Başka da belirti yokInsallah vardır icime doğdu benim. Sabah haber ver bize de. Belirti var mı sende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka da belirti yokInsallah vardır icime doğdu benim. Sabah haber ver bize de. Belirti var mı sende
Bende de var o midem gurulduyor su anAyy kız inşallahacıkıyorum karnım gurulduyor
![]()
Ewt daha çok acıkıyorum sürekli bişeyler yiyeyim istiyorumBende de var o midem gurulduyor su an![]()
Test var mi elinde sabah hemen yapEwt daha çok acıkıyorum sürekli bişeyler yiyeyim istiyorum
Ewt var cnm yapıcam sabah ilk idrarlaTest var mi elinde sabah hemen yap![]()
Amin canım ateş daha beter sen sakin ol Rabbim ne zaman uygun görmüşsün o zaman olur. İnşallah en kısa zamanda küçük kelebeğin seni bulurBu sefer olmazsa tüp bebek yaptiricam zaten canım. Belirtilerimi dinlemek ıstemiyorum ama sık idrar, ara ara vuran ağrılar, fazla akıntı ,bide mide kazınması falan var. Bakalim hayırlısı.
Aminn çok sagol. sen de sağ salim kucağına alırsın ınsallah.Amin canım ateş daha beter sen sakin ol Rabbim ne zaman uygun görmüşsün o zaman olur. İnşallah en kısa zamanda küçük kelebeğin seni bulur
Malesef çıkmadıTest var mi elinde sabah hemen yap![]()
Sen kan ver bence. Bugün iğneden sonra ki 18. Gün değil miMalesef çıkmadı![]()
17.gün silik çizgi bile çıkmadı ki amaaSen kan ver bence. Bugün iğneden sonra ki 18. Gün değil mi
Test yaptınmıHamile kaldinmi sen. Ben kullandim daha 7. Gunum beklemedeyim idrara cikma siklasiyor
Ama neden adet olmadın hâlâ. Teste bi daha bak, kan ver yinede emin olmak için. Genelde iğnenin 15. Günü adet olunur17.gün silik çizgi bile çıkmadı ki amaa
Ewt öyleymiş ama olmadım halaAma neden adet olmadın hâlâ. Teste bi daha bak, kan ver yinede emin olmak için. Genelde iğnenin 15. Günü adet olunur
Baktın mi teste belki silik çıkmıştırEwt öyleymiş ama olmadım hala
Yok yaa tertemizBaktın mi teste belki silik çıkmıştır
Bozma moralini hemen, daha adet olmadın git bi kan testi yaptır hemenYok yaa tertemiz
Pazartesiyi beklicem olmazsam bi doktora danışcam, çünki hiç belirti de yok bnde ağrı faln, testte silik çizgi bile yok yaa kanda da çıkmazBozma moralini hemen, daha adet olmadın git bi kan testi yaptır hemen
Ne bilim ya umutluydum ben sendenPazartesiyi beklicem olmazsam bi doktora danışcam, çünki hiç belirti de yok bnde ağrı faln, testte silik çizgi bile yok yaa kanda da çıkmaz![]()
Malesef olmadı sen ne yaptınNe bilim ya umutluydum ben senden
Ben salı günü yapicam testMalesef olmadı sen ne yaptın