ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR KASIM 2024

Offf hapı kulaniyorum ama napicam bilmiyorum 2 yıldır istiyorum ama yok rabbim istiyen herkese nasip etsin gercekten çok zorpaniyorum artik
Anlıyorum seni çok zor bende çok yoruldum artık bir buçuk senedir olmuyor sabretmekten dua etmekten başka çaremiz yok inşallah rabbim kısa sürede hepimize nasip etsin 🤲🏻🌹

Rahim filmi çektirdiniz mi. Eşiniz test verdi mi.
Rahim filmi çektirmedim geçen sene kimyasal gebeliğim oldu d.r hamile kalabiliyorsun ozaman dedi gerek görmedi 2 ay klomen 2 ay letu kullandım tüp bebek iğnelerine geçelim dedi ben bir kaç ay ara vercem dedim yoruldum çünkü pes etmedim ama dinlencem biraz bende çikolata kisti pcos var eşimin sonuçların da sıkıntı yok benim hormon testi de normal sizin sıkıntınız varmıydı ?

Benim de anlamadığım şu yumurta çatladıktan sonra 14.gün adet olunur diyorlar. Benim geçen ay 19. gün adetim başladı. Bu ay da iğne günü dahil 15. gündeyim. Kim bilir ne zaman adet olacağım pko var ben de. Yani çatlamaya bağlı bile adet düzenli olmuyor. Sıkıntılı sancılı bir durum.

Rahim filmi çektirmedim geçen sene kimyasal gebeliğim oldu d.r hamile kalabiliyorsun ozaman dedi gerek görmedi 2 ay klomen 2 ay letu kullandım tüp bebek iğnelerine geçelim dedi ben bir kaç ay ara vercem dedim yoruldum çünkü pes etmedim ama dinlencem biraz bende çikolata kisti pcos var eşimin sonuçların da sıkıntı yok benim hormon testi de normal sizin sıkıntınız varmıydı ?
Ben 7 sene önce klomen femara kullandım 4-5 defa birinde tuttu şükür. İki ay önce tekrar başladım iki aydır iğne ilaç olumsuz. Aslında acele etmem de yaş 35 oldu. Yaşım biraz daha küçük olsa bu kadar skmam heralde kendimi. Pko var ilaösız 2 ayda bir anca adet oluyom

Benim de anlamadığım şu yumurta çatladıktan sonra 14.gün adet olunur diyorlar. Benim geçen ay 19. gün adetim başladı. Bu ay da iğne günü dahil 15. gündeyim. Kim bilir ne zaman adet olacağım pko var ben de. Yani çatlamaya bağlı bile adet düzenli olmuyor. Sıkıntılı sancılı bir durum.
Pcos olduğunuz için yumurta bazen geç de çatlayabiliyor buyuzden geç adet oluyorsunuz veya kist de oluşuyor kist olduğu zaman yumurta çatlamıyor geç adet oluyorsunuz kisti adet oluyorsunuz aynı durum bende de var bende pcos hastasıyım. Geçen ay letu kullanmama rağmen geç regl oldum 3 gun gecikti geç çatlamış demekki yumurtam

Ben 7 sene önce klomen femara kullandım 4-5 defa birinde tuttu şükür. İki ay önce tekrar başladım iki aydır iğne ilaç olumsuz. Aslında acele etmem de yaş 35 oldu. Yaşım biraz daha küçük olsa bu kadar skmam heralde kendimi. Pko var ilaösız 2 ayda bir anca adet oluyom
Pcos engel değil ama geciktiriyor işte ilk çocuğunuz mu olcak.

Merhabalar herkese, ilk defa bu letu ve ovitrelle ile denedik. Umarım güzel olur hepimizin sonucu :dua:

14 kasım ovitrelle uyguladım, 16 kasım çatlama ağrım oldu çok fena. Günleri değerlendirdik.
Bat tarihim 29 kasım.

20 kasım gününden beri göğüslerim de şişlik ve ağrı var. Regl döneminde de olurdu, ama baya erken oldu. İğne etkisi mi yoksa gebelik mi bilemiyorum.

hepimiz için güzellik olsun:KK200:

Bugün tekrar verdim değerim düşmüş 6 ya. Yani kimyasal sağlık olsun diyelim

Back