• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

Test negatif çıktı maalesef erken testlerden değilde normal olanlardan almış eşim gerçi sonucun değişeceğini zannetmiyorum ama. Siz ne yapacaksınız arkadaşlar tekrar çatlatma deneyecek misiniz
Ben de sonuç bekliyorum 5. Günüm daha kafama takmamaya çalışıyorum olmasa da olmaz yani nasip sen de asla pes etme

Test negatif çıktı maalesef erken testlerden değilde normal olanlardan almış eşim gerçi sonucun değişeceğini zannetmiyorum ama. Siz ne yapacaksınız arkadaşlar tekrar çatlatma deneyecek misiniz
Merhaba canım inşallah bir sonraki ay mutlu haberi yazarsın sende, benim bugün 12.günü ama test yapmadım artık negatif görmek istemiyorum reglimi beklicem

Ben de sonuç bekliyorum 5. Günüm daha kafama takmamaya çalışıyorum olmasa da olmaz yani nasip sen de asla pes etme
evet bazen pes edesim geliyor ama veren Allah çabalarımızı görüyor diye çabalamayı istemeyi bırakmak istemiyorum, belki bu çatlatmalar vesile olur :( şimdiden ovitrelle iğnesinin siparişini vereceğim doktorumla konusup zor bulunuyor çünkü siz tekrar deneyecek misiniz

evet bazen pes edesim geliyor ama veren Allah çabalarımızı görüyor diye çabalamayı istemeyi bırakmak istemiyorum, belki bu çatlatmalar vesile olur :( şimdiden ovitrelle iğnesinin siparişini vereceğim doktorumla konusup zor bulunuyor çünkü siz tekrar deneyecek misiniz
Benimde negatif, ben bu ay son kez deneyeceğim birdaha da denemeyeceğim

Merhaba canım inşallah bir sonraki ay mutlu haberi yazarsın sende, benim bugün 12.günü ama test yapmadım artık negatif görmek istemiyorum reglimi beklicem
Amin canım inşallah hayırlısıyla hepimiz güzel haberleri alırız. Hep dua ediyorum. Bende adetimi bekleyecektim yine dayanamadım test yaptım

Amin canım inşallah hayırlısıyla hepimiz güzel haberleri alırız. Hep dua ediyorum. Bende adetimi bekleyecektim yine dayanamadım test yaptımSu

Amin canım inşallah hayırlısıyla hepimiz güzel haberleri alırız. Hep dua ediyorum. Bende adetimi bekleyecektim yine dayanamadım test yaptım
Allah büyük belki de döner pozitif olur inşallah inanın bende hep dua ediyorum burda ki bütün arkadaşlarıma güzel haberler alsınlar 🌸

kaçıncı denemenizdi sizin canım , birde sonrasında aşılama yada tüp bebek düşünüyor müsünüz
Bu ay 2. Denememdi, aslında aşılamayı kendim için gereksiz buluyorum direk tüp bebek istiyorum ama eşim bir kere aşılama deneyelim diyor. Sanırım aşılamaya geçeceğim bir sonrasında

evet bazen pes edesim geliyor ama veren Allah çabalarımızı görüyor diye çabalamayı istemeyi bırakmak istemiyorum, belki bu çatlatmalar vesile olur :( şimdiden ovitrelle iğnesinin siparişini vereceğim doktorumla konusup zor bulunuyor çünkü siz tekrar deneyecek misin

Back