ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR KASIM 2024

inşallah gebeliktir birkaç gün sonra kan verirseniz sonuç belli olur zaten. Az kalmış güzel haber alın

Merhaba kızlar ben de yeni katıldım. 3 ay klomen kullandım yumurtam gelişmedi. 1 ay günde iki femara kullandım yine gelişmedi. En son günde 4 femara kullandım iki tane 19 mm yumurta oluştu. Ovitrelle oldum 21 Kasım'da beklemedeyim. Çok hafif kasık ağrım var onun dışında ağrım yok. Çok ağrım olmayınca ümitsizliğe kapıldım acikcasi. Hepimiz bu ay bebeklerimize kavusalim insallah

Offf hapı kulaniyorum ama napicam bilmiyorum 2 yıldır istiyorum ama yok rabbim istiyen herkese nasip etsin gercekten çok zorpaniyorum artik
Çok sakin ol ben kanser hastasıyım ve tek tedavim bebek kaç aydır uğraştık ne doktorlara gittik olmadı bu ay saldım rabbim nasip etti isyan etme kurban olayim

Bu is agriya bakmiyorum arkadasim hic panik olma. Her bünye ilaca farkli tepki veriyor. Benim yumurtam gelisen tarafta agrim olmustu ama sonucum negatif o yüzden sakin buna takilma relax ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…