-
- Konu Sahibi Gurtbetkusu3527
Geçen cumartesi iğne vurundum dünde kan verdim bu gün 7. GunumKaçıncı gününüzde aceba çıktı bu sonuç
Ya bende pcos olduğu için adet tarihim belli olmuyorMoralini bozma adet oldunmu yada günü falan geciyormu
Bugün de vericek misiniz testGeçen cumartesi iğne vurundum dünde kan verdim bu gün 7. Gunum
Adet gününü bekliyorumBugün de vericek misiniz test
Anladm ama bekle bı kaç gün dermYa bende pcos olduğu için adet tarihim belli olmuyor
bence senin son yaptığın tuttu bu yavaş yavaş yükselmiş bence hamilesinizBenim sonucum çıktı 10.67 gebelik olabilir mi
Ama perşembe 7.07 çıktı bugün 10.67 çok az değil mi yabence senin son yaptığın tuttu bu yavaş yavaş yükselmiş bence hamilesiniz
doktoruna yazdınmıAma perşembe 7.07 çıktı bugün 10.67 çok az değil mi ya
Aradım yerinde yok başka doktorla görüştüm. Sonuç çok düşük dedi 1 hafta sonra tekrar yap dedidoktoruna yazdınmı
iki karı yikselmesi gerekiyo bi günde bilmedim vallaAradım yerinde yok başka doktorla görüştüm. Sonuç çok düşük dedi 1 hafta sonra tekrar yap dedi
çok ümit verici bir sonuç değil gibi. Bundan sonra iki günde bir kan verin artış hızlanırsa olumlu gidebilir. Ama şuan kimyasal da olabilir malesef. Ama kimyasal da olsa üzülmeyin. Kimyasaldan sonraki ay şans yüksek diyorlar.Ama perşembe 7.07 çıktı bugün 10.67 çok az değil mi ya
Kimyasal olunca nasıl oluyor bilginiz var mıçok ümit verici bir sonuç değil gibi. Bundan sonra iki günde bir kan verin artış hızlanırsa olumlu gidebilir. Ama şuan kimyasal da olabilir malesef. Ama kimyasal da olsa üzülmeyin. Kimyasaldan sonraki ay şans yüksek diyorlar.
sizinki kimyassal değil eğer olsaydı değeriniz 100 ün üstünde olurduKimyasal olunca nasıl oluyor bilginiz var mı
Burdan bir hanımefendi Ike görüştüm. Onun da sonuçları benim gibi düşük çıkmış kimyasalmış yanisizinki kimyassal değil eğer olsaydı değeriniz 100 ün üstünde olurdu
Bildiğim kadarıyla iki kattan az yükseliyorsa bi süre sonra yükseliş duruyo düşüşe geçiyorKimyasal olunca nasıl oluyor bilginiz var mı
Evet öyle bekleyeceğim artık nasipBildiğim kadarıyla iki kattan az yükseliyorsa bi süre sonra yükseliş duruyo düşüşe geçiyor