ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR KASIM 2024

Hayırlısı ile bana doktorum 4 ay içinde olacak dedi 4. Ay oldu
Ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rahim filmi çekildiğiniz ay denemiş miydiniz doktorum bana bu ay da letu kullan dedi çünkü daha iyi olur dedi ama burada korunun ilk ay diyen doktorları da okudum kafam karıştı

12sinde iğneyi yaptık, 28inde test yapacağım diye konuşmuştuk doktorumla ama dayanamadım bugün test yaptım evde, maalesef negatif çıktı. Çok fazla belirti hissetmiştim son bir haftadır. Perşembe günü yeniden deneyeceğim, sizce pozitife dönebilir mi?

İğneden 14 gün sonra test yapın diyorlar genelde sizin de 14 gün olmuş aslında ama tabi regl olana kadar hep bi ihtimal var bence

Benim ki erken döllenme adetim bugün idi normalde

Merhaba bende 1 buçuk yıldır bebek deniyorum fakat olmadı 22 kasımda iğnemi yaptım ilk zamanlar kasık ağrım çok oldu fakat Şuan göğüslerimin şişkinliği dışında çok da bişey yok sabırsızlıkla 14. Günümü bekliyorum rabbim bebek bekleyen herkesin kucağını boş bırakmasın

Benim 6.7 kasımda baya ağrım oldu karnim sisti kramp oldu göğüslerim hassaslsti suan 6.gün kendine geldi vücudum 14. Gün test vrricm ve pozitif bkliyrom ve hepimiz pozitif görcez ınsalhh
Merabalar test verdiniz mi acaba ? Benim
Merabalar tahlil sonucunuz ne çıktı acaba ? Bende 21 Kasım'da iğne oldum . inşaAllah güzel haberler alırız hepimiz ... Bende 15 aydır evliyim dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm kapandı açılmadı malesef...şimdi de pcos var .. 1 yıldır uğraşıyoruz sürekli bakalım hayırlısı

Merhaba bende bugün çatlatma iğnesi oldum doktorum 2 gün arayla ilişki dedi fakat iğneyi vurulduktan kaç saat sonra ve ya kaç gün sonra ilişki olacağını sormadım bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…