanm biz devlete gittik üroloji şansa o gün hastanenin sistemi gitii eşim doktorla konuşmuş doktorda biz sana perhiz vericez seni bir bölüme yonlendiricez artık orda ne zaman sıra gelirse o zaman perhiz uygulayıp gideceksin demişti ama biz buyuksehirdeyiz kalabalıktan dolayı böyle dedi belkide eşimde söylenmeye başladı bende hemen ona özel laboratuvar vardı ondan sıra aldım gitti yaptı yani olanakların kısıtlı olmasida insanı zorluyor seni çok iyi anlıyorum yapmam demesin die aklım çıktı tup bebek merkezi ile bi görüş belki orda parasi karşılığında yaparlar
Sen hangi sehirdesin etrafında buyuksehirler yok muBurada tüp bebek merkezi de yok maalesef. Tedavi gerektiğinde buradan istanbula gönderiyorlar sizi. İşyerini bırakıp şehir dışına çıkabilme durumumuz da yokeşime de hak veriyorum, devlette nasıl olacak hiç bilmiyorum. Bence veremeyebilir, nasıl yapıcaz bilmiyorum
Çanakkale canım. En yakın bursa, istanbul onlarda 3-4 saat mesafe. Burada 1 özel hastane vardı o da kapatıldı geçen aySen hangi sehirdesin etrafında buyuksehirler yok mu
Canm sende tam bi uçtasin yani istanbula hafta sonu kaçamak olarak düşünüp gideceksiniz sen işin başında dur esin gitsin yada jkiniz beraber gidin evden biri dursun hafta sonuda açıktır gitmeden önce ayarlayın eşine söyle sen bir kez vereceksin. Eğer problem ondaysa sen kendini parcalasanda olmaz en azından erken çözüme kavuşurÇanakkale canım. En yakın bursa, istanbul onlarda 3-4 saat mesafe. Burada 1 özel hastane vardı o da kapatıldı geçen ay
Çanakkale canım. En yakın bursa, istanbul onlarda 3-4 saat mesafe. Burada 1 özel hastane vardı o da kapatıldı geçen ay
Senin için araştırdım aradım acmadilar. Güven tip laboratuvar varmış orda yapilar sperm testini bak sana gönderdim sayfalarında varÇanakkale canım. En yakın bursa, istanbul onlarda 3-4 saat mesafe. Burada 1 özel hastane vardı o da kapatıldı geçen ay
Bakalım devlet hastanesini bir denesin baktık olmuyor bir tol bulmaya çalışacağız mecbur. Belki de eşimşe alakalıdor durum, boşuna bu kadar hırmon almış olmak bende istemiyorumCanm sende tam bi uçtasin yani istanbula hafta sonu kaçamak olarak düşünüp gideceksiniz sen işin başında dur esin gitsin yada jkiniz beraber gidin evden biri dursun hafta sonuda açıktır gitmeden önce ayarlayın eşine söyle sen bir kez vereceksin. Eğer problem ondaysa sen kendini parcalasanda olmaz en azından erken çözüme kavuşur
Yaaa çok tatlısın teşekkür ederimmmSenin için araştırdım aradım acmadilar. Güven tip laboratuvar varmış orda yapilar sperm testini bak sana gönderdim sayfalarında var
Ne demek canm benimYaaa çok tatlısın teşekkür ederimmmyolladığın foto baya bulanık göremiyorum. Çanakkale miymiş burası?
Tekrar teşekkür ediyorumNe demek canm benimHem bursada hemde canakkalede şubeleri varmış dur tekrar atim
Benimde ilk 2 gün çok kötü gectı kanama bugün 3 gün bi nebze iyi benimde 3 ayım olacak daha nekadar kullandırır bilmiyorum aşılama dermi onuda bilmiyorum yaptıramayız önü sanırımCanm benim 1 tane yumurtam 18 mm olmuştu. Benim adet gunumu uzatmadı ama çok kanama oldum. Bilmiyorum oruç bi geçsin vücudum dinlensin önümüzdeki ay doktorumu değiştiricem zaten yeni doktorla sifirdan bi baslangic yapmak istiyorum . Soğan körüne başlıca aktivide kullanicam
Senin yaşın kaç canmBenimde ilk 2 gün çok kötü gectı kanama bugün 3 gün bi nebze iyi benimde 3 ayım olacak daha nekadar kullandırır bilmiyorum aşılama dermi onuda bilmiyorum yaptıramayız önü sanırım
Yaaaa çok tatlıKızlar burada beklemiştim o süreci 14şubatta iğne olmuştum şükür rabbime keseyi gördük bugün darısı tüm isteyenlere inşallah bu sayfada tüm bekleyenlerin kucağını boş bırakma ALLAHIM Eki Görüntüle 3556603
Bu arada kocamn bir masallahKızlar burada beklemiştim o süreci 14şubatta iğne olmuştum şükür rabbime keseyi gördük bugün darısı tüm isteyenlere inşallah bu sayfada tüm bekleyenlerin kucağını boş bırakma ALLAHIM Eki Görüntüle 3556603
Yaaaa çok mutlu oldum maşallahhh bebişeeKızlar burada beklemiştim o süreci 14şubatta iğne olmuştum şükür rabbime keseyi gördük bugün darısı tüm isteyenlere inşallah bu sayfada tüm bekleyenlerin kucağını boş bırakma ALLAHIM Eki Görüntüle 3556603
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?