Merhaba bende 23 ekimde vuruldum gün sayıyorum bakalım inşaalah bebişi iz sizinledşr
Benim 8 gunde gecti ignenin etkisi idrar testi yap belki cikar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende 23 ekimde vuruldum gün sayıyorum bakalım inşaalah bebişi iz sizinledşr
Yaptın mı ben yarın sabah yapıcammInsallah isteyen herkesin olsun. Belirtin var mi ben sabah yapicam bi test
Yarın yapıcam canım çok şişlik var bende birde üstüne grip oldum malesefBenim 8 gunde gecti ignenin etkisi idrar testi yap belki cikar
Yaptim negatifYaptın mı ben yarın sabah yapıcamm
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin dene canm ama adetin geçmesinde bekleyebilirsin geç döllenme de olabilirYaptim negatifınsallah senin ki çıkar. Haber verirsin. 13. günü bi daha denerim ben
Bilmiyorum ki canım, yumurta çatladığı gün belli sonuçta. 23 ekimde vurduk iğneyi. Umudumda yok gerçi, eşimde haraket sorunu var.İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin dene canm ama adetin geçmesinde bekleyebilirsin geç döllenme de olabilir
Bilmiyorum ki canım, yumurta çatladığı gün belli sonuçta. 23 ekimde vurduk iğneyi. Umudumda yok gerçi, eşimde haraket sorunu var.
11. gün test yaptım çıkmadı bişey. Belirtide yok gibi akıntı çok var. Sen naptın kaçıncı gününCanım naptin neler hissediyorsun belirti falan ??
Yaptin mi test canimYarın yapıcam canım çok şişlik var bende birde üstüne grip oldum malesef
11. gün test yaptım çıkmadı bişey. Belirtide yok gibi akıntı çok var. Sen naptın kaçıncı günün
Ya ben de korkuyordum ama hep aklimdaydi yaptım napim, korkunun faydası yokBugün 14. Günün hayır test yapmdimm korkuyorum adet olcak gibiyimm
Ya ben de korkuyordum ama hep aklimdaydi yaptım napim, korkunun faydası yokyao bence 14 gün olmuş ınsallah vardır
Benim eşimde varikosel den ameliyat oldu duan 2. Ayımız bende de pvo varBilmiyorum ki canım, yumurta çatladığı gün belli sonuçta. 23 ekimde vurduk iğneyi. Umudumda yok gerçi, eşimde haraket sorunu var.
Malesef yapamadım sabah ilk idrarla test yokmuş evde var sanıyordum aldım Bi tane yarın sabah yapim diyorum erken olduğu için çıksa ilk idrar ile sabah çıkar o yüzden yarını yine bekliyorumYaptin mi test canim
Ya ben de de pko var hafif ama.Benim eşimde varikosel den ameliyat oldu duan 2. Ayımız bende de pvo var
Sperm tahlili veriyor, sayı ,haraket morfoloji bakılıyor..Eşime dr eşinde sorun çıkmazsa sana odaklanalım demişti ne gb tedavi oluyor baylara
Morfolojide mi sorun var acaba, kabul etmeyecek bişey yok, su an erkekten kaynaklı sorunlar çok arttıTest yaptı az bişey var dedi kuyruk mu azmış ne eşim kabul etmiyor