• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi kullananlar

Ne gibi belirtin vardı cnm
Sık idrar göbekte gerginlik yani şişlik gazdan galiba hala da gazım var.ayağı kalktığım ani sancılar son zamanlarda sadece meme uclarımın gerginleşip sızlaması bir de sabah uyandığım gibi mide de gaz oluyordu açlıktan kazınır gibi bi ağrı

İyi akşamlar hanımlar bende klomen attı ovitrelle kullandım ve ilk kullanımımdı şuan gebeyim. Rabbim nasip etsin size de 🤲🏼🤲🏼. 11ekimde iğneyi yaptırmıştım. Doktor sonraki üç günü değerlendirin dedi ama biz sadece pazarı değerlendirebildik. 29ekimde direk kan testi verdim belirtilerimden dolayı beta hcg 334 idi bu gün yine kan verdim 718 çıktı gerçekten hiç ümidim yoktu gelecek ayı hesaplamaya başlamıştım belirtileri hep psikolojiktir diye görmezden geldim şükür Rabbime duam kabul oldu. İnşllah sizden de yakın zamanda hayırlı haberler gelir😇😇😇
Canım çok güzel artmış değerin, maşallah.

Sık idrar göbekte gerginlik yani şişlik gazdan galiba hala da gazım var.ayağı kalktığım ani sancılar son zamanlarda sadece meme uclarımın gerginleşip sızlaması bir de sabah uyandığım gibi mide de gaz oluyordu açlıktan kazınır gibi bi ağrı
Yarın bi test yapcam bnde klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay bnde acıkıyorum karnım gurulduyor bu nedir?

Canım çok güzel artmış değerin, maşallah.
Evet ama gala korkuyorum rabbim sağlık sıhbat versin inşallah keseyi ve kalp atışını da duyarız 🥰🥰🥰 rabbim size de nasip etsin. Gerçekten ne zamansa kısmeti o zaman gelip buluyor biz bir yıldır doğal yöntemle olsun diye bekliyorduk bu ay ilk defa çat iğnesi kullandım günleri değerlendiremedik diye caz geçmiştik yapmadığım ev işi kalmadı misafir ağırlamalar evi elle silmeler.... minnakım yine de benden baz geçmemiş

Yarın bi test yapcam bnde klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay bnde acıkıyorum karnım gurulduyor bu nedir?
Bende aynen öyleydi bildiğin gurulduyor ama yendiği. Şeyler tad vermiyor yedikten sonra da afedersin geğirme hissiyle dolaşıyorum inşallah vardır kuzucuk 🥰🥰🥰 karın bölgen nasıl şişlik varmı Ağrı olunca taş varmış gibi oluyor

Evet ama gala korkuyorum rabbim sağlık sıhbat versin inşallah keseyi ve kalp atışını da duyarız 🥰🥰🥰 rabbim size de nasip etsin. Gerçekten ne zamansa kısmeti o zaman gelip buluyor biz bir yıldır doğal yöntemle olsun diye bekliyorduk bu ay ilk defa çat iğnesi kullandım günleri değerlendiremedik diye caz geçmiştik yapmadığım ev işi kalmadı misafir ağırlamalar evi elle silmeler.... minnakım yine de benden baz geçmemiş
Insallah duyarsın canım stres yapma artık. Evet allahım ol desin yeter ki... seninle aynı durumdaymışız hem pko hem haraket değeri.

Insallah duyarsın canım stres yapma artık. Evet allahım ol desin yeter ki... seninle aynı durumdaymışız hem pko hem haraket değeri.
[/QUOTE
Rabbim şifa versin canım eşine ilaç önerdiler mi

Back