- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
Sıkıntı etme canmCok skntili bi surec bn 30 kadar zor bekledim zaten 6 8 de adet gozukuo ölurum herhalde o gune kadar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkıntı etme canmCok skntili bi surec bn 30 kadar zor bekledim zaten 6 8 de adet gozukuo ölurum herhalde o gune kadar![]()
2. kullanmandan sonra mı hamile kaldınRica ederim bende 2 kere o igneyi kullandim klomenle birlikte
Ah keskeSıkıntı etme canm
Benim adet düzensizliğim vardı yumuşlar büyümuyodu klomen baslatri ardindan igne vurdu ama ilaca ragmen büyüme olmadı 2inci de olumsuz olunca ara verelim dedik o sirada adetim duzene girdi aradan 4 ay gecti ve hamole kaldim2. kullanmandan sonra mı hamile kaldın
Yaparsın canım benim 13.ayımda gleldi minik o ay boşlamıştım herşeyiAh keske![]()
Bilmiorum asilama oldum biraz acili gecti ve gecio hala heycanim var bide ilk istesemde cikmio aklimdan bnmde 1 sene 4 ay oldu tık yok halaYaparsın canım benim 13.ayımda gleldi minik o ay boşlamıştım herşeyi
Olur cnim hiç üzülme suan bos geliyo olabilir dediklerim bana da boylr derlerdi ama hakliymislar yani. Rabbim nasip edeceği zamani biliyoBilmiorum asilama oldum biraz acili gecti ve gecio hala heycanim var bide ilk istesemde cikmio aklimdan bnmde 1 sene 4 ay oldu tık yok hala![]()
Olur cnim hiç üzülme suan bos geliyo olabilir dediklerim bana da boylr derlerdi ama hakliymislar yani. Rabbim nasip edeceği zamani biliyoBilmiorum asilama oldum biraz acili gecti ve gecio hala heycanim var bide ilk istesemde cikmio aklimdan bnmde 1 sene 4 ay oldu tık yok hala![]()
Elbette öle yok bos degil tabiki sadece merak heycan tedirginlige yenik dusuorum insallah olurOlur cnim hiç üzülme suan bos geliyo olabilir dediklerim bana da boylr derlerdi ama hakliymislar yani. Rabbim nasip edeceği zamani biliyo
Bugun test yaptinmi canim sonuc nedir
Hayır cnm yapmadım, Dr. 1 Kasım da yapmamı söyledi
Resmini çekip atarmısn?Benimde o gun belli olacak insallah. Bende bugun test yaptim cikmadi bi saat sonra bakinca silik cizgi gorundu ignenin etkisi gecmis sanirim
Belirtin varmı cnm.Benimde o gun belli olacak insallah. Bende bugun test yaptim cikmadi bi saat sonra bakinca silik cizgi gorundu ignenin etkisi gecmis sanirim
Merhaba! Bugün banada yapıldı iğne ovitrelle femara kullanmıştım nasıl oldu faydası oldumuOvitrelle çatlatma iğnesi kullanıp hamile kalanlar. İdrara ne sıklıkla çıkıyordunuz.
Merhaba banada bugün iğne yapıldı çatlatma ovitrelle femara kullandırttı öncesinde faydası oldumuÇatlatma iğnesi kullandım ben aşılama değil 12.günüm cnm Dr. 1 Kasım da test yapacağımı söyledi
Yarın test yapıcam bakalımMerhaba! Bugün banada yapıldı iğne ovitrelle femara kullanmıştım nasıl oldu faydası oldumu
Ne gibi belirtin vardı cnmİyi akşamlar hanımlar bende klomen attı ovitrelle kullandım ve ilk kullanımımdı şuan gebeyim. Rabbim nasip etsin size de. 11ekimde iğneyi yaptırmıştım. Doktor sonraki üç günü değerlendirin dedi ama biz sadece pazarı değerlendirebildik. 29ekimde direk kan testi verdim belirtilerimden dolayı beta hcg 334 idi bu gün yine kan verdim 718 çıktı gerçekten hiç ümidim yoktu gelecek ayı hesaplamaya başlamıştım belirtileri hep psikolojiktir diye görmezden geldim şükür Rabbime duam kabul oldu. İnşllah sizden de yakın zamanda hayırlı haberler gelir
![]()