• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Bende regl olacak gibi hissediyorum ara ara. Karnım kocaman, çok arda regl okacak gibi ağrı giriyor ve göğüslerim hassaslaştı baya. Aslında regl günüm mart 12-13 gibi olması lazım, umarım erken regl belirtileri değildir bunlar. Daha 9 gün oldu iğne olalı.
Daha 1 hafta var sana 2 3 günde iğne etkisini eklersek yani bilmiyorum ki keşke Başka belirtiler olsa ya ama üzülme dur bakalım yarında bi test yap ne çıkacak mide bulantısı falan var mı uyku hali halsizlik

Kızlar bu arada test ile takip edenler 13 günde hıc cızgı görmeyebilirsiniz benim ilk gebeliğimde 14. Günde test yaptım normal kaset negatif diye kenara koymuşum çok çok silik bi bi çizgi ile hamile olduğumu öğrenmiştim
Gerçekten mi peki kan değerini hatırlıyor musun

Daha 1 hafta var sana 2 3 günde iğne etkisini eklersek yani bilmiyorum ki keşke Başka belirtiler olsa ya ama üzülme dur bakalım yarında bi test yap ne çıkacak mide bulantısı falan var mı uyku hali halsizlik
Hayır canım hiç yok bulantı, uyku hali falan. Göğüskerim çok hassaslaştı bugün ve alt karnım çok şişti o kadar

Benim bugün 9. Gün, erken gebelikle takip ediyorum. Bugün artık çok silik çizgi kaldı, bakalım ne zaman silinecek. Ve umarım yine yükselir tabi🤗
Yükselir inşallah canım 🫶🏻

Hemen randevu al git randevude yoksa sabah erken git durumunu at güzel haberlerine inşallah korkma amma git

Akşam olunca kesiliyor.. kii çıktık yürüdümde baya bu akşam adetse sökülsün diye.. şimdi yine kesildi sabah duruma göre gidicem inşallah 🙏🏻

Kötü birşey yoktur ya ama yerleşme kanaması gibi değil anlattığın bence. Benim kist olayı gibi aynı bana da doktor birşey vermemişti muayene etti gönderdi öyle birşeyse bile korkulacak bi durum değil yani merak etme

Çatlatma iğnesi işe yaramadıda yumurtammı kist oldu diyosunuz. Çünkü normalde hep kontroldeydim kist olsa çıkardı yani. Hiç bahsetmedi doktorum. Bakalım yaa yine bekliycem normalde 12 martta adet olmam lazım çatlatma iğnesine göre bekliycem. Sonra tam bir sökülme adet olmazsam o zaman normal bir kadın doğuma gidip rutin kontrol ettircem. Bir baksın

Back