- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Gurtbetkusu3527
sizin kaçıncı gün poztif olduBir ayağımda Elazığ'da benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin kaçıncı gün poztif olduBir ayağımda Elazığ'da benim
Ben 13.gun mide ağrısı ile gittim acile o gün beta 36 çıktı iki gün sonra 78 oldu adetim 26 Kasım erken öğrendim bensizin kaçıncı gün poztif oldu
hiç test yaptınızmıBen 13.gun mide ağrısı ile gittim acile o gün beta 36 çıktı iki gün sonra 78 oldu adetim 26 Kasım erken öğrendim ben
Yaptım tabi kihiç test yaptınızmı
Offf hapı kulaniyorum ama napicam bilmiyorum 2 yıldır istiyorum ama yok rabbim istiyen herkese nasip etsin gercekten çok zorpaniyorum artik18 di ama regl oldum
Anlıyorum seni çok zor bende çok yoruldum artık bir buçuk senedir olmuyor sabretmekten dua etmekten başka çaremiz yok inşallah rabbim kısa sürede hepimize nasip etsinOfff hapı kulaniyorum ama napicam bilmiyorum 2 yıldır istiyorum ama yok rabbim istiyen herkese nasip etsin gercekten çok zorpaniyorum artik
Rahim filmi çektirdiniz mi. Eşiniz test verdi mi.Offf hapı kulaniyorum ama napicam bilmiyorum 2 yıldır istiyorum ama yok rabbim istiyen herkese nasip etsin gercekten çok zorpaniyorum artik
Rahim filmi çektirmedim geçen sene kimyasal gebeliğim oldu d.r hamile kalabiliyorsun ozaman dedi gerek görmedi 2 ay klomen 2 ay letu kullandım tüp bebek iğnelerine geçelim dedi ben bir kaç ay ara vercem dedim yoruldum çünkü pes etmedim ama dinlencem biraz bende çikolata kisti pcos var eşimin sonuçların da sıkıntı yok benim hormon testi de normal sizin sıkıntınız varmıydı ?Rahim filmi çektirdiniz mi. Eşiniz test verdi mi.
Ben 7 sene önce klomen femara kullandım 4-5 defa birinde tuttu şükür. İki ay önce tekrar başladım iki aydır iğne ilaç olumsuz. Aslında acele etmem de yaş 35 oldu. Yaşım biraz daha küçük olsa bu kadar skmam heralde kendimi. Pko var ilaösız 2 ayda bir anca adet oluyomRahim filmi çektirmedim geçen sene kimyasal gebeliğim oldu d.r hamile kalabiliyorsun ozaman dedi gerek görmedi 2 ay klomen 2 ay letu kullandım tüp bebek iğnelerine geçelim dedi ben bir kaç ay ara vercem dedim yoruldum çünkü pes etmedim ama dinlencem biraz bende çikolata kisti pcos var eşimin sonuçların da sıkıntı yok benim hormon testi de normal sizin sıkıntınız varmıydı ?
Pcos olduğunuz için yumurta bazen geç de çatlayabiliyor buyuzden geç adet oluyorsunuz veya kist de oluşuyor kist olduğu zaman yumurta çatlamıyor geç adet oluyorsunuz kisti adet oluyorsunuz aynı durum bende de var bende pcos hastasıyım. Geçen ay letu kullanmama rağmen geç regl oldum 3 gun gecikti geç çatlamış demekki yumurtamBenim de anlamadığım şu yumurta çatladıktan sonra 14.gün adet olunur diyorlar. Benim geçen ay 19. gün adetim başladı. Bu ay da iğne günü dahil 15. gündeyim. Kim bilir ne zaman adet olacağım pko var ben de. Yani çatlamaya bağlı bile adet düzenli olmuyor. Sıkıntılı sancılı bir durum.
Pcos engel değil ama geciktiriyor işte ilk çocuğunuz mu olcak.Ben 7 sene önce klomen femara kullandım 4-5 defa birinde tuttu şükür. İki ay önce tekrar başladım iki aydır iğne ilaç olumsuz. Aslında acele etmem de yaş 35 oldu. Yaşım biraz daha küçük olsa bu kadar skmam heralde kendimi. Pko var ilaösız 2 ayda bir anca adet oluyom
Rahim filmine ne kadar diyorlar canım?bu ilkti ilk defa igne oldum. Henuz baska birsey yapmadik. Ama bu ay rahim filmi cektiricem insalah
hayırlısı olsun, önümüzdeki ay kolaylıkla olsun inşallahBugün tekrar verdim değerim düşmüş 6 ya. Yani kimyasal sağlık olsun diyelim
Aminhayırlısı olsun, önümüzdeki ay kolaylıkla olsun inşallah
Yaptım tabi kikaçıncı günü yaptınız negatif mi
Bu kimyasal ne oluyor böyle cok sık duyuyorum. Nasip canim benim insalah rabbim en kisa surede mutlu etsinBugün tekrar verdim değerim düşmüş 6 ya. Yani kimyasal sağlık olsun diyelim
Fiyatlar cok değişik. Herkes baska fiyat soyluyor. 25 bin diyen var. 6 bin diyen var. 14.500 diyen var. Bu kadar dengesiz bir fiyatlandirma nasıl olabilir aklim almiyo. Birazda korkuyorum bakalim nasil ilerleyecek surecRahim filmine ne kadar diyorlar canım?