-
- Konu Sahibi Gurtbetkusu3527
Bir tane evladım var çok şükür. klomenle oldu. İki aydır 2. için başladım. İnşallah hepimize isteyene Rabbim sağlıcakla tez zamanda nasip etsinPcos engel değil ama geciktiriyor işte ilk çocuğunuz mu olcak.
inşallah gebeliktir birkaç gün sonra kan verirseniz sonuç belli olur zaten. Az kalmış güzel haber alınMerhabalar herkese, ilk defa bu letu ve ovitrelle ile denedik. Umarım güzel olur hepimizin sonucu
14 kasım ovitrelle uyguladım, 16 kasım çatlama ağrım oldu çok fena. Günleri değerlendirdik.
Bat tarihim 29 kasım.
20 kasım gününden beri göğüslerim de şişlik ve ağrı var. Regl döneminde de olurdu, ama baya erken oldu. İğne etkisi mi yoksa gebelik mi bilemiyorum.
hepimiz için güzellik olsun
hiç acımıyo ben de yaptırdım 4000 tl hemen oldu sadece altan bakıyo ilaç sıkıyo buFiyatlar cok değişik. Herkes baska fiyat soyluyor. 25 bin diyen var. 6 bin diyen var. 14.500 diyen var. Bu kadar dengesiz bir fiyatlandirma nasıl olabilir aklim almiyo. Birazda korkuyorum bakalim nasil ilerleyecek surec
Anesteziyle mi bakildi anestezi kullanmadan mihiç acımıyo ben de yaptırdım 4000 tl hemen oldu sadece altan bakıyo ilaç sıkıyo bu
öyle bişe olmadı ya çok abartmışlar nasıl kadın doğuma gidince altan bakılıyo aynı içine ilaç sıkıyo tıkanıkmı değilmi dieAnesteziyle mi bakildi anestezi kullanmadan mi
Çok haklısın canım Rabbım yar ve yardımcın olsun.Fiyatlar cok değişik. Herkes baska fiyat soyluyor. 25 bin diyen var. 6 bin diyen var. 14.500 diyen var. Bu kadar dengesiz bir fiyatlandirma nasıl olabilir aklim almiyo. Birazda korkuyorum bakalim nasil ilerleyecek surec
İnşallah, 2022 ve 2023'de birer kere kimyasal gebelik yaşadım tek gece deneme ile. 7 -8 aydır normal deneme ile olmayınca doktor ile devam ettik, umarım ilk denemede olurinşallah gebeliktir birkaç gün sonra kan verirseniz sonuç belli olur zaten. Az kalmış güzel haber alın
Yani şöyle beta yüksek çıkıyor sonra artmıyor düşmeye başlıyor adet oluyorsunuz dollenemiyor gibi düşününBu kimyasal ne oluyor böyle cok sık duyuyorum. Nasip canim benim insalah rabbim en kisa surede mutlu etsin
Çok sakin ol ben kanser hastasıyım ve tek tedavim bebek kaç aydır uğraştık ne doktorlara gittik olmadı bu ay saldım rabbim nasip etti isyan etme kurban olayimOfff hapı kulaniyorum ama napicam bilmiyorum 2 yıldır istiyorum ama yok rabbim istiyen herkese nasip etsin gercekten çok zorpaniyorum artik
Ben anestezisiz oldum doktorum müsade etmediAnesteziyle mi bakildi anestezi kullanmadan mi
Bu is agriya bakmiyorum arkadasim hic panik olma. Her bünye ilaca farkli tepki veriyor. Benim yumurtam gelisen tarafta agrim olmustu ama sonucum negatif o yüzden sakin buna takilma relax olMerhaba kızlar ben de yeni katıldım. 3 ay klomen kullandım yumurtam gelişmedi. 1 ay günde iki femara kullandım yine gelişmedi. En son günde 4 femara kullandım iki tane 19 mm yumurta oluştu. Ovitrelle oldum 21 Kasım'da beklemedeyim. Çok hafif kasık ağrım var onun dışında ağrım yok. Çok ağrım olmayınca ümitsizliğe kapıldım acikcasi. Hepimiz bu ay bebeklerimize kavusalim insallah
ne zaman oldun? Birde aci hissettin mi sonuc nasil geldiBen anestezisiz oldum doktorum müsade etmedi
Temmuzda oldum acımıyor diyen yalan söyler ama anlık dayanilmayacak birşey değil benim açıktı tüplerne zaman oldun? Birde aci hissettin mi sonuc nasil geldi