Sağol canım yaa azda olsa Ümit verdin bi kaç gün sora yapıym bari sora üzlmiyeyimUmudunu yitirme yarın 15. Günün yapman gereken tarih zaten yarın Bi hışımla tekrarla testi bence
Üzülme üzülme vardır herşeyde Bi hayır vakti zamanı vardır ben her ay kendimi öyle temkin ediyorum elbet bigün göbüşlerimiz dolacak inanıyorum benSağol canım yaa azda olsa Ümit verdin bi kaç gün sora yapıym bari sora üzlmiyeyim
İnşallah canımÜzülme üzülme vardır herşeyde Bi hayır vakti zamanı vardır ben her ay kendimi öyle temkin ediyorum elbet bigün göbüşlerimiz dolacak inanıyorum ben
Efif00 canım günaydın ah az önce ben ne yaptım bir bilsen yine test yaptım o testleri eve Bi soktummu duramıyorum yapmadan böyle gidio bakalım da sonundaki sürpriz nolucak cok merak ediyorum. Son 1 testim kaldı onuda pazar yada pazartesi yapıcam artık inş yanıltmaz bu görüntüler bizi buarada bu iğneden 11.gün yapılan test
Yok ben bol almıyorum sapıtıyorum sonraValla canım var gıbı eger yarında cıkarsa vardır ınsallah bende yapacam bugun yıne netten 50 li test almıstım daha once bende daha bol var☺
silik çizgi hemen mi çıkıyor yoksa bı kac saat sonramıEfif00 canım günaydın ah az önce ben ne yaptım bir bilsen yine test yaptım o testleri eve Bi soktummu duramıyorum yapmadan böyle gidio bakalım da sonundaki sürpriz nolucak cok merak ediyorum. Son 1 testim kaldı onuda pazar yada pazartesi yapıcam artık inş yanıltmaz bu görüntüler bizi buarada bu iğneden 11.gün yapılan test
Yok ben bol almıyorum sapıtıyorum sonra
Bence sen hamilesin canımEfif00 canım günaydın ah az önce ben ne yaptım bir bilsen yine test yaptım o testleri eve Bi soktummu duramıyorum yapmadan böyle gidio bakalım da sonundaki sürpriz nolucak cok merak ediyorum. Son 1 testim kaldı onuda pazar yada pazartesi yapıcam artık inş yanıltmaz bu görüntüler bizi buarada bu iğneden 11.gün yapılan test
1 dk içerisinde cıkıyor cnm valla bilemedim heveslensemmi die ama içimi umutla kaplamakta istemiyorum o yüzden pazartesiyi bekleyip öyle yapayım tekrar test diyorumS
silik çizgi hemen mi çıkıyor yoksa bı kac saat sonramı
Hiç belli olmaz o cnm net sonuc 14. Gün alıcaz inş hepimiz hamile olıcaz ozaman da gebelik konusucaz inşSapıtsak nolcak olmayınca olmuyor valla ben yaptım cıkmadı henuz yarım saat oluyo sanırım sen hamılesın ben degılım he
İnş canım öyleyimdir pozitiflere sevinemedim inanki acaba ignenin etkisimidir die pazartesi kesin sonuc alıcaz inş hepicimiz hamileyizdir cok amin cuma mubarek günde kabul etsin Allah herkesin dileğiniBence sen hamilesin canım
İnşallah canım ben öle hissettim inşallah yanılmamİnş canım öyleyimdir pozitiflere sevinemedim inanki acaba ignenin etkisimidir die pazartesi kesin sonuc alıcaz inş hepicimiz hamileyizdir cok amin cuma mubarek günde kabul etsin Allah herkesin dileğini
Denemekden zarar gelmez en azından kafandaki soru işareti giderİnşallah canım ben öle hissettim inşallah yanılmambenimde bugün 15 günüm iğne olalı 12 sinde yaptım çakmadı bi daha yapsammı bilemedim
Hiç belli olmaz o cnm net sonuc 14. Gün alıcaz inş hepimiz hamile olıcaz ozaman da gebelik konusucaz inş
Yap gitsin benceİnşallah canım ben öle hissettim inşallah yanılmambenimde bugün 15 günüm iğne olalı 12 sinde yaptım çakmadı bi daha yapsammı bilemedim
Kırılmasın kırmızıları görmeden pes etmek yok kim ne olacağını Allah bilir bilmezsin belki benimkide iğne etkisi bilemiyoruz adet günü gelmeden kesin sonucuİnşallah canım umudum kırıldı bugun biraz
Son bi yane testim kaldıYap gitsin bence
bende surkeli yapıyorum valal igneetksindeyim hala ama ikinci silikcizgu bile beni mutlu ediyor haahhaSon bi yane testim kaldıonuda 20 dinde falan yapıym dioom ay yapmaktan sıkıldım artık gerçi netten yeni test siparişi verdim bile
Ay ben daha onu bile göremedim yaabende surkeli yapıyorum valal igneetksindeyim hala ama ikinci silikcizgu bile beni mutlu ediyor haahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?