Neden yapmıyorsun bugun örgenebilirsin artık ben yapmadan duramıyorum bagımlılık yaptı bendeİnşallah test yanıltmazKızlar ben 12 günü yaptım tek çizgi çıktı bugün 14 günüm ama daha test yapmıycam moralim bozulmasın belki sürpriz olur inşallah hepimize bu ay sürpriz olsa mucize olsa
10.gün pozitif görüp gebeliği elde edende var 14. Gün tek çizgi görüp iki gün sonra pozitif görende var nasip birazdabirşey sorcam bu catlama ignesinden sonra testlerde 15gun sonraya kadar tekcizgimi çıkıyor yoksa hep silik cizgi olmasimi gerekli
bir kurali yok demi cunku benim yarin 5 gün olck ikinci cizgi siliklesmeye başladı10.gün pozitif görüp gebeliği elde edende var 14. Gün tek çizgi görüp iki gün sonra pozitif görende var nasip birazda
Bende düşünmüyor değilim gidip yaptırsammıki diye yaptır bakalım ne cıkıcak ucunda ölüm yok ya ya vardır ya yoktur ikiside bizim için
Ya canımm ben çok demorilize oldum yaa nebiliym çıkmayınca hep tek çizgi benim psikolojim bozuldu yani İnan bugün kendimi çok kötü hissediyorum bu durum beni biraz etkiledi allayan Ümit kesilmez rabbimin bi bildiği vardır hepimiz için hayırlısı olsun bi 2 gün daha bekleym yapıym diyorum nebiliym adet belirtisi falanda yok bu ilaçlar geciktirirmi bilmiomNeden yapmıyorsun bugun örgenebilirsin artık ben yapmadan duramıyorum bagımlılık yaptı bende
Bn 17. Gün yapmıştım tertemiz negatif çıktıbirşey sorcam bu catlama ignesinden sonra testlerde 15gun sonraya kadar tekcizgimi çıkıyor yoksa hep silik cizgi olmasimi gerekli
17.bukadar ikinci silik çizgi varmiydiBn 17. Gün yapmıştım tertemiz negatif çıktı
17.güne kadar çift çizgi varmiydi silik de olsa17.bukadar ikinci silik çizgi varmiydi
Bende üZülmemek için yapmıyorum az daha bekliym ve çok sakinim17.bukadar ikinci silik çizgi varmiydi
Inşallah vardırBende üZülmemek için yapmıyorum az daha bekliym ve çok sakinimilginç
Arkadaşlar şimdi benim 14 günüm ama hiç adet belirtisinde hissetmiyorum aceba bu iğneler gecikme yaparmı normalde çok düzenlidir adetimBende üZülmemek için yapmıyorum az daha bekliym ve çok sakinimilginç
AminKuzum keşke inşallah hepimizde vardır
Hiç bir fikrim yok bende ilk defa kullandım hayatımda bu ay bende merak ediyorum aslındaArkadaşlar şimdi benim 14 günüm ama hiç adet belirtisinde hissetmiyorum aceba bu iğneler gecikme yaparmı normalde çok düzenlidir adetim
Bende il defa kullandım görünürde hiç bir sorun yok ama bebiş olmuyorHiç bir fikrim yok bende ilk defa kullandım hayatımda bu ay bende merak ediyorum aslında
Belki vardır test yapmadan bilemezsin ya kan testi yada idrarBende il defa kullandım görünürde hiç bir sorun yok ama bebiş olmuyor
Hayır tek çizgi sadece17.bukadar ikinci silik çizgi varmiydi
Bana duphaston diye bi hap da vermişti dr. onunla adet oldumArkadaşlar şimdi benim 14 günüm ama hiç adet belirtisinde hissetmiyorum aceba bu iğneler gecikme yaparmı normalde çok düzenlidir adetim
İdrar yaptım iğnenin 12 günü tek çizgi çıktı bugün 14 günümdeyim formlarda okuduğum kadarıyla 12 günü idrarda çıkıyormuş bilmiyorum ondan ümidim kesildi işteBelki vardır test yapmadan bilemezsin ya kan testi yada idrar
Umudunu yitirme yarın 15. Günün yapman gereken tarih zaten yarın Bi hışımla tekrarla testi benceİdrar yaptım iğnenin 12 günü tek çizgi çıktı bugün 14 günümdeyim formlarda okuduğum kadarıyla 12 günü idrarda çıkıyormuş bilmiyorum ondan ümidim kesildi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?