Bende bir hafta önce kullandım 7. Günüm adet ağrısı gibi ağrışarım kaşık ağrıları bel ağrısı idrara çıkma oldu ama hamile kalır mıyım bilmiyorumOvitrelle çatlatma iğnesi kullanıp hamile kalanlar. İdrara ne sıklıkla çıkıyordunuz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bir hafta önce kullandım 7. Günüm adet ağrısı gibi ağrışarım kaşık ağrıları bel ağrısı idrara çıkma oldu ama hamile kalır mıyım bilmiyorumOvitrelle çatlatma iğnesi kullanıp hamile kalanlar. İdrara ne sıklıkla çıkıyordunuz.
Sen adet oldun muİğnenin etkisi olabilir
Hayır cnmSen adet oldun mu
Kaç gün oldu iğne olaliHayır cnm
İğneyle birlikte 18.günKaç gün oldu iğne olali
Çok ilginç, senin yerinde olsam Acilde gider bi kan tahlili veririm .İğneyle birlikte 18.gün
Pazartesine kadar olmazsam gidicem bi doktoraÇok ilginç, senin yerinde olsam Acilde gider bi kan tahlili veririm .
Aynen,ınsallah vardır. Adet olana kadar ümit kesilmez.Pazartesine kadar olmazsam gidicem bi doktora
Ama hiç belirti faln yokAynen,ınsallah vardır. Adet olana kadar ümit kesilmez.
Merhaba, ben de 23 ekimde vuruldumMerhaba bende 23 ekimde vuruldum gün sayıyorum bakalım inşaalah bebişi iz sizinledşr
10.günün bi test yapsan mıMerhaba bende 23 ekimde vuruldum gün sayıyorum bakalım inşaalah bebişi iz sizinledşr
Ben de sabah yapicam çıkar mi acaba
Evet öyle yapicam, yine 1 senedir olduğu gibi tek cizgi cıkacak kesinSabah ilk idrarla yap haber ver cnm
Öyle düşünme inşallah vardırEvet öyle yapicam, yine 1 senedir olduğu gibi tek cizgi cıkacak kesin![]()
Insallah canimÖyle düşünme inşallah vardır![]()
10 gün iğnenin etkisi vardır diyorlar ondan yapmıyorum10.günün bi test yapsan mı