-
- Konu Sahibi Gurtbetkusu3527
Evet ama iğneden sonra 12 güne kadar tutunma süresi var belki yeni tutundu bebiş kalbini karartma iki gün sonra tekrarlarDimi ya bana da çok az geldi moralim bozuldu
Suna bir bak lütfenDimi ya bana da çok az geldi moralim bozuldu
SDimi ya bana da çok az geldi moralim bozuldu
Kan testi vermiş miydini
Evet canım vermiştim benim adetim 26 Kasım midem ağrıyor diye ben hastaneye gittim Perşembe günü 36 çıktı değerim doktor dün için tekrardan kontrol etmemi istedi 78 çıktı rahim duvarında güzel kalınlaşmıştı çarşamba günü tekrardan kontrol kani istediler benim de adetten önce erken olduKan testi vermiş miydiniz
18 di ama regl oldumBende 6 ay sadece letu kulandim doktor asilama dedi bu ay adilam icin gittim ilk adet olduktan sonra 18 23 cikti yumurtalar igne yapma dedi letu kulan catlatma yapicam dedi bekliyorum sizin yumurtlarainiz kacti aceba
Evet gördüm benim sadece iki gün artışı çok az oldu ondan dolayı sağlıksız olma ihtimali yüksek. Yarın tekrar vereceğim kanSuna bir bak lütfen
Çok güzel çıkmış sonuçların çok sevindim. Sağlıkla huzurla gelsin bebişinS
Evet canım vermiştim benim adetim 26 Kasım midem ağrıyor diye ben hastaneye gittim Perşembe günü 36 çıktı değerim doktor dün için tekrardan kontrol etmemi istedi 78 çıktı rahim duvarında güzel kalınlaşmıştı çarşamba günü tekrardan kontrol kani istediler benim de adetten önce erken oldu
Sende lütfen stres yapma bu arada hangi şehirlerdeyiz kızlarÇok güzel çıkmış sonuçların çok sevindim. Sağlıkla huzurla gelsin bebişinbol bol dinlen kendine çok dikkat et lütfen
Bir daha ki aya inşaallah ben bu ay salmıştım ve yumurtlamadan bir gün önce beraber olduk düşün rabbim veriyorsa veriyor zamanı var demekki ben 6 ay uğraştım18 di ama regl oldum
İstanbuldayım sizSende lütfen stres yapma bu arada hangi şehirlerdeyiz kızlar
Bende neresindesinizİstanbuldayım siz
Ataşehir deyim sizBende neresindesiniz
Bende basın ekspres deyim Avrupa yakasındaAtaşehir deyim siz
Yaa ne güzelBende basın ekspres deyim Avrupa yakasında
Evet kahveye gelinYaa ne güzel
Bende beklerimmEvet kahveye gelin
Ne güzel olur bir gün buluşacak olsak İstanbuldakilerBende beklerimm