İnşallah önümüzdeki aya kalırsın canım bende şimdi bekliyorum bakalım doktor adet olsanda olmasanda gel demişti ama henüz daha günüm gelmedi bugün 14 günü iğnenin başkada test yapmadım 12 gününde yapmıştım sadece adetim de 22 sinde bekliyorum işteBnm de negatifti, iğneden sonra 20 gün sonra faln adet oldum
Canım mm ben dayanamayıp testi yaptımValla bendede gunler geceler gecmıyo gecelerı dusunmekden uyuyamıyorum
Süper inşallah vardır canım rabbim gönlüne göre versin kaçıncı günündesinCanım mm ben dayanamayıp testi yaptımsonuc cok az belirgin ikinci cizgi 2 gün sonra yada pazar tekrarlicam bakalım dahada koyulaşacakmı yoksa kaybolacakmı dosya ekledim belli gibi hemen cıktı yapınca
Canım mm ben dayanamayıp testi yaptımsonuc cok az belirgin ikinci cizgi 2 gün sonra yada pazar tekrarlicam bakalım dahada koyulaşacakmı yoksa kaybolacakmı dosya ekledim belli gibi hemen cıktı yapınca
Amin inş vardır cnm hepimizin gönlüne göre versin bugün 10 Gün ama pozitif gördüm diye içimi hiç umut kaplamadı 2 3 gün sonra tekrarlıyayım dedim bakalım koyulaşacakmı yoksa kaybolacakmı görücez hep beraber hakkımızda Allah hayırlı olanı versin inşSüper inşallah vardır canım rabbim gönlüne göre versin kaçıncı günündesin
Benimki hemen cıktı ama ignedendir belki diyip hiç umutlanmadım hayırlısı artık seninkide ince Bi çizgi belli inş vardır böcüklerimiz tutunmaya çalışıyorlardı en güzel yereSenınkınden daha silik ama
testi yapan arkadasalr kac gunsonra yaptınızBenimki hemen cıktı ama ignedendir belki diyip hiç umutlanmadım hayırlısı artık seninkide ince Bi çizgi belli inş vardır böcüklerimiz tutunmaya çalışıyorlardı en güzel yere
Benimki hemen cıktı ama ignedendir belki diyip hiç umutlanmadım hayırlısı artık seninkide ince Bi çizgi belli inş vardır böcüklerimiz tutunmaya çalışıyorlardı en güzel yere
Bugun 10. Gün ama 12 14. Gün yapın diyorlar benimki sabırsızlık tan yapılmış bişey en dogru sonucu inş 4 gün sonra alıcaztesti yapan arkadasalr kac gunsonra yaptınız
Inşallah hmailesinizdirBugun 10. Gün ama 12 14. Gün yapın diyorlar benimki sabırsızlık tan yapılmış bişey en dogru sonucu inş 4 gün sonra alıcaz
Neden biliyomusun 1 yılı geçiktir hep negatif gördüğümüzden pozitifi konduramdık kendimize sonu yine hüsran olursa die allahım aratmasın hiç olmayanlarda bizede tez zamanda nasip etsinInsallah ya bende senın gıbı sevınemedım bılıyomusun ıgnedendır dıye
İnş canım inş hepimiz hamileyizdir tek kendime istemem bencillik olur hepberaber bekliyoruz böcükleriInşallah hmailesinizdir
amin inşallahİnş canım inş hepimiz hamileyizdir tek kendime istemem bencillik olur hepberaber bekliyoruz böcükleri☺
Neden biliyomusun 1 yılı geçiktir hep negatif gördüğümüzden pozitifi konduramdık kendimize sonu yine hüsran olursa die allahım aratmasın hiç olmayanlarda bizede tez zamanda nasip etsin
İnş kuzum inş ilk evlat kokusunu tatdırsın sana ilk göz agrısı bambaşka bişey herşeyi onunla ögreniyosunEvet bı kezde kımyasal yasadım ben kalp sesını duyana kadar aılem dısında kımseye demıcrm ınsallah bu ay olur
İnş kuzum inş ilk evlat kokusunu tatdırsın sana ilk göz agrısı bambaşka bişey herşeyi onunla ögreniyosun
Bugun 10. Gün ama 12 14. Gün yapın diyorlar benimki sabırsızlık tan yapılmış bişey en dogru sonucu inş 4 gün sonra alıcaz
İnşallah test yanıltmazBugun 10. Gün ama 12 14. Gün yapın diyorlar benimki sabırsızlık tan yapılmış bişey en dogru sonucu inş 4 gün sonra alıcaz
birşey sorcam bu catlama ignesinden sonra testlerde 15gun sonraya kadar tekcizgimi çıkıyor yoksa hep silik cizgi olmasimi gerekliİnşallah test yanıltmazKızlar ben 12 günü yaptım tek çizgi çıktı bugün 14 günüm ama daha test yapmıycam moralim bozulmasın belki sürpriz olur inşallah hepimize bu ay sürpriz olsa mucize olsa
Bende düşünmüyor değilim gidip yaptırsammıki diye yaptır bakalım ne cıkıcak ucunda ölüm yok ya ya vardır ya yoktur ikiside bizim içinInsallah tesekkur ederım kan testımı yaptırsam yarın o kadar merak edıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?