- 28 Mayıs 2024
- 36
- 2
- 23
-
- Konu Sahibi Gurtbetkusu3527
hayırlısı bakalım bizde bekliyoruzSelam, ben de 12 Kasım'da iğne oldum. 28inde test yapmamı söyledi doktorum. Heyecanla bekliyorum.
Siz vermiş miydiniz testhayırlısı bakalım bizde bekliyoruz
2 3 defa daha kullandırır bir sorun oluşmazsa benim 4.cü iğnemkızlar çatlatma iğnesi kaç kere kullanılır bilgisi olan var mı mesela 6-7 defa kullanılır mı. Doktorunu bir şey dedi mi. Benim bu iki seferdir negatif sonuçlandı
Ya bende test verdim de perşembe günü sonucum 7.07 çıkmıştı şimdi yine verdim bekliyorum düşük mü gelir sizce2 3 defa daha kullandırır bir sorun oluşmazsa benim 4.cü iğnem
Yaa çok üzüldüm diğer ay tekrar denersinizBen sabah test vermistim 0 cikti arkadaslar ben de elendimmm
Hiç üzmeyin kendinizi inşallah olur vaktinde olcakBu arada yaşım 35 e dayandı
Hayirlisi nasip gerçektenYaa çok üzüldüm diğer ay tekrar denersiniz
Kaçıncı denemenizdi acebaHayirlisi nasip gerçekten
bu ilkti ilk defa igne oldum. Henuz baska birsey yapmadik. Ama bu ay rahim filmi cektiricem insalahHayirlisi nasip gerçekten
Doktoruna soyle bence yukselmis sonuctaBenim sonucum çıktı 10.67 gebelik olabilir mi
Evet ama çok az değil mi doktorum yok şuan başka doktorla da görüşemedim. 2 gün arayla yaptım iğneyi çok azDoktoruna soyle bence yukselmis sonucta
Bende geçen cumartesi çatlatma iğnesi vurundum dünde tiroit için kan verdim betayada bakılmasını istedim 19 çıktı igneninmi etkisi yoksa gerçekten gebelikmiBenim sonucum çıktı 10.67 gebelik olabilir mi
Kaçıncı gününüzde aceba çıktı bu sonuçBende geçen cumartesi çatlatma iğnesi vurundum dünde tiroit için kan verdim betayada bakılmasını istedim 19 çıktı igneninmi etkisi yoksa gerçekten gebelikmi
İnşallah vardır normalde iki günde bir iki katına çıkması lazmBenim sonucum çıktı 10.67 gebelik olabilir mi
Dimi ya bana da çok az geldi moralim bozulduİnşallah vardır normalde iki günde bir iki katına çıkması lazm
Moralini bozma adet oldunmu yada günü falan geciyormuDimi ya bana da çok az geldi moralim bozuldu