- 8 Kasım 2024
- 25
- 6
- 30
-
- Konu Sahibi Gurtbetkusu3527
Slm cnm yavas yavaş hissedersin bu aralar bnde 6 kasımda vuruldum igneyi belki tiplere bakılacak kdr sorunun yoktur doktor söylerdi film çekinmenin lzm diye bnimde 6.gün oldu hersey gönlümüzce olsn hayirlsiKızlar selam, 1.5 senedir evliyim yaklasik 9 aydir cocuk istiyoruz. Başlarda hic panik değildik ama son aylarda acaba bir sıkınti ki var diye dusunmeye basladik. Kontrollerimizi olduk bir sorun cikmadi. Sadece benim rahim filmim çekilmedi tüplerim kontrol edilmedi. Doktorum yumurta takibinden sonra 19 mm olan yumurtam icin oviterelle çatlatma iğnesi yapti. 36 saat sonrada iliski onerdi. Şu an için bir yan etki hissetmiyorum. Öğlen 12.30 da olmustum igneyi. Hadi bu ay catlatma ignesi olanlar ile birlikte belirtilerimizi birlikte konuşalım. İnsalah bu ay hepimizin yüzleri gülsün :)
sende durum ne agrin oldu hissettin mi birseylerSlm cnm yavas yavaş hissedersin bu aralar bnde 6 kasımda vuruldum igneyi belki tiplere bakılacak kdr sorunun yoktur doktor söylerdi film çekinmenin lzm diye bnimde 6.gün oldu hersey gönlümüzce olsn hayirlsi
Kötü düşünme benimde agrim yok henuz sadece bazen batma hissediyorum8 kasımda yaptım bende hiç ağrım sızım yok ya çatlamado sanırım
Siz ne zaman yapmıştınız iğneyi. 8 Kasım Cuma günü yaptım bugün bi hafif ağrı geldi sonra çok sürmedi nasip artıkKötü düşünme benimde agrim yok henuz sadece bazen batma hissediyorum
Benim 6.7 kasımda baya ağrım oldu karnim sisti kramp oldu göğüslerim hassaslsti suan 6.gün kendine geldi vücudum 14. Gün test vrricm ve pozitif bkliyrom ve hepimiz pozitif görcez ınsalhhsende durum ne agrin oldu hissettin mi birseyler
Ben 6 kasımda yptm ağrım oldu baya amag her insanin ağrı eşiği farklı belki hisetmesndir gzl düşün gzl olcak bu ay pozitif olck8 kasımda yaptım bende hiç ağrım sızım yok ya çatlamado sanırım
Ben dun öglen 12.30 da yaptirdim. 28 Kasimda kan testine baktirmami istedi doktor. O sureye kadar beklicem kaset test yapmayi düşünmüyorum. Kramp yada agrim yok suan icinSiz ne zaman yapmıştınız iğneyi. 8 Kasım Cuma günü yaptım bugün bi hafif ağrı geldi sonra çok sürmedi nasip artık
Benim ilk denemem umarim hepimizinki tutar bu ayBen 6 kasımda yptm ağrım oldu baya amag her insanin ağrı eşiği farklı belki hisetmesndir gzl düşün gzl olcak bu ay pozitif olck
Ben 6 kasımda yptm ağrım oldu baya amag her insanin ağrı eşiği farklı belki hisetmesndir gzl düşün gzl olcak bu ay pozitif olck8 kasımda yaptım bende hiç ağrım sızım yok ya çatlamado sanırım
Benimde ilk cnm catlatma ignesiylr basladm başka bsy yaptırmadık dahaBenim ilk denemem umarim hepimizinki tutar bu aysizinde ilk denemeniz mi
Ya inadlah ya allahim hepimizin kucağını doldursn inlah boylr takip edelim bilgilerim sonuçlarında söyleyelimAyniyiz demek ki hadi insalah önce siz sonrada ben müjdeli haberi alirim
Ya bu catlatma ignesi vurulduk ya 36. Saati bekleyin diyor herkes doktorunda ayni seyi soyledi. Ama aklimdan bu soru hic cikmiyo yaa yumurtlama 36 saatten daha etken bir surecte olursaaYa inadlah ya allahim hepimizin kucağını doldursn inlah boylr takip edelim bilgilerim sonuçlarında söyleyelim
O önemli amag o satten sonrası ta tutabilir geçte amag o satteki birliktelik önemli bazıları 48de diyo hersey nasip ya Bi döl ıcerde canlı kalabiliyo belli binsure belki o döllemostor gzl dusunelimYa bu catlatma ignesi vurulduk ya 36. Saati bekleyin diyor herkes doktorunda ayni seyi soyledi. Ama aklimdan bu soru hic cikmiyo yaa yumurtlama 36 saatten daha etken bir surecte olursaauff delircem galibaaa
O önemli amag o satten sonrası ta tutabilir geçte amag o satteki birliktelik önemli bazıları 48de diyo hersey nasip ya Bi döl ıcerde canlı kalabiliyo belli binsure belki o döllemostor gzl dusunelim
Ben özele gidiyorm ve ilk tedaviye basladm catlatma ignesiylr pcos var ve bna iğneden önce başla ilk Bi hafta iliski önerdi ve dikkat et dedi bnde hep dikt ediyorm ve suan 6.günümİgneden sonra 36.saate kadar iliski onerilmiyor demi
En iyisi kanda çıkar. İlk çocuğuma da çatlatma iğnesi ile hamile kaldım kaset testte çıkmadı kanda çıkmıştıBen dun öglen 12.30 da yaptirdim. 28 Kasimda kan testine baktirmami istedi doktor. O sureye kadar beklicem kaset test yapmayi düşünmüyorum. Kramp yada agrim yok suan icin
İlk bebiste de mi igneden sonra hergun denemistinizEn iyisi kanda çıkar. İlk çocuğuma da çatlatma iğnesi ile hamile kaldım kaset testte çıkmadı kanda çıkmıştı