• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi kullananlar

İnşallah test yanıltmaz🙏 Kızlar ben 12 günü yaptım tek çizgi çıktı bugün 14 günüm ama daha test yapmıycam moralim bozulmasın belki sürpriz olur inşallah hepimize bu ay sürpriz olsa mucize olsa 🙏
Neden yapmıyorsun bugun örgenebilirsin artık ben yapmadan duramıyorum bagımlılık yaptı bende😂

Neden yapmıyorsun bugun örgenebilirsin artık ben yapmadan duramıyorum bagımlılık yaptı bende😂
Ya canımm ben çok demorilize oldum yaa nebiliym çıkmayınca hep tek çizgi benim psikolojim bozuldu yani İnan bugün kendimi çok kötü hissediyorum bu durum beni biraz etkiledi allayan Ümit kesilmez rabbimin bi bildiği vardır hepimiz için hayırlısı olsun bi 2 gün daha bekleym yapıym diyorum nebiliym adet belirtisi falanda yok bu ilaçlar geciktirirmi bilmiom

İdrar yaptım iğnenin 12 günü tek çizgi çıktı bugün 14 günümdeyim formlarda okuduğum kadarıyla 12 günü idrarda çıkıyormuş bilmiyorum ondan ümidim kesildi işte😞
Umudunu yitirme yarın 15. Günün yapman gereken tarih zaten yarın Bi hışımla tekrarla testi bence

Back