Çatlatma iğnesi

Eklentiler

• IMG_1975.webp
    IMG_1975.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 18
İnşallah canım güzel haberlerini okurum bende, sende çatlatma iğnesi mi olmuştun, ve kaçıncı saatinde ne sıklıkla denemiştiniz ben ilk kez çatlatma iğnesi oldum
Evet. Benim 2. Ayım iğneyle. Geçen ay 17. Gün regl olmuştum. Bu ay da bugün 17. Günüm. Ben bu ay iğnenin 36. Saati peşi sıra 2 gün daha değerlendirdim. Daha sonra gün aşırı 2 kez daha değerlendirdim

Evet. Benim 2. Ayım iğneyle. Geçen ay 17. Gün regl olmuştum. Bu ay da bugün 17. Günüm. Ben bu ay iğnenin 36. Saati peşi sıra 2 gün daha değerlendirdim. Daha sonra gün aşırı 2 kez daha değerlendirdim
Teşekkür ederim bilgi için, inşallah hayırlı güzel haberlerimiz olsun canım 🦋🩵

Merhaba kızlar, 18 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum. Bugün (23 Şubat) gebelik testi yapmak istedim pozitif çıktı.İgnenin etkisi sanırım. Değişir mi sizce bu durumu yaşayan var mı ?
Merhaba canım bende 17 şubatta ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım. Ayın 3üne hatta dayanabilirsem 5ine kadar bekleyeceğim. Kesin sonuç alabilmek için.

Merhaba,ben de yarın iğne olucam ilk kez kendiniz mi yaptınız acaba ,nasıl yaptınız
Merhaba kızlar, 18 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum. Bugün (23 Şubat) gebelik testi yapmak istedim pozitif çıktı.İgnenin etkisi sanırım. Değişir mi sizce bu durumu yaşayan var mı ?

Merhaba,ben de yarın iğne olucam ilk kez kendiniz mi yaptınız acaba ,nasıl yaptınız
Merhaba evet ilk kez oldum. Yumurtam 24 mm olmuştu ertesi gün saat 10:00 da çatlatma iğnesi oldum. Kendim yaptım göbek deliğinden 3-4 parmak sola gelerek etimi sıkıştırıp iğneyi de dik tutarak vurdum. Ucu çok ince zaten hissetmiyorsunuz

Merhaba nasıl kullandınız acaba göbekten mi nasıl
merhaba evet canım göbek deliğinin yanından 3 parmak ölçüp oradan yaptım acıtacak diye korktum ama hiç hissetmedim bile açıkçası. Birde iğneyi yapmadan önce içindeki havanın alınması gerekiyor ondan sonra yapılıyor canım.

merhaba evet canım göbek deliğinin yanından 3 parmak ölçüp oradan yaptım acıtacak diye korktum ama hiç hissetmedim bile açıkçası. Birde iğneyi yapmadan önce içindeki havanın alınması gerekiyor ondan sonra yapılıyor canım.
Bende çok araştırdım havanın alınmaması gerekiyor denildi. Hava alınmadığı zaman daha basınçlı bir şekilde iletiliyormus

Bende çok araştırdım havanın alınmaması gerekiyor denildi. Hava alınmadığı zaman daha basınçlı bir şekilde iletiliyormus
Ben videosunu izledim doktor özellikle anlatıyordu havanın nasıl alınması gerektiğini youtubeda canım kendi doktoruma sormadım tabi ama herkes havasını alıyor diye okudum yazılarda da

Back